Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

nizsi ton v jednom uchu

Started by kaolko, 10. Február , 2017, 13:40:18

kaolko

caute, pocujte, nemali ste niekto po viroze problem, ze by ste zrazu zacali pocut dvojhlas?

Mne sa to objavilo 2 dni dozadu a v lavom uchu mam nizsi ton, je to velmi neprijemne a vsetko mi znie jak rozladeny klavir, alebo divna zvonkohra

crespi

Ja som to mal, ako cez plechovu ruru.

O par dni to zmizlo a nemal som ani ziadne problemy.

kaolko

ano presne tak to znie, jak cez plechovu ruru.. dcera znie jak mimozemstan, ale to bude tym ze je po mne

RobG

usetris na octaver  :laugh: :drink:

skore uzdravenie

PanTau

Stalo sa mi to ked som mal raz na ksefte vysoku teplotu, ale preslo to v pohode. Je dobre ale raz za cas zajst k usnemu. Odporucam Cajchana v lamaci, je sukromny, ale ma vyborne znalosti a pristup. Spravi ti aj audiogram.

mr. redwine

... ja som to mal minuly rok, ked som priletel z ameriky ... pripisoval som to zmenam tlaku pri lete ... lenze mi to neprechadzalo, tak som isiel lekarovi, moc mi nepomohol ... poslal ma na audiogram, co podla mna nema stym nic spolocne ... zaver bol celkom vtipny,
ked som sa ho spytal ze co zistil, tak povedal ze : "budte kludny, pocujete lepsie ako ja"  ;D

... inak som stym laboroval 5-6 tyzdnov, co bolo naozaj neprijemne

,,a beer a day keeps the doctor away."

PanTau

To nemusi byt problem, ktory sa riesi z vonkajsej strany, moze mat upchatu eustachovu trubicu a propolis na vate je vtedy uplna p*čovina. Ked neprejde, chod k poriadnemu usnemu. Kvapky a sracky do ucha vacsinou vobec nezaberaju.

Branko

Ja mam jedno vajce nizsie, ale pocujem celkom dobre. Je to ok, ci mam zajst k Stevovi?

rastis

musis si na to druhe zavesit zavazie, aby si nekrival

kaolko

Quote from: PanTau on 11. Február , 2017, 09:39:10
To nemusi byt problem, ktory sa riesi z vonkajsej strany, moze mat upchatu eustachovu trubicu a propolis na vate je vtedy uplna p*čovina. Ked neprejde, chod k poriadnemu usnemu. Kvapky a sracky do ucha vacsinou vobec nezaberaju.

akurat som dosiel od ORL je to presne ako vravis, zaebana eustachova trubica dali mi nieco aby to odpuchlo a v pondelok idem na audiometriu, dalsie orl vysetrenia a podobne.. zapal tam vraj nemam...

killo

Quote from: kaolko on 11. Február , 2017, 12:33:23
akurat som dosiel od ORL je to presne ako vravis, zaebana eustachova trubica dali mi nieco aby to odpuchlo a v pondelok idem na audiometriu, dalsie orl vysetrenia a podobne.. zapal tam vraj nemam...

Jano Steno mal s tymto problem..diplakuzia sa to tusim vola. skus sa s nim skontaktovat.
Captain SEXXX !!