Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 00:46:34
Strán: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220435 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #645 kedy: 17. Apríl , 2012, 17:05:27 »

a hra zle?
Dobra otazka.  Bavím sa skvele Vela robi psychika. Resp. najviac.
Zaznamenané

telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #646 kedy: 17. Apríl , 2012, 21:31:05 »

Dobra otazka.  Bavím sa skvele Vela robi psychika. Resp. najviac.

Branko musim uznat, trolling ti ide na jednotku.

Citácia
Brankovi sa zdal zvuk snimacov prils ostry az tenky a nepacil sa mu priebeh volume ani tone. Kedze tam mal 500K potaky....

Mal som pocit, ze uvedene hodnoty ti budu evokovat, ze moj strat sa sprava velmi podobne, ak nie este horsie ako tvoj musicman. A teda ak volume neje na full, tak je zvuk dost onicom - je to cele zastrete. Ak je volume na full, tak najma kobylkovy snimac je priostry. Kedze mam jednokanal, tak som dufal, ze ho budem moct trocha "pritlacit" a ak budem potrebovat, tak si stiahnuttim volume prirobim trocha clean. To sa ale nedeje. Tone potaky - takme nic sa nedeje az kym to nestiahnem tak na 3 alebo menej a potom je to uz cele blative.

Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #647 kedy: 17. Apríl , 2012, 21:38:37 »

Neboj nic, tou psychikou som to myslel vazne, pretoze vela ludi ma skor v hlave "to svoje", nez je realita. Aj ked som nemyslel prave teba. Žmurk

Pistova otazka bola na mieste v podstate, aj ked nam doslo asi vsetkym, ze zrejme nie si spokojny, ked zrazu ides vsetko menit.

Ale k teme: Presne to, co pises som opisoval Jankovi (tiez mam rad jednokanaly, takze o to viac ma situacia byvalych potakov srala) a vyriesilo to presne to, co pisal Janko. Takze odporucam.
Zaznamenané

telcontar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #648 kedy: 17. Apríl , 2012, 21:44:26 »

Neboj nic, tou psychikou som to myslel vazne, pretoze vela ludi ma skor v hlave "to svoje", nez je realita. Aj ked som nemyslel prave teba. Žmurk

Pistova otazka bola na mieste v podstate, aj ked nam doslo asi vsetkym, ze zrejme nie si spokojny, ked zrazu ides vsetko menit.

Ale k teme: Presne to, co pises som opisoval Jankovi (tiez mam rad jednokanaly, takze o to viac ma situacia byvalych potakov srala) a vyriesilo to presne to, co pisal Janko. Takze odporucam.

asi zasierame temu, ale odkial ste brali material.
Vyhral by som sa s tym aj sam , alebo to mozem vyuzit ako prilezitost konecne zoznamit sa s jankom osobne a prejst si protfolio jeho produktov
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #649 kedy: 17. Apríl , 2012, 21:49:27 »

asi zasierame temu, ale odkial ste brali material.
Vyhral by som sa s tym aj sam , alebo to mozem vyuzit ako prilezitost konecne zoznamit sa s jankom osobne a prejst si protfolio jeho produktov
Odkial material netusim, to musi Janko napisat. :) A urcite si vyber druhu moznost.  Na zdravie!
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #650 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:27:47 »

A teda ak volume neje na full, tak je zvuk dost onicom - je to cele zastrete. Ak je volume na full, tak najma kobylkovy snimac je priostry. Kedze mam jednokanal, tak som dufal, ze ho budem moct trocha "pritlacit" a ak budem potrebovat, tak si stiahnuttim volume prirobim trocha clean. To sa ale nedeje. Tone potaky - takme nic sa nedeje az kym to nestiahnem tak na 3 alebo menej a potom je to uz cele blative.
Ano, presne s tym mal problem branko a vyriesila to vymena potakov, to co popisujes z Volume vyriesi vymena za 250k a pripadne aj nahodenie treble bleed. A to co opisujes pri Tone riesi hlavne zmena priebehu potaku, cize z linearneho treba prejst na logaritmicky. a tiez odporucam 250k. Veci beriem z nemecka tak ako aj vsetko na efekty a hlavy. Mozem ti zobrat potaky, akurat robim jednu objednavku pre seba tak ti tam mozem prihodit.
Zaznamenané

telcontar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #651 kedy: 18. Apríl , 2012, 12:17:39 »

Zober mi to prosim - uvidime co to spravi.

Zaznamenané

DominicK
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #652 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:11:39 »

na LP ked mam vsade 500k, tak ako by sa to dalo riesit? hlavne kvoli kobylkovemu snimacu.. aj priebeh na tone mam podobny, ale to velmi nevyuzivam.. sice, mozno prave preto  ha ha ha
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #653 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:12:47 »

HB maju mat 500k potaky, zrejme mas len potaky so zlym priebehom
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #654 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:18:03 »

HB maju mat 500k potaky...
Akurat dnes som nahodil tuto temu s kamosom, co ma same HB gitary a tvrdil som to, co ty, kym ma presvedcil, ze ma vsade 250tky a je spokojnejsi. To je take diskutabilne cele, okolo tych snimacov. Ja som mal 500k potak pri HB a tiez sa mi viac paci 250tka. Je viac tucnejsi zvuk a viac taky mlaskavejsi.
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2012, 17:18:25 od Branko » Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #655 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:29:41 »

Tak ako píše styrioci. Na gitaru s HB sa dávajú štandardne 500k. Takze skôr ten spomínaný priebeh potaku Lin vs Log ti asi nevyhovuje pri Tone. Resp skús sa trochu rozpisat čo sa ti nezdá. A pravdu má aj Branko, že to nieje vylúčené použiť na HB 250k alebo na singel 500k.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #656 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:36:00 »

vylucene to nie je, ale standard je tak  Beeee asi mate blbe gitary, ked vam to nehra dobre s 500k potakom  ha ha ha ale nie, napr BKP odporuca ku svojim HB CTS 550k potak, ma o trosku lepsi priebeh a ta hodnota 550k je kvoli toleranciam aby sa nestalo, ze aj potak s nizsou hodnotou by mal menej ako 500k. na metal nie je co riesit, tam by bol ten tucnejsi, mlaskavejsi, maslovejsi, medovo stredovejsi a neviem aky zvuk mozno aj na skodu :)
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2012, 17:37:58 od styrioci » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #657 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:45:00 »

Mne sa na HB viac páči 500k,aj keď mám v Gibsone origoš 300k a je to v pohode,ale na strate neviem aké sú,ale niečo mi trošku na HB vadí-chcelo by to taký ostrejší atack.Ale ešte som ho nerozoberal,tak som zvedavý aké tam budú potenciometre.Ujo Anderson má takýto názor
http://www.andersonguitars.com/support/vintage.cfmhttp://
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #658 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:46:39 »

.... Je viac tucnejsi zvuk a viac taky mlaskavejsi.

pise sa tucnejsi / mlaskavejsi alebo viac tucny / viac mlaskavy. viac tucnejsi / viac mlaskavejsi je nespisovne a predovsetkym  logicky nespravne.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #659 kedy: 18. Apríl , 2012, 17:48:11 »

neviem si predstavit ze by som mal 250k potak s HB..  si pamatam ako som mal raz nejaku blbu hodnotu na potaku asi 380 to bolo a uz to bolo citit ze to hra jak zastrete bez vysok a vyssich strednych.. vyslovene nezdravo.. vymenil sa potak za +-500 a bolo to fakt velmi nielen pocut ale aj citit pod rukou..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.