Sovi
nováčik
Príspevkov: 44
Hudbou sa žije :)
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. Október , 2009, 18:20:03 » |
|
hladal som v slovenských internetových a tam som žiadne nevidel, máš aj nejaké skúsenosti z objednávaním z ebay-u ? lebo tam sú aj trafá a takéto vecičky, v podstate aj celá 2203.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 23. Október , 2009, 18:20:51 » |
|
hladal som v slovenských internetových a tam som žiadne nevidel, máš aj nejaké skúsenosti z objednávaním z ebay-u ? lebo tam sú aj trafá a takéto vecičky, v podstate aj celá 2203.
Preco si radsej na stranke www.ceriatone.com neobjednas cele 2203 a doma uz len poletujes ? hm?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 23. Október , 2009, 18:21:19 » |
|
Z ebay nemám žiadne skúsenosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 23. Október , 2009, 18:22:08 » |
|
tam som pozeral, objednal som si odtial nejaké veci, a nakoniec mi to pri spôsobe platby oznámilo že na slovensko nedovážajú
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. Október , 2009, 18:22:47 » |
|
tam som pozeral, objednal som si odtial nejaké veci, a nakoniec mi to pri spôsobe platby oznámilo že na slovensko nedovážajú
Dovazaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. Október , 2009, 18:23:18 » |
|
Preco si radsej na stranke www.ceriatone.com neobjednas cele 2203 a doma uz len poletujes ? hm? nevedel som, a ani ma nenapadlo v podstate, že také niečo aj može byť ale dik, jednoznačne sa na to mrknem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. Október , 2009, 18:25:35 » |
|
Preco si radsej na stranke www.ceriatone.com neobjednas cele 2203 a doma uz len poletujes ? hm? len napríklad šasi si chcem urobiť vlastné a tak, dá sa to tak že len niektoré časti si objednám či musím len celé to objednať?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. Október , 2009, 18:40:33 » |
|
len napríklad šasi si chcem urobiť vlastné a tak, dá sa to tak že len niektoré časti si objednám či musím len celé to objednať?
Pozri sa sem,ja objednávam odtialto súčiastky,príde to tak max do 3-4 dní,kurier ti to donesie domov,teraz mi došli Hammond trafáky,robia sa v Kanade a vyzerajú zodpovedne a aj ceny sú slušné http://www.tube-town.net/ttstore/index.php/cat/c22_Transformers-Marshall.html
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. Október , 2009, 18:43:52 » |
|
hej, diki moc , ceny sú dobré a ked sa možem spýtať, koľko ťa stálo poštovné?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. Október , 2009, 18:46:42 » |
|
hej, diki moc , ceny sú dobré a ked sa možem spýtať, koľko ťa stálo poštovné? Poštovné je podľa váhy,na tej stránke je tabuľka,ja som platil asi za 10 kg balík 15 evri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. Október , 2009, 18:49:29 » |
|
Poštovné je podľa váhy,na tej stránke je tabuľka,ja som platil asi za 10 kg balík 15 evri hej to je smiešna suma vlastne z tej stránky si možem kúpiť aj všetko čo chcem na tú hlavu, diki moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 26. Október , 2009, 09:16:23 » |
|
hej to je smiešna suma vlastne z tej stránky si možem kúpiť aj všetko čo chcem na tú hlavu, diki moc no to môzes a potom ta zosik vide viac ako novy ,ale sak nevadi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 26. Október , 2009, 09:40:56 » |
|
no to môzes a potom ta zosik vide viac ako novy ,ale sak nevadi Veď o to ide,že zaplatíš viac veď preto sme úchyláci a doma sa nám hromadia home made kokotiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 26. Október , 2009, 09:49:21 » |
|
Veď o to ide,že zaplatíš viac veď preto sme úchyláci a doma sa nám hromadia home made kokotiny Je rozdiel hromadit doma kokotiny ,kere sa nedaju kupit a take ,co kupis bars de a lacnejsie. napr.Plexinu s MASTROM ako mas ty sa ani nevyrabaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|