styrioci
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 13. Január , 2009, 23:24:06 » |
|
aa tak ma napadlo, ze tak jak sa v studiu vrstvia gitary pre hutnejsi sound, nemoze to sluzi na podobny ucel pre live hranie ??
vrstvenie spociva v znovu nahrati toho isteho partu, mierne odlisnosti sposobia to, ze zvuk znie hutnejsie... na live sa pouziva aj 2 aparaty (bud tie iste s roznym nastavenim alebo 2 rozne) naraz, tiez sa da dosiahnut zaujimavy zvuk
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 23:24:36 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 13. Január , 2009, 23:26:53 » |
|
použivaju to aj na plochu zvuku,je to iny pocit hrat na niekolko rozloženych bedni plus to stereo ..je užasne pred tym stát,vyskušal som to a určite keby....tak to použivam tiež.Dopredu to nieje velky rozdiel.Hlavne maju na to bednakov tak vymyšlaju ..samo polovica je založna a image
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 13. Január , 2009, 23:30:31 » |
|
nemaju do coho strkat penaze tak nakupuju hlavy aby mali s cim machrovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. Január , 2009, 23:32:22 » |
|
nemaju do coho strkat penaze tak nakupuju hlavy aby mali s cim machrovat mohli by nejake posielat aj nam
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. Január , 2009, 23:33:32 » |
|
nemaju do coho strkat penaze tak nakupuju hlavy aby mali s cim machrovat asi tak.Len hviezdy nestrkaju peniaze ale im strkaju ,lebo robia reklamu na dotične značky ,mne by ten marshall mohol teda niečo dat kua,narobim sa ...
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 23:34:42 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. Január , 2009, 23:35:35 » |
|
Niektroí gitaristi to maju aj v racku označené ak si všimneš ě napr ktorá hlava je záložná a pod .. napr Mark Tremonti použiva Twin na ciste zvuky a na skreslené striedna Bogner Uberschall a Mesa Tripple Recto... Ja keybze mam lovaky nazvýš tak si tiež postavým na jeden skreslený rectifier, na ďalši jcm800 a Krankensteina a na čistý použijem Twina alebo neviem čo všetko ..veru , našlo by sa toho A s tým stereom som niekde čítal že Delay v stereu je super vec , ze vraj to znie super. No a tie prachy by sa veru zisli aspon nam chudobným študentom
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. Január , 2009, 23:38:32 » |
|
A s tým stereom som niekde čítal že Delay v stereu je super vec , ze vraj to znie super.
Ano,ked si brnkáš doma. Na podiu nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. Január , 2009, 23:40:15 » |
|
Ano,ked si brnkáš doma. Na podiu nie.
Preco na podiu nie? Ked to zvukar hodi pekne lavy do laveho pravy do praveho, tak maju posluchaci krasne stereo. Uz som to pocul na zivo a znie to dobre - z pozicie posluchaca samozrejme.
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 23:40:42 od myso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. Január , 2009, 23:40:26 » |
|
neni to blbost je to hlavne dobre ked mas jednokanlove hlavy a pekne si ich prepojis a nakazdej nastavis iny zvuk napriklad ma 4X box marshall 1960 a nebudes jebat na to jednu hlavu ale das tam dve a prepojis ich jedna hlava dva boxi a druha tez dva boxi a medzi sebou hlavy prepojis na jedneh nastavis inak EQ a na druhej tiez inak a to je potom brutal vysledny zvuk a tlak jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 13. Január , 2009, 23:40:34 » |
|
to je prestiz. ked sa gitarista nafoti s takym rigom tak vsetci slintaju. a firmy mu tam pchaju svoje veci kvoli reklame nech sa im to potom predava. lebo gitaristi si myslia ze ked si kupia nejaku pocmaranu krabicku alebo hlavu tak budu hrat ako halen alebo vai alebo ten co tam je podpisany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 13. Január , 2009, 23:41:25 » |
|
Preco na podiu nie? Ked to zvukar hodi pekne lavy do laveho pravy do praveho, tak maju posluchaci krasne stereo. Uz som to pocul na zivo a znie to dobre - z pozicie posluchaca samozrejme.
koncerty sa zvacsa nezvucia prilis velmi stereo, aby mali posluchaci vsade cca aspon trochu vyrovnany zvuk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 13. Január , 2009, 23:41:29 » |
|
v stereu hra najkrasnejšie chorus akurat musiš stat v strede aby si to počul ostatny maju smolu,čiže v podstate je to na nič
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 13. Január , 2009, 23:42:25 » |
|
to je prestiz. ked sa gitarista nafoti s takym rigom tak vsetci slintaju. a firmy mu tam pchaju svoje veci kvoli reklame nech sa im to potom predava. lebo gitaristi si myslia ze ked si kupia nejaku pocmaranu krabicku alebo hlavu tak budu hrat ako halen alebo vai alebo ten co tam je podpisany bezne mavaju len atrapy zosikov - Iron Maiden v BA mali prazdne marsalacke kysne vpredu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 13. Január , 2009, 23:45:21 » |
|
to je prestiz. ked sa gitarista nafoti s takym rigom tak vsetci slintaju. a firmy mu tam pchaju svoje veci kvoli reklame nech sa im to potom predava. lebo gitaristi si myslia ze ked si kupia nejaku pocmaranu krabicku alebo hlavu tak budu hrat ako halen alebo vai alebo ten co tam je podpisany to je presne a potom sa zamyšlaju, že majstry maju tuningovane aparaty lebo im to tak nehra a majster ked hra na zoomke počujete zas len majstra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 13. Január , 2009, 23:45:33 » |
|
bezne mavaju len atrapy zosikov - Iron Maiden v BA mali prazdne marsalacke kysne vpredu.
ale ne to uz preco? co sa bali ze im to niekdo na slovensku ujebe
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|