akoze jasne, nech si kazdy robi co chce.. vsak nech sa bavia mladi s nastrojmi - preco nie.. skor som chcel povedat, ze kazdy kto sa pyta ako zalozit skupinu a zalozi ju, tak to v nej bude zrejme aj tak vyzerat, asi by som hodnotny produkt z toho necakal. Pochopim, ze sa ludia pytaju na fore co kupit, ci metalzone alebo digitech deathmetal a tak podobne... ale na otazky ako zalozit skupinu, ako zahrat nejaku pícovinu na gitare clovek nenajde odpoved inac, ked nepojde na ulicu, neprehovori s ludmi s hudobnikmi, sam nebude drhnut tu gitaru pokial sa to sam nenauci hrat... to je proste internetova patologia... mladi natolko uverili tomu, ze cez google najdu vsetko, ze veria aj tomu, ze google ich nauci hrat na gitare
suhlasim..
hlavne zalozenie kapely je vysledkom snahy jedinca socializovat sa v urcitej skupine ludi a nie nejake rozhodnutie sa 2. marca 2011 ze - dnes si zakladam kapelu.. clovek by to mozno necakal ale na to aby zalozil kapelu musi najst ludi, to ako ich ma najst je len a len na nom.. neexistuje ziadna konkretna cesta v style ak pojdes na to takto, tak o mesiac mas kapelu
ak ma niekto rad rock.. metal.. blues jazz, pop je to fuk, musi vyhladavat danu spolocnost, inak bude sediet doma a googlit 'ako zalozim kapelu' dosmrti..
..ono hlavne treba povedat ze kapelu nezaklada vacsinou iba jeden clovek a ak ano je to proces skor dlhodobo bolestivy nez rychly a uspesny..
treba si dat inzeraty z ktoreho regionu si a co chces hrat, treba chodit na koncerty, spoznavat ludi, cim viac ludi poznas tym skor sa objavi volna pozicia gitaristu niekde
na tvojom mieste scooter by som nezakladal kapelu ale snazil si najst nejaku zabehnutu, aby si sa otukal, naucil sa ako to tam funguje, zistil co to je chodit na skusky nacas, pripraveny, pracovat na moralke, hrat atd a hlavne bol schopny prisposobit sa tomu celemu organizmu.. vela ludi zaklada kapelu a potom ma pocit monopolneho postavenia ze - ja som viac a ja som kapela, bezomna ste nic! takze radsej sa snaz najst si kapelu
inak je to vlastne dost blba otazka ze ako sa zaklada kapela, pochybujem ze pred 15 rokmi ked bol internet mozno tak na hrade ze sa to ludia pytali niekde podobnym stylom je to vysledok degeneracie pod vplyvom netu
exiastuje este azet.sk miestnost metalmusic? tam najdes pokkt virtualnych hudobnikov, len treba vyslat signal
inak z podpisu citam ze mas milenca.. to mi je sympaticke, neni vela ludi ktori sa otvorene dnes priznaju k homosexualite, tu na fore si to cenim o to viac..