Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

RIP Juraj Černý

Started by brmbolec, 26. Február , 2016, 09:37:31

brmbolec

Malé, ale potešia :)

Branko

??? ??? ???

kks, tak to je uz dost v pici... RIP

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

jediny normalny z tej kapely..

Zvukár Andrej

R.I.P., nejako veľa ich odchádza v poslednom čase...

kaolko

Quote from: Zvukár Andrej on 26. Február , 2016, 10:26:39
R.I.P., nejako veľa ich odchádza v poslednom čase...

nejaki dalsi clenovia z tubly v poradi ci o niecom neviem? skoda ho.. jediny ako tak normalny clen tej kapely

rastis

to je teraz nejaka nova moda ci co ?

vie sa viac ? predsa len to bol v podstate mladik...

rastis

Quote from: kaolko on 26. Február , 2016, 10:30:52
... jediny ako tak normalny clen tej kapely

poznal si ho osobne alebo len ako-tak ?

killo

Quote from: rastis on 26. Február , 2016, 11:58:11
to je teraz nejaka nova moda ci co ?

vie sa viac ? predsa len to bol v podstate mladik...

Vraj daco s crevami, pokial viem mal dlhodobe zdravotne problemy... R.I.P.
Captain SEXXX !!

kaolko

na IBS cize drazdive crevo sa nezomiera.. vacsinou tam je problem psychosomaticky a nedivil by som sa kebyze ho to proste prestalo uz bavit takto

yesfan

smutná správa... Ďuro Černý a stará Tublatanka - legenda. Škoda, že sa už nedočkáme pôvodného re-unionu - nejak som v to stále dúfal. R.I.P
"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/

rastis

strara Tublatanka bola podla mna uz nemozne aby sa dala dokopy a v podstate kaslat na nu... mna Cerny bavil ako bubenik ako taky, ten jeho tazkopadnejsi styl mal svoje velke caro, v akejkolvek rockovej zostave sa mi to vzdy velmi lubilo ...

osobne som ho v podstate az tak nepoznal, ale ti co ho poznali dobre si ho vzdy velmi povazovali, napr:

... Ďuro bol veľký kamoš, až rozprávkovo férový chalan s iq ďaleko nad priemerom, a presný srandista. Mal dlhé roky nejaké metabolické ochorenie, preto tak hrozne schudol - podrobnosti neviem - tak možno to bude dôvod...

brdo prvy

Quote from: rastis on 26. Február , 2016, 14:22:59
osobne som ho v podstate az tak nepoznal, ale ti co ho poznali dobre si ho vzdy velmi povazovali, napr:

... Ďuro bol veľký kamoš, až rozprávkovo férový chalan s iq ďaleko nad priemerom, a presný srandista. Mal dlhé roky nejaké metabolické ochorenie, preto tak hrozne schudol - podrobnosti neviem - tak možno to bude dôvod...

Totok mozem aj ja potvrdit.
Kôli chorobe ,takmer nejedol.
Osobne som ho nejak moc nepoznal ,no par krat som mal tu cest sa snim rozpravat a dokonca som s nim aj hral na jednej zurke  :drink:
Bol to velice fajn clovek a na nikoho sa nehral.
Prisiel mi mimoriadne inteligentny.
Az ked som ho spoznal som pochopil ,preco Tublatanka po jeho odchode isla tak dole vodou.
Taky mastny rockovy buben jak on vedel zahrat iba málokto.
Je a bude mi za nim smutno  :(