Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 14:33:20
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GITARIÁDA 2010  (Prečítané 76159 krát)
0 užívateľov a 22 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #105 kedy: 26. September , 2010, 09:32:58 »

jo a tiez mi bolo povedane ze sa tocili videa z toho a ze vsetko bude na YT neskor.. tak som teda zvedavy .. inak Eugen Pal Balaz mi nieco hovori
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #106 kedy: 26. September , 2010, 10:08:59 »

Bolo to cele velmi prijemne. Ludi mohlo byt tak cca 150. Co mne pride dost malo. Cakal som trochu viac. Ale sudiac podla kapacity saly, ocakavali organizatori priblizne takuto ucast. Neviem sice na zaklade coho ju ocakavali, ale trafili sa dost presne.   Zdravíčko
Priestor bol fajn, vacsinu casu prijemny zvuk, velkost podia, svetla, napad s rozdelenim podia na 2 casti, kedy jeden interpret hra a druhy sa za oponou pripravuje je excelentny...neni co vytknut. Akurat mohol byt aj nejaky stanok s jedlom resp. aspon normalny bufet a nie ten, co bol, made in 1987. A tiez nerozumiem preco nemali sponzori nejake ministanky pred salou. Medzi jednotlivymi kolami boli aj 30-40 min. pauzy a ludia, ked nemaju co robit, tak by ten cas v tych stankoch aj mozno radi stravili.
Zaskocili ma 2 veci. Za prve uroven niektorych sutaziacich. Bolo tam niekolko sutaziacich, pri ktorych som mal dojem, ze som na tom podiu mohol stat aj ja s marimbou v ruke a dojem z vystupenia by bol rovnako "zly".  Bavím sa skvele
Viem, ze v niektorych kategoriach sa prihlasilo len zopar sutaziacich, ale napr. prave v rockovej bolo prihlasok najviac a teda cakal som, ze tam budu v priemere hrat vacsie zvery(i?).
A dalej ma zaskocila celkova hodnota, v ktorej boli ceny venovane od sponzorov pre vitazov. Som ocakaval par zvukovych kariet a jednu dve lacne gitary. A prosim pekne vsetky ceny dokopy mohli mat dobrych 10000e. Ked to vsetko ponosili na podium, tak som myslel, ze sa mi sniva. Treba zacat cvicit na dalsi rocnik.  Bavím sa skvele

Gratulujem Adamovi Noskovi, cenu si podla mna objektivne (z hudobneho kvalitativneho hladiska) zasluzil on. I ked za seba musim subjektivne povedat, ze Adam Micinec ma bavil viac. Ten chalan bol uplne urvaty z retaze. Ked som zavrel oci, tak som mal dojem, ze su 80te roky a som na koncerte nejakeho hard-rock-metaloveho guitar hera. Jeho vystupenie malo uplne svojsku atmosku. A ocenili to aj divaci najviac hlasmi... Obaja adamovia klobuk dole.  Zdravíčko

Este k tomu Balazovi. To bol pre mna skor taky showman sasek, ktory mal svoju show ale ozaj zmaknutu. Hracsky ani hudobne ma vobec nezaujal. Ale vyborne sa nanho kukalo. Uplne nanho sedela "cena za vesmirnu vynimocnost". Bohvie odkial sem prisiel.  Bavím sa skvele

A este jednu vec. Z basakov ma vyslovene nezaujal ani jeden (ak teda neratam Scheuflera :D ). Asi nemam zmysel pre ten nastroj, ale celkom ma okrem par svetlych momentov, nudili.

A predsalen este jednu vec. Scheufler je PAN MUZIKANT. Normalne vaham, co vie lepsie. Ci spievat alebo drtit na base. 10/10.   Bravooo
« Posledná zmena: 26. September , 2010, 10:13:06 od Misko » Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #107 kedy: 26. September , 2010, 10:14:28 »

Adam hral naozaj vyborne, nesaskoval tam ani neonanoval a nepredvadzal sa, normalne dosiel a zahral MUZIKU. Ziadne valanie sa s gitarou po zemi a podobne. Chalanisko na druhom mieste bol taktiez excelentny. Jazz som nevidel, ale jedine s cim som s vysledkami suhlasil bola rockova kapela a logicky si clovek vedel odvovodnit, preco to tak je. Ale niektore kategorie som naozaj nechapal ako mohlo vyst take poradie finalistov.
Organizacne bola gitariada velmi pekne a profesionalne zvladnuta, s nicim nebol problem a setko bolo tak jak malo byt.
Jedine co ma sralo bol zvukar, ktory to posral viacerym chalanom. A take neskusenosti s nazvucenim akustickych nastrojov by sa nemali asi vyskytovat na sutazi.
Inak musim naozaj pochvalit profesionalitu organizatorov, aj naozaj pekne ceny :)
A este ma sere, ze bambus nevyhral notebook Smútim
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #108 kedy: 26. September , 2010, 10:20:23 »

