Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 00:42:43
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220415 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #420 kedy: 30. Október , 2010, 12:37:52 »

inak co tam treba tolko nastavovat? uplne bez rypania ... vsak vyberiem si dajme tomu ze chcem nejaky aparat je tam snad klasicky bass middle treble presence a volume (ked stym hras do koncaku a boxu ) a co sa tam este nastavuje?
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #421 kedy: 30. Október , 2010, 13:00:09 »

Skrytý EQ a typ bedne v tajnom menu  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. Október , 2010, 13:00:29 od kubog » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #422 kedy: 30. Október , 2010, 13:04:55 »

inak co tam treba tolko nastavovat? uplne bez rypania ... vsak vyberiem si dajme tomu ze chcem nejaky aparat je tam snad klasicky bass middle treble presence a volume (ked stym hras do koncaku a boxu ) a co sa tam este nastavuje?
Ono ani nie ze nastavovat... ale napr. mne osobne sa tam velmi paci jeden parametricky EQ, ktory dokaze so zvukom robit divy a treba sa vyhrat s tou spravnou frekvenciou/chutou najst to svoje.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #423 kedy: 30. Október , 2010, 13:06:04 »

Jop, preto nepredavam marshally kazdy tyzden.  Je to frajer
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #424 kedy: 30. Október , 2010, 13:33:37 »

Hej mám už dva roky ten istý dík za opýtanie  :)
Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #425 kedy: 30. Október , 2010, 13:40:21 »

ale no chlapci :) musite do seba tak podrypovat? Branko, Kubo, uzaj premazat rypanice.  Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #426 kedy: 30. Október , 2010, 14:22:15 »

mohli ste skusit vybrat recto simulacii a s tym tocit podobny zvuk jtampu..tusim sme to iste raz skusali nejakych par min a nebolo to ono... to axe nehra na tej ukazke zle, ale dnes vie do lampoveho konca hrat pekne aj pod aj zoomka za neporovnatelne mennej penazi..

v ukazkach sa mi jednoznazne pacila hlava, aj ked pri tej axe ukazke som si tiez povedal, ze celkom fasa zvuk

hra je v pohode, kto tu hra inak, ked len tak zbrucha drbe nejake riffy? (napadli by mi dve mena, ale to je uz trochu iny level)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #427 kedy: 30. Október , 2010, 14:42:50 »

ja ked som povedal na ss.org z axe sa mi nepaci lebo je to az moc komplexne tak ma vysmiali, ze odkial som prisiel lebo ze tam staci navolit amp, box a mozes hrat na ppci zvuku.. tak teraz nerozumiem tomu komplexnemu spoznavaniu do hlbky uz vobec.. jeden tvrdi to druhy ono.. ech
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #428 kedy: 30. Október , 2010, 14:45:52 »

ja ked som povedal na ss.org z axe sa mi nepaci lebo je to az moc komplexne tak ma vysmiali, ze odkial som prisiel lebo ze tam staci navolit amp, box a mozes hrat na ppci zvuku.. tak teraz nerozumiem tomu komplexnemu spoznavaniu do hlbky uz vobec.. jeden tvrdi to druhy ono.. ech

Branko ma mozno axe vyrobeny pre vychodoeuropsky trh, to treba proste viac nastavovat, ked robia pracie prasky specialne pre tento trh, preco by nerobili aj axe?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #429 kedy: 30. Október , 2010, 14:48:43 »

Mne to praveze paci ze je to takto spravene, je tam niekolko urovnove menu, zakladne, podrobne a pre uplnych fanatikov.
Axe narozdiel od inych podobnych masiniek ma aj factory presety velmi kvalitne a okamzite pouzitelne.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #430 kedy: 30. Október , 2010, 15:21:20 »

Mne to praveze paci ze je to takto spravene, je tam niekolko urovnove menu, zakladne, podrobne a pre uplnych fanatikov.
Axe narozdiel od inych podobnych masiniek ma aj factory presety velmi kvalitne a okamzite pouzitelne.

Ale ty alebo majitel fora sa s tym nehrate tak dlho a to hlbky  Ja som čert.. inak nechce sa mi to pustat este raz, ale mne sa tusim naj pacilo to axe do koncaku jt-amps... v ramci ukazok.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #431 kedy: 30. Október , 2010, 15:25:04 »

No... nehovorim, ze som jediny, ktory to pocul, ale s istotou viem povedat, ze asi jediny na Slovensku sa s tym najdlhsie hram a prichadzam na rozne finty, ktore sa nedaju zistit ani za tyzden hrajkania sa s tym. Treba to spoznat trosku do hlbky, nie len za den skonstatovat, ze to hra napicu - taky nazor som mal aj ja v prve dni. :) Taktiez to nie je aparat, kde mas 5 gombikov.
Nahraval som to ja, bolo to take nepremyslene nahravanie, ako vlastne Janko spomenul.

Robo - skoda, ze si zmazal post, ale odpoviem ti nan: Metal nehram a toto bola obycajna skuska hi gain aparatov, tak nemal som tam chut strikovat Petrucciho so Satrianim a Van Halenom. Navyse v skusobni bolo presne 10 stupnov a ked sme odchadzali, tak 17, co musis uznat, ze prsteky boli jak z kamena a o rozladzovani ani nehovorim.

Inak som rad, ze sa paci JT amp, hlavne som rad, ze Janko patri u mna jednoznacne medzi TOP stavitelov Higainovych aparatov. Cielom tychto videi bolo porobit ukazky "v priestore" kamerou hlavne JT zosika, nez Axe. A na obranu axe poviem opat len tolko, ze bol to factory preset Englu, ktory hra INAK nez Jankova hlava, tak preto je zbytocne riesit porovnavacky. Som rad, ze tam je rozdiel, taktiez je to otazka vkusu a variability. Mne sa pacia obe nahravky a hlavne obe masiny sa mi pacia ako hraju nazivo, je to trosku vacsie peklo.  Ja som čert..

Na zdravie!

Edit - chcem este dodat, ze najblizsie ukazky by som chcel nahrat v studiu, nech su co najreprezentativnejsie.
Sry bola to len čistá provokácia z mojej strany a bol som zvedavý ako zareaguješ.  No hanbím sa.. Ale máš u mňa pivo za to.  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #432 kedy: 30. Október , 2010, 15:45:11 »

Janko pocul som ten tvoj amp raz, siel do engl bedne, tipujem s v30, vtedy mi to pripadalo ako cisty 6505 sound, aj som si myslel podla toho, ze peavey je zaklad toho ampu, ale takto v tych ukazkach citit, ze je to skor recto.. Inac, bola to uplna bomba, najlepsi gitarovy zvuk v ten koncert (aj ked to samozrejme zalezalo od nazvucenia dalsich kapiel). V tom biednom nazvuceni, si dalsi typek strcil gitaru do 6505 a orange bedne, a bolo to takmer na nerozoznanie..
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #433 kedy: 30. Október , 2010, 15:48:00 »

este ze to naozaj nema ziadny centralny eq, co vyladit aj so simulaciou boxu moze byt nemali problem, a tym padom si sa vobec nestrapnil tym postom  Žmurk
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #434 kedy: 30. Október , 2010, 15:54:50 »

Strašne mi to trhá žily
Zaznamenané
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 21 otázok.