angus image neresil? V dobe kozenych gati jako jediny ve skolni uniforme aby prave nezapadl?!?
tak potom se nedivim ze se nemuzeme dobrat konsenzu
kratasy proste vypadaji blbe (samozrejme jsou i vyjimky jako Anthrax u kterych to ale byla zamerna (anti)image), ke kazdemu faktu najdes vyjimky, jak jsem uz psal, proto se to musi resit individualne. Viz moje kapela, kde se tohle tema taky diskutovalo a vysledkem je zcela zamerne nesladeni vzhledu jednotlivcu, protoze to presne vystihuje atmosferu te muziky, kdy naprosto rozdilni jedinci se sejdou u spolecne "prace" na podiu.
samozrejme ze vzdycky musi byt zaklad muzika, ktera oslovi urcity okruh lidi.
ale cim kapela stoupa po pomyslnem zebricku popularity vys, tak nabyvaji na dulezitosti ty ostatni veci az jsou v urcite fazi slavy stejne dulezite jak muzika (a u nekoho i dulezitejsi)
To je prosty fakt muzak buznysu, se kterym muzes nesouhlasit, muze se ti hnusit muzes ho nerespektovat.......a pak taky obvykle muzak buznys nerespektuje tebe.
Ale na druhou stranu, on prece nikdo nikoho nenuti pusobit v muzak buznysu.
Je to typicky ceskoslovensky nazor, ze svet se ma prizpusobit individualnimu (sice obvykle max. podprumernemu) ale hlavne MEMU nazoru...... no a mily svet na to uspesne uz 20 let poprávu zvysoka sere.
Nebo existuje nejaka CS kapela ktera neco dokazala ve svetovem meritku? V dobe kdy to uz jde a nejsou zadne omezeni? Kolik takovych pohadek uz zaznelo, ze kdyby to bolsevik povolil, tak tomu svetu natrhnem pr*del? A kde jsou vsihcni ti hrdinove?
Nerespektovat zakonitosti muzou jenom géniové.... ale u nas se kazda nula povazuje byt opravnena borit hranice. (nebo aspon sr*at na podiovou prezentaci
PS: to samozrejme neni o R2D, protoze i ti jsou vyjimka, protoze makaji a snazi se
PPS: a znovu kontext, kapela ktera nema zadne vyssi cile opravdu image resit nemusi....tech par coveru pro pobaveni jde zahrat i v karovane kosili (kruci, nebyl ten grunge taky o image?
Kdo mysli vys, tak bohuzel (?) musi resit i takove "cypoviny"
a tim padem jsme se vratili oklikou na zacatek - definice cilu
kdo nevi CO presne chce, nemuze ani vedet JAK toho ma dosahnout, a pak nejcasteji byva nespokojen, protoze jeho nedefinovane ocekavani nebyvaji naplnena