Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Reactive loadbox

Started by Branko, 15. Január , 2018, 18:45:34

Branko

Moja obrovska vdaka patri Palovi, ze mi poslal tuto srandu - Reactive loadbox az ku mne domov a prave sa s tym hram.

Chlapci... KONECNE prestavam nosit boxy na hranie.  :laugh: :laugh: :laugh: Je to brutalne dobre! Neskutocne to reaguje na pravacku, uplne rovnaky pocit jak z ampu cez mikrofon. Axe/Kemper, atd... sa vobec nechytaju, co sa POCITU tyka. Absolutne.

Spravim ukazky, teraz ma caka preletiet asi milion impulzov.  ;D

Normalne som prekvapeny, ze to reaguje jak amp, aj na stiahnuty potak, krasna dynamika, vsetko tu je!

kaolko

nespravis aspon jednu ukazku? bez eq kktin zaludov, normalne len raw zvuk  :zdar:

Branko

Toto je fakt prvy nastrel, ani neviem, co za impulz mam, ale hlavicka je ToneBlower, 5watt sranda s Jankovym screamerom.

Sak urobim aj ine, viac zanrov.

Paloamp

Super paradna ukazka. Sam som prekvapeny ako to hra.
Som rad ze sa ti to pozdava.

kaolko

Zvukár Andrej

Quote from: Branko on 15. Január , 2018, 18:45:34
Moja obrovska vdaka patri Palovi, ze mi poslal tuto srandu - Reactive loadbox az ku mne domov a prave sa s tym hram.

Podľa teórie by ten reactive loadbox mal pridať basy.
Neskúsiš krátku ukážku s a bez toho boxu?
Aby sme počuli rozdiel.

Branko

Quote from: Zvukár Andrej on 15. Január , 2018, 20:56:58
Aby sme počuli rozdiel.
To sa velmi nezhoduje, co pises, lebo pridat basy viem:

- samotnym impulzom a jeho charakteristikou (Marshall, Mesa, Orange, hocico-cab),
- IR loaderom, ktory vie pridavat/uberat rozne frekvencie (cize softom, kde nacitavam impulzy),
- hocijakym EQ v DAWku.

Ukazka bez je akoby si tahal zvuk z line out hlavy priamo do linky/mixu. Cize uplne o nicom.

Paloamp

Ak budes mat cas mozes spravit aj ukazku na R-resistive zataz a prepnut na Reactive zataz pre porovnanie účinnosti Loadboxu.

Branko

Quote from: Paloamp on 15. Január , 2018, 21:08:00
Ak budes mat cas mozes spravit aj ukazku na R-resistive zataz a prepnut na Reactive zataz pre porovnanie účinnosti Loadboxu.
Jop, spravim. Ale je to dost rozdiel a Reactive je urcite lepsia volba.

frakos

Krasne  :bravo:

Inak to je ten červený bogner pedál ? Aký je to amp, gitara? Konvolucny reverb je z PC či krabica ?

icotech852

dobra ukážka,paradička.Nad očakávania.
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks

Branko

Quote from: frakos on 15. Január , 2018, 21:43:29
Krasne  :bravo:

Inak to je ten červený bogner pedál ? Aký je to amp, gitara? Konvolucny reverb je z PC či krabica ?
Suhr Classic PRO (uberstare elixir struny) - JT screamer - ToneBlower (5watt hlava) - Reactive LB - zvukovka - Friedman impulz.

frakos

Takže  pedal, amp a load box sú vyrobené miestnymi členmi fóra, každá krabica od iného, milé ;)

Branko

Quote from: frakos on 15. Január , 2018, 23:05:06
Takže  pedal, amp a load box sú vyrobené miestnymi členmi fóra, každá krabica od iného, milé ;)
Vidis, to mi nenapadlo.  ;D Prave si brnkam cez Mark V a mam pocit, ze dnes tak skoro spat nepojdem.  :laugh:

Zvukár Andrej

Quote from: Zvukár Andrej on 15. Január , 2018, 20:56:58
Aby sme počuli rozdiel.

Asi som sa zle vyjadril, mal som na mysli toto:

Quote from: Paloamp on 15. Január , 2018, 21:08:00