musim opravit Semiho..
ten tour manager je mega koko*t!!!
aj ked mi pred koncertom slubil, ze budeme moct pouzivat svetla viac ako v MMC, naschval nam pustil cervene slovo aby sme si nemohli nafotit a natocit ani holu pizdu..
k ostatnym veciam sa velmi rad vyjadrim, ked sa prestanem hnevat na toho obrchuja americkeho zakomplexovaneho..
Pustil nam cervene svetlo
(nie slovo Ondrik
), take prijemne osvetlenie ako v bordeli sme mali
.
A ten americky megakokotko, tak to nemam slov ...
Akoze : pytam sa technikov od LOG ktori kecali za bednami ze ci je ok ze si postavim bednu uplne na kraj podia, ci im to proste nebude nejako zavadzat alebo co, henten chuj dojde od mixu a zacne vrieskat ze co ich stale otravujeme (ze co s nimi kecam uz 20
minut, prehodili sme vtedy tak 4 vety dokopy), ze ked sa nam nepaci, tak sa mame zbalit a odist, pritom my sme sa snazili co najviac sa prisposobit malemu podiu atd.
Potom mi ten chuj pustil dymostroj rovno tak aby mi to vsetko islo priamo zozadu do racku.
Svetla nam slubil ze v pohode mozme mat, ked vsak chalanisko z klubu prisiel k tomu osvetlovaciemu pultu ze nam tam aspon nejake svetla pusti, tak hned zacal vrieskat nech odtial vypadne. Ako sme dohrali sme chceli pouzit vytah na odnesenie veci, ale kedze vytah bol rovno pred satnou LOG , tak nam to tento obrkokot zatrhol, pritom som sa pytal technikov ci im to vadi, pytal som sa Marka aj Johna z kapely ci im to vadi, ze uplne v pohode, ved chalani ponoste si to a vsetko je ok.
Lutujem aj chalanov z klubu Abaton, uzili si tymto panom svoje.
A samozrejme velka vdaka Miskovi za pozicanie zosilovaca, Jozkovi a Matovi Kolejakovcom za pomoc (Miso nemohol, tak isli bratia za neho
), Branovi Sumovi za super zvuk a Danke za odvoz do Prahy.
Preco si Randal neriesi klimaticku situaciu v tom MMC? Ked pri 400 ludoch je 40 stupnov, pri 700 ludoch bude 70?
Co myslis triggrami? Ze na uder bicich sa k nim domixovaval nejaky sampel?
V MMC je vzduchotechnika, ale nejako nestiha ale co
.
Triggrami myslim to ze sme mali pozicane DDrum, a ano spolu so zivim zvukom bicich isiel von aj sampel z modulu.