Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 18:32:29
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BBho telekáč  (Prečítané 24777 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
BB
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 122

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #105 kedy: 02. Február , 2009, 21:33:13 »

Potom odporucam stare Hiwatt SA112 alebo 212 kombo, ale tie sa tazko zhanaju. Pripadne nove. vyhoda oproti Twinu -- prieraznejsi cisty zvuk, paradny crunch, ma sa radsej s pedalmi a tym vacsia variabilita.
Alebo Orange nejaky novy. vyhoda oproti Twinu -- ovela vacsia variabilita, bude mat aj pekne skreslenie

Twin je super aparat, len je minimalne vsestranny, kedze ako som skusal sa nejako extra s pedalmi nemusi a skreslenie ma dost divne.

orange urcite stoji za vyskusanie ale ked porovname 2 wattazovou podobne komba tak orange je o dost drahsi nie je?
Zaznamenané

Fender Telecaster Custom Shop
Fender Twin Reverb
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #106 kedy: 02. Február , 2009, 21:34:21 »

orange urcite stoji za vyskusanie ale ked porovname 2 wattazovou podobne komba tak orange je o dost drahsi nie je?

Myslis Orange vs Twin? Orange nove su dost predrazene... Twin zozenies tak za 1000-1200 euro silverface zo 70tych rokov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
BB
náhodný pocestný
**

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #107 kedy: 02. Február , 2009, 21:35:49 »

Myslis Orange vs Twin? Orange nove su dost predrazene... Twin zozenies tak za 1000-1200 euro silverface zo 70tych rokov.
dajme tomu ze v zahranici za 1100 € ale sa mi zda ze v auparku za 1200 €
Zaznamenané

Fender Twin Reverb
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #108 kedy: 02. Február , 2009, 21:35:54 »

pocitam s otcovou podporov ale radsej kupit take aby som bol spokojny a nemenil hned......dajme tomu do 1200 €
kup si fender deluxe,alebo ked chceš dat viac € tak proreverb ,supersonic hra vybone,alebo si kup dvoch juniorov hraju super do sterea,hrava na ne brain setzer v kluboch Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #109 kedy: 02. Február , 2009, 21:37:50 »

Twin je super aparat, len je minimalne vsestranny...

Strasna somarina. Sorry, ale napisal si blud.  Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #110 kedy: 02. Február , 2009, 21:39:32 »

Strasna somarina. Sorry, ale napisal si blud.  Na zdravie!

Stojim si za tym. Je to super aparat na blues, jazz, rockabilly, pop a country, to je asi tak vsetko. Pedale moc dobre neberie.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #111 kedy: 02. Február , 2009, 21:40:13 »

Stojim si za tym. Je to super aparat na blues, jazz, rockabilly, pop a country, to je asi tak vsetko. Pedale moc dobre neberie.
No vsak na to ho aj chce chalan, nie?
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #112 kedy: 02. Február , 2009, 21:42:45 »

Ved nedavno pisal, ze ho chce najma na cisty zvuk, ako aparat s velkym headroom pre pedale a trochu na crunch. Idealna poda pre Hiwatt -- vid napr. Gilmour. Twin na toto nie je idealny. Skor potom Fender Bandmaster.
Zaznamenané

BB
náhodný pocestný
**

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #113 kedy: 02. Február , 2009, 21:42:56 »

v podstate ho chcem na to kedze mam aj telekaster, nikdy nebudem hrat metal a keby nahodou nekedy nastal zlom v mojom zivote kupim si soldano alebo marshall a les paul :)
Zaznamenané

Fender Twin Reverb
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #114 kedy: 02. Február , 2009, 21:43:36 »

kamoš predava v pezinku marshall bluesbreaker mal ho big Henry a je to vyborny aparat dava ho za 900€ a je ako novy
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #115 kedy: 02. Február , 2009, 21:44:22 »

kamoš predava v pezinku marshall bluesbreaker mal ho big Henry a je to vyborny aparat dava ho za 900€ a je ako novy

Hej, tie su prijemne, len to nie je 50-100w aparat na cisty zvuk a crunch.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #116 kedy: 02. Február , 2009, 21:44:50 »

v podstate ho chcem na to kedze mam aj telekaster, nikdy nebudem hrat metal a keby nahodou nekedy nastal zlom v mojom zivote kupim si soldano alebo marshall a les paul :)
mudro akurat soldano maj na haku,Bčko je lepši napad
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #117 kedy: 02. Február , 2009, 21:45:41 »

Hej, tie su prijemne, len to nie je 50-100w aparat na cisty zvuk a crunch.
tak mu porad to tvoje už nevladzem Bavím sa skvele vieš čo je najlepšie Zdravíčko
Zaznamenané

BB
náhodný pocestný
**

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #118 kedy: 02. Február , 2009, 21:46:09 »

ja vam dakujem za prispevky a rady ale aj tak sa rozhodnem podla vlastneho ucha a pocitu... :) lebo kazdy ma taky zvuk aky sa mu paci
Zaznamenané

Fender Twin Reverb
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #119 kedy: 02. Február , 2009, 21:46:29 »

Ja koncim. Vidim, ze zasa tu zacina debata "to moje je naj".   ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Takze odporucam Ti JSX. Zatial som dostal z toho vsetko. Od temnej Jazzovej gitary po metalove prvky ala Metallica, DT, a pod.  Na zdravie!

Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 22 otázok.