Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

SOUND OF MAYHEM

Started by Bhlokvva, 08. November , 2018, 10:32:08

Bhlokvva

Gutntag, chodi sem este niekto? Nevadi, skusim. Toto je kapela, do ktorej som sa priclenil ako basak a neskor som sa prepol na gitaru. Neviem co by som este okolo toho vedel obkecavat... Stylove skatulkovanie mi nikdy neslo a nemam ho rad. Ale ked je to nutne, tak by som to popisal ako alternative metal (fakt neviem). Pustite si a obkecajte sami.

https://soundcloud.com/user-411720358

To iste, len s tematickym setricom obrazofky...

https://www.youtube.com/channel/UCjCUejMyB71m8bh9TfJCKrQ/videos

P.S.
Bavilo by tu niekoho z vas gitarovat? Zavolej mi do klubu.
Aky je rozdiel medzi vranou?

rastis

prve co som si pustil je podla mna obycajny heavy metal, ziadnu alternativu tam nepocujem, ani neviem voci comu by to mala byt alternativa... na druhej strane je to dobre, neni tomu co vytknut.

citajuc nazov, cakal som ze pojde o tribute band black metalovej legendy  :neviem:

Bhlokvva

Moze byt. Vravim, v skatulkovani som slaby...  :)

Bhlokvva

Fakt tu neni clovek, co by sa k nam pridal?

killo

Je pocut ze album dokoncoval gitarista..skoda ze neni pocut spev :D :D
Captain SEXXX !!

icotech852

:D som pozrel to video Honesty.Fakt super,dobry klip.Som sa zasmial.
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks

Bhlokvva

Quote from: killo on 14. December , 2018, 22:57:01
Je pocut ze album dokoncoval gitarista..skoda ze neni pocut spev :D :D

O majstre, dakujem za tvoju duchaplnost!  ;D

Bhlokvva

epiphonic

Ta 'What the soul feels' je strasne popici. Velmi chytlava melodia.
slow riffs / bong hits

RobG

Moja maličkosť prispela autorsky na EP songom Born to don't...tiez som nahral a vymyslel komplet gitary. Nahravanie s Robom je super a musim sa pochváliť sam, ked ma on nie :-))

rastis

najviac sa mi paci STAY AND BORN

kaolko

jedina otazka je ze co mate v kapele s tym rodenim  ;D Mira ma daky posttraumaticky stres z toho?

Bhlokvva

Quote from: RobG on 20. Máj , 2020, 14:53:50
Moja maličkosť prispela autorsky na EP songom Born to don't...tiez som nahral a vymyslel komplet gitary. Nahravanie s Robom je super a musim sa pochváliť sam, ked ma on nie :-))

Samozrejme sa ospravedlnujem za nespomenutie, na CD a vsade je to evidovane, len soundcloud je taky doplnkovy sekundarny zdroj. To je tak, ked pri dokoncovani a vydavani uz clovek melie z poslednych sil... Ale dik za pripomenutie. Podoplnam, ked sa k tomu dostanem.

Bhlokvva

Quote from: kaolko on 20. Máj , 2020, 21:25:54
jedina otazka je ze co mate v kapele s tym rodenim  ;D Mira ma daky posttraumaticky stres z toho?

Nta? Proste aktualna tema, v ktorej sa nesie tematika CD. Ziadny stres nebadat.

kaolko

ale sak jasne len som si to vsimol.. inak gramaticky to nedava vobec zmysel 'stay and born' .. born je 'narodeny' cize adjektivum 'zostat a narodeny' aj ked myslim ze prave nazvy songov to su taka vec ze tam sa da vela vyargumentovat ze to ani zmysel davat nemusi..