Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 21:55:37
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slovenská tvorba live  (Prečítané 67884 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 28. Júl , 2008, 08:41:56 »

K tomu Desmodu: Hrali sme pred nimi za posledny rok 2 krat, nie festivaly ale normalne koncerty, ich technici aj zvukari boli vzdy uplne v pohode a ani som nemal pocit ze by chceli za kazdu cenu dodrbat zvuk predkapele. Raz si jeden technik dokonca velmi pokorne prisiel pozicat 9V baterku, ze nabuduce vrati. Doteraz cakam :-)
Inak su to tazki profici. Zvukovku zvladnu za 15 minut a znie to ako z CD, takze skutocne jedine co mi na nich trochu vadi, resp. pripada smiesne, je ta stylizacia do nejakeho "metaloveho", resp tvrdeho imidzu, ktory nema nic spolocne s hudbou ktoru produkuju.

kde hras?
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 28. Júl , 2008, 08:43:17 »

Dúfam, že teraz sa to opäť rozbehne, bubeník sa po nepríjemnom zranení postupne dáva doporiadku, možno už túto nedeľu bude schopný búchať, a od 28.8. sa začínajú ďalšie akcie.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 28. Júl , 2008, 08:44:37 »

mam kamosa admina, tiez casto nosi ponozky do sandalov, takze to bude rovnaka porucha  ha ha ha

No dobre, už nikdy sa tak hrubo nepreviním proti metal dress code, keď sandále, tak naboso  Si píš!!! :) Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 28. Júl , 2008, 09:00:21 »

Na poslednej akcii to bolo naopak ... prichádzajúce kapely si mysleli, že ja som SBSkár  ?§!. , každý sa ma pýtal, či sa tu môžu zložiť kombá, kde sa treba nahlásiť, atď atď ... prvých 10 minút mi to pripadalo vtipné a potom ma to začalo srať.  Bavím sa skvele Nechcel by som robiť SBSkára, na to treba niekedy až nekonečnú trpezlivosť, furt po tebe dakto dačo chce.
Dalšia sprostost typicka pre Slovensko. Na to su tam predsa poriadatelia a  manageri. Nie sbs.
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #79 kedy: 28. Júl , 2008, 09:02:59 »

kde hras?

Mrkni pod ciaru.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #80 kedy: 28. Júl , 2008, 10:53:33 »

desmod su v pohode aj mimo podia, mozno sa hraju na vacsich tvrdasov ako je ich hudba, ale o tom je show, ktoru ludia chcu vidiet  Na zdravie!
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #81 kedy: 03. August , 2008, 18:28:52 »

na slovensku sa mi páci nasa undergroudová scena ....proste ked sa stretnu punkáci metlaci ...to má riadne gule ludia sa vedia bavit  Bacha na vec kamo!...na zivo hraju dobre kapelky ako napr. Naco nazov, Odpad, Lycantroop, Subburban Terrorist, S.N.T!, Hate my self, ...napr nedavno som bol na koncerte mladej rock n' rollovej kapelky od nas z Púchova a aj ked taký štýl nepočuvam bolo to velmi dobre.... Bavím sa skvele alebo napríklad kapelka Náhodný známi na nahrávkach my to pride také suche ale na poodiu je to plné energie proste supper  Som metlak
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #82 kedy: 24. August , 2008, 11:23:16 »

zo slovenskych koncertov .. puding pani elvisovej, true disko jak bic popici
karpina naposledy dobre davala
polemic je popici ale uz ma nudi tolko krat som ho videl a to ich vystupenie je furt to iste aj ked je to vymaknute
a samozrejme chikliki su paradni
edit : zabudol som ska pra supinu
. Elán si už pripravuje len megakoncerty,

hej .. praha , blava , brno a lokca tuna na orave :-D
« Posledná zmena: 27. August , 2008, 16:17:02 od brko » Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #83 kedy: 07. September , 2008, 00:49:59 »

Poznali ste ,alebo zazili ste niekto na zivo pastekarsku kapelu " Piecka " cca r.1994
To sme pocuvali jak "soplaci" zo zasumenej pasky ,live nahravku boh vie z jakej rici Bavím sa skvele
Tak neskutocnu under groudovu kapelu som od v tedy uz nepocul  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Bolo to nieco medzi ska a punkom a spevak spival tak strasne falosne a apaticky,ze to bolo az dobre  Bavím sa skvele po troch bongach  Nechajte ma vydýchať
Inak strasne som zraval Kroko band.To bola nekutocna snycla  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #84 kedy: 07. September , 2008, 11:54:36 »

brdo ty si bol taky divoky Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #85 kedy: 08. September , 2008, 13:07:35 »

Poznali ste ,alebo zazili ste niekto na zivo pastekarsku kapelu " Piecka " cca r.1994
To sme pocuvali jak "soplaci" zo zasumenej pasky ,live nahravku boh vie z jakej rici Bavím sa skvele
Tak neskutocnu under groudovu kapelu som od v tedy uz nepocul  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Bolo to nieco medzi ska a punkom a spevak spival tak strasne falosne a apaticky,ze to bolo az dobre  Bavím sa skvele po troch bongach  Nechajte ma vydýchať
Inak strasne som zraval Kroko band.To bola nekutocna snycla  Nechajte ma vydýchať

jasne - Piecka AE (tak sa to nejak vyslovovalo :) ). videl som ich par razy kade tade. neskutocna p*čovina mi to vtedy pripadalo, dnes som uz tolerantny ku kadecomu, mozno by som to ocenil  ha ha ha ten spevak robi dnes reggae DJa tusim...

Kroko band je jasny, kedysi hravali o dusu po vsetkych krcmach a bola to parada. ja si este pamatam aj Hartus s Miki Kadlecikom, hravali taky zizitopovsky bigbit, tiez mali obdobie, ze vymetali s tym krcmy...
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #86 kedy: 08. September , 2008, 21:47:56 »

tu mate jednu piesenku od nich  http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=040c85026431b62091ae56aaa5794286   Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. September , 2008, 21:48:18 od brko » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #87 kedy: 08. September , 2008, 22:32:20 »

velka vec Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #88 kedy: 09. September , 2008, 15:26:47 »

jo - hitovica :) skore zaciatky 90tych rokov, zacali sa vyskytovat prve nove mlade slobodne kapely, ktore zrazu bezne hravali na namesti, v krcmach... samozrejme nielen taketo :) ale aj tato kapela dotvarala dobu.

to existovalo vtedy hnutie Human s Petrom Mariankom na cele. bolo to tzv. federalisticke hnutie, robili konkurencne mitingy, ked robili svoje separatisticke mitingy SNSaci. a ako kulturny program im tam vystupoval obcas napriklad Marian Varga alebo tato Piecka AE - mozno preto Human skoncil a federacia sa nakoniec predsa len rozpadla  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #89 kedy: 24. September , 2008, 22:01:25 »

Tato kapelka ma v poslednej dobe zaujala...videl som ich niekolkokrat na zivo a boli koncert od koncertu lepsi a lepsi.
Dost uderne a skakave je to nazivo.

Swan Bride

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=106195110
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.