vypocul som si prvu skladbu o rozjebanom byte. pises, ze burannroll a ze ste burani atd... len ja tam nic buranske nepocujem a bohuzial Vasmu spevakovi vobec neverim. ta hudba je v pohode, sice nic buranske, ale moze byt. ale ten spev je strasne hladucky, pekne spisovny. mam pocit, ze keby chalan vedel realne dobre spievat, kludne by nevahal skoncit aj v chlapcenskej kapele. neviem odkuial ste, ale chyba tomu riadny sedlacky prizvuk. vsak napriklad - spieva sa tam "hej, ja zozjebem byt, rozjebem vsetko co nie je z kamenA, .... ... rozjebem vsetko co nie je zo zelezobetonU " ... preco ako spravni burani ste tam nemohli zajebat zo zelezobetonA ? bol by rym, bola by sedlacina a este by si to vsetci aj lepsie zapamatali ...
ja len tolko na temu buranstvo
chápem čo tým chceš , povedať , berieme každý názor
ale nechceme sa zaradovať medzi klasickú punkovú radu kapiel čo hrá v každej pesničke tuca-rucura a spieva 5 cez 9 sedláckym prízvukom s textom čo našiel na čučo etikete
,
spevák sa snaží asi náročky dať tomu istú kvalitu alebo štandard ?
neviem presne ako to napísať ale proste nevyšiel z piateho ročníka ľudovej školy aby skladal také texty ...
buranské ako píšeš ,
ide o tie oslovované témy ...
keď niekto žije punkovým životom nosí kárované gate a riflovicu nemusí mať v slovníku 5 nespisovných slov ...
v prvom albume bolo aj dosť vulgarizmov ,kt. vystihovali slovenský sleng ...
čo si myslím že každý mal vo svojom živote obdobie kedy všetci nadávali ...
vid éra Meliškovho fenoménu
v novom albume už tých nadávok je menej aj zámerne kvôli tomu aby si ju mohol pustit komerčný poslucháč a nevypol to kvoli jednému slovu ...
ved ide o
HUDBU nie ?
keď chce niekto texty na to sú RAPisti ..
vypočuj si nový album možno stúpneme zo 4- a 3- u teba