chcelo by to poriadnejsie nahravky, nez take, co zneju ako najhorsi sen gitaristu, ked sa ti pokazi zosilnovac
pisem, ze to bol len test ci a ako to hra. btw viem, ze chces iba podjebnut, ale ako pokazene to nehra ani nahodou . jankovu velku hlavu si pocul, toto hra rovnako, akurat tichsie. az bude hotova finalna varianta, spravia sa adekvatne ukazky.
ako napr
alebo
Ale na tych ukazkach to ide z preampu z tej velkej hlavy ze?
ano, a? vysledny zosik bude zapojeny rovnako, preamp zapojeny ako ten vo velkej hlave, ale v konci bude 1W s malou ECC, presne toto zapojenie sme vyskusali v tejto pracovnej verzii
a potom hned aj ze - to je prikopnute TSkom ze? neni lepsie spravit potom ukazky bez TS, spolu s nim a tak?
ano, je tam TS, je to tight aj bez neho, v momente ked sa to nahralo, tak sme mali TS zapnute, nie je za tym nic ine. tato varianta preampu bola odladena tak, aby to TS nepotrebovalo a robilo to pekne dz dz aj bez neho. gainuje to samo o sebe dost (gain potak, druhy zlava, je na urovni 9hod vo videu). a aj ked je to tight samo o sebe, tak s TS to ma stale cosi do seba. takyto typ ampu sa bezne nakopava, je to nieco co funguje a neda sa to inac ojebat. znova zopakujem, co som pisal uz hned v prvom poste, ze az bude bude finalna verzia, tak budu aj normalne ukazky, rozne zvuky, s/bez ts, velky vs maly koncak.
secko super, ale aspon raz by som chcel pocut ukazku s peknymi tonmi. solo, nejaku kde aj zvuk vynikne, nie len brusit Ecko na palmute
az bude final, tak sa pokusime spravit rozne ukazky, kde sa vyuziju vsetky zvukove varianty a budu zodpovedat aj jednotlivym zanrom, takze nebudu len rubanice.
tie videa mali len ukazat, ze sa nieco chysta, bude to mat malo wattov, bude to gainovat a bude to plnohodnotny zosik. a ze je to vo faze, kedy to realne hra a vychytavaju sa detaily. nic reprezentativne, len ze sme ozivili frankensteina