Zdravím všetkých.
Projekt - konečne som sa rozhodol naplno rozbehnúť trošku viac aktivity ohžadom rozvoja gitarového umenia na Slovensku, hžadanie nových talentov, pritiahnutie známych mien zo zahraničia a propagácia našich výborných gitaristov, organizácie gitarových workshopov, seminárov a kurzov, podpora a propagácia ručných výrobcov hudobných nástrojov, vydávanie gitarových výukových publikácií a CD ... Celý projekt sa vždy po roku zakončí Gitarovým festivalom v Bratislave, aj keď na budúci rok vlastne tento festival všetky aktivity odštartuje.
Festival Guitarfest2006 prebehne 9.-10. júna v Babylone, už sa podarilo získať vežmi zaujímavé mená a to nie je všetko. 2 dni po sebe (piatok, sobota) večer prebehnú
koncerty výborných gitaristov všetkých žánrov, v sobotu v priebehu dňa sa uskutočnia
workshopy na zaujímavé témy ohžadom rôznych gitarových techník, domáceho nahrávania a pod.. Ďalšie zaujímavé
semináre budú na tému výroba akustických a elektrických nástrojov od známych slovenských výrobcov.
http://www.guitarfest.skVšetkých upozorňujem, že začal predpredaj lístkov na Guitarfest - cez Ticket portal Ticketportal a Ticket Art.
Bratislavčania si môžu rezervovať permanentku alebo lístok na niektorý z dní aj u mňa, prípadne môžem mimobratislavským poslať.
Permanentka na obidva dni 9.-10.6.2006 stojí 550,- (do 19.5. 490,-!!). Oplatí sa za minimálne 11 vystúpení a 8 workshopov!!
Informácie o účinkujúcich a programe na
www.guitarfest.sk .
Takže objednávajte dopredu, ušetríte a zároveň podporíte zdarný priebeh akcie.
Kto by mal záujem len o jednovečerný koncert, v predpredaji ho vyjde na 300,- Sk.
Keby popri jednom dni mal záujem aj o sobotné workshopy, bude ho to v predpredaji stáť 400,- Sk, študenti pri zakúpení jednodňového lístku na koncerty majú sobotné workshopy zdarma
Samostatný lístok na 8 workshopov stojí 300,- Sk.
Piatok 9.6.2006 (zač. 18:00)MICHAL PAVLÍČEK (CZ)
PALO CHODELKA & Liquid Boogie Roll (SK)
PAVEL MARCEL (CZ)
PETER LUHA & Astro Songs Orchestra (SK)
JIMI CIMBALA (SK)
MARIÁN FERO & Trio Project (SK)
Sobota 10.6.2006 - workshopy (11:00 - 17:30)Pavel Marcel (CZ) - homerecording
Adam Fulara (PL) - obojručná tappingová technika
Palo Chodelka (SK) - moderné techniky na elektrickú gitaru
Istvan Alapi (HU) - moderná elektrická gitara
Peter Luha (SK) - netradičné gitarové techniky
Jimi Cimbala (SK) - praktické využitie hudobnej teórie v rockovej a metalovej hudbe
Miloš Klas (SK) - výroba elektrických gitár a basgitár
Martin Klema (SK) - výroba akustických gitár
Sobota 10.6.2006 (zač. 18:00)ADAM FULARA & Fool-X trio (PL)
ISTVAN ALAPI (HU)
RENÉ LACKO (SK)
FLACO DE NERJA a MORENITO DE TRIANA (SK)
PERSONA GRATA
VADIM BUŠOVSKÝ & Dorian Gray (SK)
Tak neváhajte a kupujte lístky čo najskôr, oplatí sa a zároveň pomôžete realizácii festivalu.
Chalani z Trenčína si môžu kúpiť lístky u Maja-karpathorkého, všetci z BA si môžu objednať u mňa, je to aj pre mňa výhodnejšie, ako keď si objednáte priamo z predajne.
Naposledy upravil pitu, : 15.05.2006 o 13:06