Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 18:32:05
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: virtualny spoluhráč - ako na to  (Prečítané 5750 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 18. December , 2013, 14:20:59 »

Klik = metronom  Popiskujem si
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 18. December , 2013, 14:23:44 »

a čo zmena tempa , pauzy .......... ,
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #17 kedy: 18. December , 2013, 14:24:46 »

nauc sa robit s kompom a vsetky zmeny tempa a pauzy ta zrazu prestanu trapit, lebo je to uplne jednoducha zalezitost
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 18. December , 2013, 14:35:30 »

hm dobra rada , len žial čas ani vedomosti na to nemám , bude to asi takto sadnem doma hodim sa do hladina Alfanadruhu  privrem oči spustim hlavu a dam to s fleku , fakt nechcem do svojich old scholl sound veci trepať nič z 1a0  , a ked už nejaka elektronika tak niekto kto umý ,mne už jedno remeslo a jeden koníček stačí až až
hlavne ma zaujímala téma ohľadom toho či klasicke wawko prejde cez mix a live nastroje   či tam nieje nejake digi zrýchlenie alebo take dačo , aký formát je najvhodnejší , aký nosič je najvhodnejší , ako to štartovať tam asi prve takty pojdu cez nejaké od-klepanie atak
ale aj tak by ma zaujímalo ako komp a pevný klik sa vysporiadava s zmenou tempa gradaciou pauazami atak
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #19 kedy: 18. December , 2013, 14:40:52 »

Sorry, ale strasne blbosti riesis, klik ide tak ako si ho spravis. Nikdy si necvicil s metronomom?
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 18. December , 2013, 14:44:15 »

nikdy  Neviem  , u mňa je to také pudové , zrýchlit spomaliť prestat hrat kedykoľvek /na napr srk piva/ hockde začat ,hockde zbehnut na hmatníku .....
ma som take obdobie že som si hrával s radiom  alebo telkou do všetkého čo šlo  ale keďže nemám sluch išlo to len vtedy keď nikto nebol doma  ha ha ha
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #21 kedy: 18. December , 2013, 14:52:40 »

riesis kktiny zase.. vyrobit si click track s premenlivymi tempami a pauzami nema nic spolocne s  digitalom v tvojom oldschool sounde, ale ked v tom vidis taky problem, tak sa na to vyser a hraj bez basy. za ten cas co tu dva dni places ako je to vsetko tazke, si to uz mohol mat davno hotove
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 18. December , 2013, 14:55:40 »

ok tak to zmenme .- kto mi nahrá basu s klikom do mojich veci a stane sa tak virtuálnym členom automatick pick  Bravooo
........a tie dva dni su otom že v robote si možem klepat na kompe ale žial nie hrat na base to by bolo dost okate teda ... ked sedim za kompom vždy to môže byt o štúdii nových materiálov ohľadom fyzioterapie
Zaznamenané
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #23 kedy: 18. December , 2013, 15:08:42 »

ok tak to zmenme .- kto mi nahrá basu s klikom do mojich veci a stane sa tak virtuálnym členom automatick pick  Bravooo
........
http://www.tracksbystu.com/howitworks.php
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 18. December , 2013, 15:27:30 »

ked sedim za kompom vždy to môže byt o štúdii nových materiálov ohľadom fyzioterapie
miesto toho vsak vypisujes na forum, radsej akoby si si nastudoval ako jednoducho v compe pripravit click track a nahrat/naklikat v midi basu   Popiskujem si
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 18. December , 2013, 15:35:07 »

a to ma bude jeden track stat tolko ako cely aparát pre kapelu fuuuu to si to radšej asi sam dam , ale to s tým naklikat midi basu to ma zaujalo kde sa to da naučit lebo ja sam  čo sa týka kompu zaručene na nič neprídem
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #26 kedy: 18. December , 2013, 15:35:45 »

najjednoduchšie riešenie ti tu chalani už poskytli, ale keď to nechceš tak vedz, teraz sme boli v štúdiu, bubeník odmietol klik, výsledok je taký že tá nahrávka kolíše tak že je to cítiť, čo je veľmi zlé, z výsledku som rozčarovaný a to je dosť namakaný bubeník, ďalej aby to fungovalo  a dala sa do niečoho nahrať basa musia byť bicie na klik, rytmus musí byť pevný, to neznamená že bez premlčaných dôb či gradácií, potom z môjho pohľadu tam musí byť spev s finálnym frázovaním, ty tú gitaru tam môžeš škvrlikať ako len chceš zrýchlovať, spomalovať, podtrhávať do protirytmu, ale musí byť v rytme, takto priprav tracky a potom sa do toho dá nahrať basa hoci na viacero verzií

na také že ty pošleš nejakú krivú nahrávku a budeš čakať basovú vyšívačku do toho na to sa hrať nedá Si píš!!!

potom sa možno niekto nájde kto sa nad tebou zľutuje Beeee
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 18. December , 2013, 16:33:06 »

Myslím že je to vymyslene , onedlho bude nahrávka inzultacie až potom  Žmurk
taký priemerný basak do toho zahra s fleku po dvoch počutiach , myslím že najlepšie bude ked basu vymislím sám a forma nahrávky  a  projekcie sa nájde  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 21 otázok.