Oscar
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« kedy: 28. Marec , 2011, 18:58:01 » |
|
Zdravim vsetkych. Chcel by som sa opytat na jednu vec. Na nete som nasiel az podozrive zlacnene reproduktori a chcem sa spytat, ci mi to staci na take to domace hranie na elektrickej gitare. Neocakavam samozrejme nic profesionalne vzhladom k cene, ale myslim, ze by to na amaterske zaciatky mohlo stacit. Dodavam, ze cisto len na el. gitaru, ziadnu basu ani nic podobne. Dakujem za Vas nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Oscar
nováčik
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Marec , 2011, 18:58:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Marec , 2011, 19:38:40 » |
|
skus zacat tym, ze co mas, co hladas a co cakas. pretoze henten link nie su reproduktory - su to reproduktorove bedne. a nie su urcene na gitaru, ani vhodne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Marec , 2011, 19:43:24 » |
|
to je popici nazov, ze Zaciatocnicke reproduktory. kkt, skoro ma karol pretiahol. Preco si nekupis nejake male kombo na zaciatok ? Ale prave lepráky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 28. Marec , 2011, 19:48:48 » |
|
to je popici nazov, ze Zaciatocnicke reproduktory. kkt, skoro ma karol pretiahol. Preco si nekupis nejake male kombo na zaciatok ? Ale prave lepráky ? Stryrioci ti vysvetli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 28. Marec , 2011, 20:38:10 » |
|
to je popici nazov, ze Zaciatocnicke reproduktory. kkt, skoro ma karol pretiahol. Preco si nekupis nejake male kombo na zaciatok ? Ale prave lepráky ? lebo chce hrať hlasno a su lacne :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Oscar
nováčik
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 28. Marec , 2011, 20:41:01 » |
|
Vyzera to tak, ze ruky prec od toho.. :D Skusal cez ne niekto hrat??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. Marec , 2011, 20:43:40 » |
|
Vyzera to tak, ze ruky prec od toho.. :D Skusal cez ne niekto hrat??
ne ale ved napiš načo ich chceš jak rastis napisal, a čo od nich čakaš... načo ich chceš použivať... ked chceš robiť v dedinskej krčme Disco nevahaj....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Marec , 2011, 20:49:23 » |
|
Preco si nekupis nejake male kombo na zaciatok ? Ale prave lepráky ?
mozno uz ma axe fx a chyba mu k tomu FR system
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Oscar
nováčik
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. Marec , 2011, 20:52:30 » |
|
No zapojil by som do toho elektircku gitaru a nejaky ten mikrofon. Dalej by bolo fakt dobre, keby to dokazalo ozvucit aspon garaz :D Co sa tyka pouzitia cisto len v nejakej malej skusobni, v garazi. Ziadne koncerty nic take.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Marec , 2011, 20:56:49 » |
|
ze ty ani len netusis do coho sa normalne elektricka gitara pcha a naco su tie repraky...?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Oscar
nováčik
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Marec , 2011, 21:00:16 » |
|
Ked som tam volal, povedali, ze gitaru elektricku to utiahne v pohode, ale je mi jasne, ze oni to chcu len predat tak povedia kadeco. Preto som stim prisiel na toto forum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 28. Marec , 2011, 21:07:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Marec , 2011, 21:09:44 » |
|
Ked som tam volal, povedali, ze gitaru elektricku to utiahne v pohode, ale je mi jasne, ze oni to chcu len predat tak povedia kadeco. Preto som stim prisiel na toto forum.
vieš čo ? kebyže maš powermix, pichnete sa tam všetci, gitary, basa, spev... napojiš to na repra a hraje to... ale akonahle by si vošiel do normalne zariadenej skušobne kde maju aparaturu určenu na nastroje, prešla by ta chuť hrať na tom.. su to repra určene na niečo ine... ale tak ked nemaš peniaze a chceš hrať.. nech sa pači.. ved predať to nebude problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|