caf, podobny problem som riesil ja pred rokom... viacero stylov, variabilita gitary, ziadny floyd... a po dlhom preberani a skusani som kupil tu epiphone Ultra II co si hodil link a som viac ako spokojny
je krasna, ma piezzo, dostanes z toho krasny cisty zvuk ale aj štavu... problemom mozu byt alnico snimace ak by si chcel hrat nejaky core alebo deadmetal, ... ale aj to sa da riesit vymenou snimaca... takze ak este zvazujes tuto gitarku tak ju mozem vrelo odporucit
co sa tyka dvoch vystupov na tejto gitare tak to som tiez dlho riesil
zo zaciatku som hraval tak ze som vyuzival samostatne vystup na piezzo a samostatne vystup na hambace, ale nezdalo sa mi to sikovne vzhladom na to, ze v nasej kapele VELMI casto menim clean a gain...dalo sa to, aj na koncertoch, ale predsalen ked sa da jednoduchsie tak je to lepsie. Takze teraz pouzivam len vstup jeden, pri ktorom su aktivne vsetky snimace. Ktory chcem aktivny tak si ho potenciometrom dam a je to
obcas aj miesam zvuk z piezza a hambacu a je to docela prijemne
da sa s tym skutocne pohrat, ale hlavne aj HRAT a nemat to len na zabavu
napriek tomu by som metodu dvoch vystupov nezavrhoval, a to v pripade ze mas dva aparaty
jeden na gain a druhy na clean, nejake akusticke kombo a pod. To uz by bola ina kava
Jednoducho skutocne variabilna gitara s krasnym vzhladom za rozumnu cenu
p.s. kua ale som sem nahadzal smajlov, mam vesely den na to, ze je pondelok