Preskočiť na obsah fóra

Ako prekonať trému a strach z hrania pred ľuďmi

Started by KirkHammettWah, 13. December , 2016, 18:33:29

KirkHammettWah

Ahojte , zajtra hrám na trhoch pesničku od Satrianiho - Always With Me Always With You. Problém je , že už teraz mám paniku a chytám stresy. Mám jednoducho trému. Už keď si predstavím že koľko ľudí tam bude  :sos: :sos: ... čo robiť , ako sa ukľudniť ?
Ďalšia vec je tá že to bude v zime a ja neviem čo robiť , keď budem mať ztuhnuté prsty preto som kašlal na Flying In a Blue Dream , lebo to by som určite nedal v takom mraze. Čo s gitarou ,  nechať ju  trošku postáť a potom naladiť alebo  alebo čo ?  :D
Hlásia -15 stupňov a víchricu u nás , takže to mi spôsobuje ešte väčší strach :D 

kaolko

kubog

Juraj_T

Quote from: KirkHammettWah on 13. December , 2016, 18:33:29
Hlásia -15 stupňov a víchricu u nás , takže to mi spôsobuje ešte väčší strach :D 

budes hrat satrianiho na trhoch pri -15, myslim ze nemusis mat tremu so zaujmom ta budu pocuvat asi iba rodicia :)

kaolko

archeolog

Zial, na prekonanie strachu z hry pred ludmi treba... hrat pred ludmi.
Ale trochu pomaha aj predstavenie ai publika a javiska pri cviceni a su dva druy cvicenia. Treba cvicit akoze cisto "practising" a aj "practising performing"

icotech852

pri -15 na trhoch si daj dve poldeci a zahraj caba neblazni a uspech bude isty  :zdar:
p.s. ziadne krkolomne sola  :-\
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks

brdo prvy

V takej kose by som heligonku ani nevitiahol von z puzdra.
Raz som pri ale -12 vliekol basu v gitarovom puzdre a strelil mi krk pri hlave :'(
Da sa vôbez hratelne naladit nastroj pri takej zime ?

kaolko

hlavne ... satriani na vianocnych trhoch? to je jak merkelova v afganistane.

Bhlokvva

Aky je rozdiel medzi vranou?

rastis

uz bude aj dohrane, nie ? ako to teda nakoniec dopadlo ?

KirkHammettWah

Quote from: rastis on 14. December , 2016, 15:11:41
uz bude aj dohrane, nie ? ako to teda nakoniec dopadlo ?
No hrali sme vianočné pesničky so školskou kapelou , ale satrianiho som nehral , čo sa vedúcej profesorke nepáčilo ... V tej zime by som to nezahral

rastis

a veduca profesorka ma kolkoze rokov ? ci by nestalo zato, zahrat jej to v sukromii

kaolko

KirkHammettWah

Quote from: rastis on 14. December , 2016, 17:28:02
a veduca profesorka ma kolkoze rokov ? ci by nestalo zato, zahrat jej to v sukromii
Ako škaredá nieje :D