Bolo tam tusim BE100, Velka Shirley, Mini Dirty Shirley a Runt 20 a jedna 112 bednicka s Creambackom, inak obycajne 1960tky s Tckami a dve Friedman gitary, take Telecastre, jeden s P90 a druhy s HB
V tych 1960 som videl najvacsi problem, aj som panovi spomenul, ze je to mozno aj na skodu veci, pretoze cez tie bedne ma to moc za srdce nechytilo. Vlastne, vseobecne ma to moc nechytilo. Vobec na tych aparatoch nevidim nic zazracne (toboz za tu cenu).
Neviem, ja moc Haj Gej neriesim, ale take crunche a max GNR skreslenie a to mi prislo, ze hocijaka plexina, 2555, alebo dokonca JVM205 by to sfukli uplne bez problemov a za polovicu ceny.
Neviem, asi som mal prilis velke ocakavania, ale uprimne, ozaj som odchadzal sklamany. Aspon som rad, ze nad tym nemusim zbytocne lamentovat. Moja Ceriatone Plexi je niekde uplne inde, preto ju mam uz neviem kolko rokov. Ja viem, znie to smiesne ale...
Ked uz, najviac sa mi asi pacila Mini Dirty Shirley, fajn skladne, ale co ja viem, ten zvuk bol fakt jak z aparatu za 700€, nemozem si pomoct... Za tu cenu... Potichu to tiez nehra trikrat zazracne, ako vsade pisu.
Jednoducho sa uz asi vymysla nieco, co uz bolo davno vymyslene. Ja tomu Friedmanovi davam rok, maximalne dva
(obrazne) Mam pocit, ze hype splasne a bude to take "meh" jak Bogner mam pocit.
Gitary tiez take nijake. Ked som sa dozvedel, ze stoja necele tri litre tak mi skoro zabehlo.
Ale marketing maju asi zmaknuty dobre