jtakac
|
|
« Odpoveď #1155 kedy: 17. December , 2010, 10:49:54 » |
|
tak potom kaslat karmu..nech to tam neni, ale tie palce hore/dole by mohli fungovat..
preco palce, treba vymysliet nieco originalne, ja by som navrhoval prostredniky
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1156 kedy: 17. December , 2010, 11:00:34 » |
|
preco palce, treba vymysliet nieco originalne, ja by som navrhoval prostredniky pusinku za dobry prispevok a prostrednik za skarady
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
xing
|
|
« Odpoveď #1157 kedy: 18. December , 2010, 08:05:21 » |
|
kua, forum uz 3 dni ide a to sa az teraz dozvedam? uz som to chcel vymazat zo zaloziek...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #1158 kedy: 19. December , 2010, 20:26:19 » |
|
....kua som fakt rád, že vás môžem opäť čítať kua ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #1159 kedy: 20. December , 2010, 01:48:00 » |
|
ja som tiež veľmi rád, že je fórum zase funkčné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #1160 kedy: 24. December , 2010, 11:36:40 » |
|
Vsetkym kolegom a muzikantom tu z fora prajem krasne sviatky, plne dobrej a hlasnej muziky, gitar a vsetkeho co k tomu patri
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1161 kedy: 03. Január , 2011, 15:10:46 » |
|
Novinky: Forum bolo zoptimalizovane pre mobilne telefony pre Vase pohodlnejsie citanie! teraz som si to vsimol, tak reku opacim WM6.5 opera mobile 10, opera mini 5.1.21594 - predtym mi to vyhovovalo viac ako je to teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1162 kedy: 03. Január , 2011, 16:17:50 » |
|
Daj nejaky screenshot aspon. Ake tam mas az rozlisenie? Mozno link s cookie na normalne zobrazenie by bol riesenim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #1163 kedy: 03. Január , 2011, 16:19:30 » |
|
mne to na androide s operou ide dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1164 kedy: 03. Január , 2011, 16:25:37 » |
|
Daj nejaky screenshot aspon. Ake tam mas az rozlisenie? Mozno link s cookie na normalne zobrazenie by bol riesenim. rozlisenie mam 800x400. screenshoty mozno, ak si spomeniem a bude sa mi to chciet riesit. zas da sa to prezit aj takto na nejake nudzove browsennie po nete vo vlaku a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #1165 kedy: 03. Január , 2011, 21:15:22 » |
|
Toto patrí viacerým: (Napísané, počas toho, ako Piťu zasiahol.)
Chlape,neber to zle,ale ide o to,že ľudia by to po tebe aj radi čítali,tak ako to Ty čítaš po nich... na to tu sme. Brzdí sa tým komunikácia. Možno by stačilo,občas si po sebe prečítať príspevok a trochu ho upraviť. Týmto nenegujem Tvoj intelekt.
Tento jav je na fórach bežný. Predstav si,že sa s niekým rozprávaš a on Ti namiesto normálnych odpovedí iba čosi brble naspäť,hoci vieš,že dokáže komunikovať normálne. Podstatu komunikácie potom jednoducho ako prijímateľ nedokážeš uchopiť.
Nejaká podobná formulka by mala byť v pravidlách,napr.: Užívateľ sa musí snažiť svoj príspevok formulovať zrozumiteľne a v rámci svojich jazykových schopností čo najprijateľnejšie.
BTW: Mobilná verzia fóra je pre iPhone dosť nevhodná. Nepríjemne sa s tým pracuje a je to neprehľadné. To zariadenie oveľa lepšie spracúva klasické stránky.
|
|
« Posledná zmena: 03. Január , 2011, 21:20:24 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1166 kedy: 04. Január , 2011, 09:12:27 » |
|
Pozeram to prvy krat na iPhone a posuva sa to aj horizontalne, lebo je to moc siroke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1167 kedy: 04. Január , 2011, 09:49:45 » |
|
vyskusam na nokii doma na wifi a dam vediet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1168 kedy: 12. Január , 2011, 21:32:57 » |
|
Vsetko najlepsie prajem Vallovi k jeho 83. narodeninam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1169 kedy: 12. Január , 2011, 22:05:50 » |
|
Toto patrí viacerým:
Chlape,neber to zle,ale ide o to,že ľudia by to po tebe aj radi čítali,tak ako to Ty čítaš po nich... na to tu sme. Brzdí sa tým komunikácia. Možno by stačilo,občas si po sebe prečítať príspevok a trochu ho upraviť. Týmto nenegujem Tvoj intelekt.
Tento jav je na fórach bežný. Predstav si,že sa s niekým rozprávaš a on Ti namiesto normálnych odpovedí iba čosi brble naspäť,hoci vieš,že dokáže komunikovať normálne. Podstatu komunikácie potom jednoducho ako prijímateľ nedokážeš uchopiť.
Nejaká podobná formulka by mala byť v pravidlách,napr.: Užívateľ sa musí snažiť svoj príspevok formulovať zrozumiteľne a v rámci svojich jazykových schopností čo najprijateľnejšie.
Pekne si to napísal, dúfam, že si to viacerí zoberú k srdcu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|