Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

spoznava niekto tento zosilovac?

Started by icotech852, 26. Marec , 2016, 21:53:10

icotech852

Tipkovi som spominal,ze som za studentskych cias prerabal predny panel elektronkoveho zosilovaca.Kamos mi ho vymenil za diskmana  ;D.Mal aj drevenu skrinu,ale foto uz asi nemam.

Spoznava niekto o aku znacku by sa mohlo jednat? zeby stary Marshall?

Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks

kubog

icotech852

nepoznám,kamoš ho mal od niekoho kde ho našiel zapraseny v pivnici.Myslím že bol nefunkčný a opravil ho.

Ja už ho davno nepoužívam,je na vyhodenie,len mi nedalo či je to nejaká znacka a ci zlatanina.

styrioci

uz od prveho pohladu je to zlatanina

Branko

Podla mna mas velmi cenny kusok, ide o prvy vyrobeny Marshall vobec!!!

Je to vidiet podla toho jemne zeleneho trafa!

Zvysok sice moc nesedi, ale na to sa mozes vyjebat.  :drink:

icotech852

to by bolo skvele,ale bojim sa tych kondenzatorov ci nahodou nie su Tesla.Ked pojdem ku rodicom,tak sa nan pozriem a odfotim.
Myslim,ze to bude zlatanina v style Marshall.

RobG

nie, vsetko sedi, su to Partridge, ako pise Brano, ale podla mna je to nie uplne prvy kus, ale asi az treti az piaty, robil ho este pan Zeman ked ucil Marshalla prve zapojenie a tie potaky osadzal Kopalek. 

PanTau

Ja som si myslel, ze to bude kopia, ale asi teda ide o rozdall este pred tym ako predal licenciu do marshallu.

brdo prvy

... predtym ako ho jebnes do kontajnera by si ho mohol spojazdnit, ci je to fakt haraburda ,alebo sa to da este upotrebyt ako rezervny zosik... niekto by ho mozno prijal  ;)
Ja neviem, ale niekedy zo zvedavosti davam sancu takym haraburdam, ze sa tomu az divim   :-\

brdo prvy

Quote from: RobG on 27. Marec , 2016, 12:51:09
nie, vsetko sedi, su to Partridge, ako pise Brano, ale podla mna je to nie uplne prvy kus, ale asi az treti az piaty, robil ho este pan Zeman ked ucil Marshalla prve zapojenie a tie potaky osadzal Kopalek. 
;D jo jo ,tak nejak to bude  ;D
.. paradoxne Jim Marshal nemal nikedy ani sajn jak taky zesilovac funguje. On ich iba predaval  :za: a ten co ste sem dali v tej vitrine ,bol prvy vyrobeny kus ,ktory Marshall vystavil v hentakom stave vo vyklade svojho obchodu a hned v prvy den mal zakazku na 20 kusov... a uz sa to zacalo  ;D
Ono to bola v podstate kopia fendra bassmana ,ktora ale vobec nehrala ako fender , toz ten paradox ;D