Este k tym basakom predsalen. Technicky boli niektori perfektni. Ale obsahovo to bolo pre nebasgitaristu podla mna velmi prazdne a ploche. Pri kazdom basakovi mali byt podla mna nejake podmazy, alebo nieco na doplnenie "frekvencnej prazdnoty". Skoda.

A k tomu notebooku len tolko, ze SHIT!   Bavím sa skvele
Ked som videl tu obrovsku krabicu, tak sa mi az slzy do oci vtisli.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #109 kedy: 26. September , 2010, 10:24:23 »

Dajake videa dajte, ne ?  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #110 kedy: 26. September , 2010, 10:25:30 »

najvtipnejsie je na tom ale to , ze vraj chalani podpisovali v zmluve ze nemozu nic z toho minimalne rok predat  Bavím sa skvele kebyze vyhram henten marshall aj s boxom a tu spatnu schecterku tak mi je do placu ze to musim mat rok doma  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #111 kedy: 26. September , 2010, 10:28:01 »

Este par slov na zaver. Nebojte sa, prihlaste sa. Predpokladam, ze vela z vas si povedalo, ze to nema vyznam tam posielat nieco a ist sutazit, ked tam budu len sami makaci a dramaturgicky dokonale kompozicie a vystupenia. Omyl!  Žmurk
« Posledná zmena: 26. September , 2010, 10:28:18 od Misko » Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #112 kedy: 26. September , 2010, 10:28:51 »

najvtipnejsie je na tom ale to , ze vraj chalani podpisovali v zmluve ze nemozu nic z toho minimalne rok predat  Bavím sa skvele kebyze vyhram henten marshall aj s boxom a tu spatnu schecterku tak mi je do placu ze to musim mat rok doma  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

To sa mi zda byt dobra kktina, ako to skontroluju resp ho prinutia to nepredat?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #113 kedy: 26. September , 2010, 10:29:44 »

ale to musi byt strasne znameniel, ked clovek 40 rokov hra 9 hodin denne na gitare a na vrchole svojej formy sa ide predviest na gitarovu sutaz, za vyhru planuje detom kupit nove topanky a peracniky do skoly a vyplatit dlhy nech ta do pondelka nezastrelia a tam ho 17 rocny chalani daju dole  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. September , 2010, 10:36:07 od Krtko » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #114 kedy: 26. September , 2010, 10:31:14 »

Pozeram, ze kamosi boli...  Bavím sa skvele
Andrej Karlik - teraz hrava s Oskarom a Valihorom.
Tomas Bindas - lavak, vie perfektne vybrnkavat !

David Kollar v porote... hm.. :) Same zvucne mena poroty.  Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #115 kedy: 26. September , 2010, 10:34:28 »

To sa mi zda byt dobra kktina, ako to skontroluju resp ho prinutia to nepredat?

pisal mi to dnes Adam Micinec :) asi musia posielat fotky alebo co :D:D alebo mozno pride namatkova kontrola heh
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #116 kedy: 26. September , 2010, 10:34:52 »

ale to musi byt strasne znameniel, ked clovek 40 rokov hra 9 hodin denne na gitare a na vrchole svojej formy sa ide predviest na gitarovu sutaz, za vyhru planuje detom kupit nove topanky a peracniky do skoly svojim detom a vyplatit dlhy nech ta do pondelka nezastrelia a tam ho 17 rocny chalani daju dole  Bavím sa skvele

vies ze mi napadlo to iste?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #117 kedy: 26. September , 2010, 10:45:16 »

pisal mi to dnes Adam Micinec :) asi musia posielat fotky alebo co :D:D alebo mozno pride namatkova kontrola heh

Poviem že mi to ukradli a môžu mi holy keket, ja by som to dal hned na inzerát všetky tie ceny a kupil si niečo pre seba  Na zdravie!
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #118 kedy: 26. September , 2010, 10:46:16 »

Niektore ceny boli ale celkom vyuzitelne. Gibson za 1100e. Basa za 1800e.  Zdravíčko
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #119 kedy: 26. September , 2010, 10:53:57 »

je k tomu aj nejaka oficialna stranka? s vysledkami ...profily sutaziacich a tak?
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 22 otázok.