Zdravím vás všetkých.
27.10. 2017 v noci nad ránom po 3tej ráno v Košiciach na ulici Kuzmániho nám ukradli veci z kufra .
Je to na mieru vyrobený Rickenbacker, jediný na svete, má 2 emg pasívne snímače ,
, neni to kopia , nástroj bol v mäkkom obale ,
je to velmi nápadný originál kt s a len tak nedá predať bez povšimnutia verejnosti ,
dalej mi ukradli telekástera kt je tiež kvázi originál , snímače su SBS , bigsby dorobené ,
je tam kill swič dorobený tam kde s a prepínali snímače , bigsby som tam dorábal , krk je podložený drevom ,
si myslím že to je tiež netradičná gitara a keby sa predávala na inzercii tiež by bola velmi viditelná ,
gitara bola v tvrdom kufry značky SKB FS-6
dalej mi zobrali pedalborde so všetkými efektami čo som tam mal
visielačka line+ g50, whammy 4, boss dd3 a dd6 , eh small stone , silencver,
dunlop wah kt som upravoval ja a j epopísaný bielimi popiskami ,
tiež to je unikát kt sa nedá zameniť s klasickým dunlop wahom ....
mal som tam tiež moj vyrobený clean boost , joyo us dream , ladička TC elektronic , ....
tak isto nám zobrali aj šporotvú kameru , bubeníkovi dvojšlapku , našu kapelovú plachtu Kýbel mačiek ! tašku fender dke sme mali náš dromný merch ... cedečká odznaky ...atd ...
nádej že sa niečo nájde je malá ale pokial by ste uvideli že niekto predáva tú basu a gitaru alebo whammy 4 , zvláštne upravený wah a ehx small stone to sú tie netradičnejšie veci korých je málo na bazároch ,