Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 17:46:19
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 45 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 999th Studio nahravanie  (Prečítané 126642 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #360 kedy: 02. November , 2010, 18:33:46 »

branko...

mlade kapely su vacsinou rozny studenti a podobne... mi povedz, kde rydzo studentska kapela zobere cojaviem 500ojro na EP. sak moja ex kapela, sme boli radi, ked sme polepili na skusobnu peniaze  Bavím sa skvele

a ktora slovenska kapela koncertuje aj dalej nez v cesku? popripade v madarsku na nejakom gulaszfeste?  Popiskujem si
Spytaj sa Misa kola, ako si moze zarobit student.  Na zdravie! Ja som tiez student a kupil som si veci za x €, nie nedala mi mamka. Ani tato.

500 € je smiesna polozka dnes, tak neblazni, aby nevedeli 5 (?) ludi zohnat po kilecku. Žmurk Musia byt lenive hovna, aby nenaskrabali.

Presne ta kapela koncertuje mimo SR, ktora si to vie vybavit, vytelefonovat, vymailovat. Vid David Kollar - uplny typek z Presovskej pici a hrava po Grecku, Londyne, a kadetade. Taktiez mu nedava mamka ani tato.  Zdravíčko

edit - aby som nezabudol - kolko € musis vyjebat na cigy a chlast... mozno aj kilko ide na mesiac... ak nie viac.  Je mi do plaču
« Posledná zmena: 02. November , 2010, 18:38:57 od Branko » Zaznamenané

kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #361 kedy: 02. November , 2010, 20:02:54 »

Spytaj sa Misa kola, ako si moze zarobit student.  Na zdravie! Ja som tiez student a kupil som si veci za x €, nie nedala mi mamka. Ani tato.

500 € je smiesna polozka dnes, tak neblazni, aby nevedeli 5 (?) ludi zohnat po kilecku. Žmurk Musia byt lenive hovna, aby nenaskrabali.

Presne ta kapela koncertuje mimo SR, ktora si to vie vybavit, vytelefonovat, vymailovat. Vid David Kollar - uplny typek z Presovskej pici a hrava po Grecku, Londyne, a kadetade. Taktiez mu nedava mamka ani tato.  Zdravíčko

edit - aby som nezabudol - kolko € musis vyjebat na cigy a chlast... mozno aj kilko ide na mesiac... ak nie viac.  Je mi do plaču
pozri hral som kade tade a az nebudes len student a budes mat rodinu tak budes inac premyslat az budes chodit z koncertov v tazkom minuse. ja som nepovedal ze to je nemozne ale fakt sa musis poriadne obhanat aby si na to mal
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #362 kedy: 02. November , 2010, 20:10:00 »

branko...

mlade kapely su vacsinou rozny studenti a podobne... mi povedz, kde rydzo studentska kapela zobere cojaviem 500ojro na EP. sak moja ex kapela, sme boli radi, ked sme polepili na skusobnu peniaze  Bavím sa skvele

a ktora slovenska kapela koncertuje aj dalej nez v cesku? popripade v madarsku na nejakom gulaszfeste?  Popiskujem si

no vsak ano to je prirodzeny filter tych co sa tomu chcu venovat vazne a tych co radsej chlastaju a maju kapelu len ako kratochvilu popripade len image
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #363 kedy: 02. November , 2010, 20:23:30 »

pozri hral som kade tade a az nebudes len student a budes mat rodinu tak budes inac premyslat az budes chodit z koncertov v tazkom minuse. ja som nepovedal ze to je nemozne ale fakt sa musis poriadne obhanat aby si na to mal
Az budem mat rodinu, tak budem vediet. Kazdy je iny a kazdy ma inu povahu, bojovnost, sebavedomie, atd...  Na zdravie!
Zaznamenané

kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #364 kedy: 02. November , 2010, 20:29:35 »

Az budem mat rodinu, tak budem vediet. Kazdy je iny a kazdy ma inu povahu, bojovnost, sebavedomie, atd...  Na zdravie!
my sa snazime uz neake tie roky da sa to len ti poviem ze zadostucinenie neprichadza ---ex-Dogma Inc. a teraz Darchaic
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #365 kedy: 04. November , 2010, 08:47:56 »

Normalne suhlasim so vsektym s Brankom, to kde sme???

