ale branko - neviem ci som ta dobre pochopil z toho co si popisal - ty chces dosiahnut ten wide/stereo efekt akoby dvoch nahratych stop - ako si dal na zaciatku ukazku, ale pojdes gitarou do H9 a potom do ampu, ktory sa bude snimat? to proste fungovat nebude. ak napr pouzijes ten micropitch, tak v mono to bude zniet ako chorus pred ampom.
aby si dosiahol pozadovany efekt, tak bud potrebujes na podiu dva ampy a pojdes do sterea, kde ti to ten micropitch s rozne "rozladenym" a zdelayovanym signalom krasne roztiahne a kazdy aparat sa bude snimat zvlast, alebo tvoj signal z mikrofonu musi byt sprocesovany podobnym stylom. - stereo chorus, jedna strana zdelayovana, Eventide MicroPitch, TC Mimiq.. (tych trikov na "double track effect" je vela )
Ta ukazka je stale jedna gitara a jeden amp, akurat som v tom plugine zapol chorus, ktory bol s takmer nulovymi hodnotami, ale zato statocne pridany mix knob toho chorusu. Ten plugin bol na vystupe stereo, cize samozrejme, ze aj to, co pises je jasna vec.
Ak by som tahal dva ampy + dva mikraky, tak mam po probleme, to mi je jasne. Mne nejde o zvuk z aparatu, ale skor o zvuk v usiach, ale to som este netusil, ze budeme mat vlastneho zvukara, ktory mi to v mojej monitorovej (inearovej) ceste vie spravit.
Cize momentalne je tato tema mnou zle naformulovana, beriem. A je mi jasne, ze plny stereo efekt nedocielim nejakym pedalom, aby som nemusel otravovat zvukarov na inych akciach.