Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Fake Seymour Duncan Invader?

Started by KOV, 23. Apríl , 2017, 14:44:22

KOV

Zdravím, chcem sa spýtať či je toto original Seymour Duncan alebo fake. Nejak sa mi nezdá tá zadná strana a z predu od prvého do druhého pólového nástavcu vedie nejaký biely drôt. Nie je tam nápis made in america a nejak čudne to vyzerá. Nemá niekto skúsenosť s týmito snímačmi či to je ok? Díky.

KOV

KOV

TOMM

Ja som mal original z thomana ostali mi ešte fotky po nom:
vidím rozdiel ešte v trojuhilnikovom vs štvorcovom plechu pri šrubach.
A ešte ten výrez pre kábel.
Máš oblejšie hrany...

styrioci

moze ist o nejaky starsi
vid inzerat, ktory ho popisuje

http://www.seymourduncan.com/forum/showthread.php?246897-FS-Vintage-Invader-pickup

trojuholnikove ucha na skrutky pre uchytenie a oblejsie zakryvenie zakladoveho plechu mozu indikovat, ze tato varianta pochadza  z gitary, kde boli snimace direct mount, bez ramiku, pravdepodobne na objednavku nejakeho vyrobcu, ktory tie snimace standardne osadzal do nejakeho modelu

kaolko

presne ako vravi styrioci.. ale co je najlahsie je mozno zmerat DC resistence a mV vystup u niekoho a porovnat s tabulkovymi hodnotami ktore ma udavat vyrobca pre dany snimac.. (cca)

KOV

PS1984

Pripadne skus poslat fotky priamo duncanovi. Ja som tak spravil pri snimacoch Lace Sensor a chlapik z Lace-u mi z obrazka pekne popisal co si treba vsimat. Dokonca trafil aj rok vyroby.

Myslim, ze duncan na nejakej customer support mailovej komunikacii toto bude vediet povedat.
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.