PS: Musicman prenajima studio, takze tam kludne moze dojst aj Predator a nahrat ako producent/zvukar zemplinsky hiphop.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #366 kedy: 04. November , 2010, 09:05:25 »

co vam jebe?  jakych 500e na nahravanie?? sak nahravanie v 999th ide od 1300e aspon..   Bavím sa skvele

1) - dnes sa da brigadou zarobit na vsetko ludim chyba praveze cielavedomost nez financie
2) -  cielovym zakaznikom 999th nie je  ocividne student, student nech si nahrava tam kde mu to financie dovolia, ja tiez nechodim na dovolenku na haiti odkedy sme sa so Semishom nechali rozviest a zobral mi pol majetku (tu vacsiu polovicu) pripadne na veceru do Carltonu..
3) - ten kto si mysli ze hudba v style blackmetal, deathmetal je zarobkova cinnost a ze bude vdaka nej niekedy v'v pluse'  je na case aby sa prebral
4) - prosim vas, to ste do akeho veku studenti? do 40 rokov? ak ste studenti, co vam brani brigadovat? opakujem - kde je  problem zarobit si na nahravanie? ci to vsetci maju nejakych sponzorov ktori dojdu a povedia - pocuj vypocul som si tu vasu otrasnu nabrusenu chujarinu, no a som taky koko*t ze vam dam 2000e, na porieste si nahravku..
5) -  ked hram v kapele, viem ze hra v kapele obnasa svoje financne brzdyi ako - mam na com hrat? jozko co hra na basu to ma cele v pici, na com hra a aky ma zvuk? maju ostatni rovnaky ciel? chcem robit dobru hudbu s vlastnym prejavom, soundom? nie? tak dovi dopi, nejdeme nahravat..
6) - odporucam hladat ludom skor sposob ako sa da nasetrit prachy a nie spytovat sa ako Goethe ze - ako to ze kapela xy nahravala v 999th? kde na to do pici nabrali?  Zdravíčko

jo a suhlasim s brankom.. ti co chcu nech hraju na line 6 a nahravaju do m-audio audiopedofile USB, ti co chcu mat kvalitu tak najdu sposob ako ist za tym..
« Posledná zmena: 04. November , 2010, 09:06:29 od kaolko » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #367 kedy: 04. November , 2010, 10:43:38 »

ked kapela nema zniet ako z garaze nahrana na diktafon a a aby sa to podobalo na zahranicie nesmu tam byt pocut chyby tak treba nad tym sediet stovky hodin, nahravat to dokola az to bude dobre, opravit chyby to a to sa neda za 500E spravit CD.
 vybavenie je drahe ako svina len A/D prevodnik stoji 4000E, preamp 2000E, protoools 12.000E ostatne veci ani nehovorim.
v podstate na tomto zaklade od fy avid-digidesign funguje aj R Grapow a tusim aj studio SONO a dalsich tisice studii v zhranici.
pointa naseho studia je ze kapela nahrava na vybavenie ako v zahranicnom studiu za cenu, ktoru beru bezne rozsirene slovenske studia z MAUDIO a kreknutym nuendom.  este len pred par mesiacmi sa nam toto  vybavenie podarilo dat dokopy,  ale tak co su prve vysledky tak to zneje velice slubne.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #368 kedy: 04. November , 2010, 10:50:14 »

vybavenie je drahe ako svina len A/D prevodnik stoji 4000E, preamp 2000E, protoools 12.000E ostatne veci ani nehovorim.

tak uz viem, kto vykrada tie bankomaty po slovensku, co zapriahnu auto a vytrhnu bankomat, tusim to bolo tam v okoli DS  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #369 kedy: 04. November , 2010, 10:54:56 »

tak uz viem, kto vykrada tie bankomaty po slovensku, co zapriahnu auto a vytrhnu bankomat, tusim to bolo tam v okoli DS  Bavím sa skvele

co neurobis pre toto forum :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #370 kedy: 04. November , 2010, 11:02:50 »

vies zratat kolko kapiel si nahraval momentalne v drop C ladeni?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #371 kedy: 04. November , 2010, 11:11:59 »

zakky drop C, downhill drop C, head2down drop B   posledne 2 mesiace
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #372 kedy: 04. November , 2010, 11:13:26 »

zakky drop C, downhill drop C, head2down drop B   posledne 2 mesiace
Vynechal si Unbuying Ore  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #373 kedy: 04. November , 2010, 12:03:34 »

a to ze máte aj Manley passive massive, limiter....to su uz fakt spickove veci...necudoval by som sa , keby ste tam mali jedneho dna aj nejake Weiss vecicky...:) a bol by som rád...strasne vám drzim palce, som nadseny ze aj u nás existuje studio, kt to cele bere vázne.. Zdravíčko
Zaznamenané

. . .
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #374 kedy: 04. November , 2010, 12:21:50 »

Vynechal si Unbuying Ore  Bavím sa skvele

Undying core nenahravali v 999, ale u Suma v Echo studios.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 45 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 21 otázok.