Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 00:06:06
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 52 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PITU  (Prečítané 162735 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #285 kedy: 07. December , 2009, 09:47:46 »

Tak muzikant sa nezapre, pekne  Na zdravie! .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #286 kedy: 07. December , 2009, 10:30:25 »

sak premakane to je, aj ked to nie je moj styl, musim ocenit vokaly a presnu intonaciu. Je vsak pre mna otazka "autenticnosti"...totiz v prvej casti su kadejake take vocal-vykriky, ktore sa daju v pohode stiahnut ako sample z netu...totiz ta prva cast je najmenej originalna. Jackson je uz o triedu lepsi...ale sam by som si to doma nepustil :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #287 kedy: 07. December , 2009, 12:43:23 »

sak premakane to je, aj ked to nie je moj styl, musim ocenit vokaly a presnu intonaciu. Je vsak pre mna otazka "autenticnosti"...totiz v prvej casti su kadejake take vocal-vykriky, ktore sa daju v pohode stiahnut ako sample z netu...totiz ta prva cast je najmenej originalna. Jackson je uz o triedu lepsi...ale sam by som si to doma nepustil :)

Všetky zvuky, výkriky, spevy sú moje. :)
Prvá časť zatiaľ zneje najmenej originálne, lebo sú použité len mimospievané pasáže z hotovej skladby, ktorá ešte nemá text. Preto som vystrihol len tie rytmické vsuvky. Ako bude text, hodím ďalšie ukážky. V tretej ukážke je až vidno, akým smerom sú vedené aj predošlé skladby.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #288 kedy: 07. December , 2009, 12:50:24 »

nezavolas si na hostovacku Rytmusa ? on je teraz in, uz nerebeluje, je v kazdej telke od detskych az po seniorske relacie... hm ?
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #289 kedy: 07. December , 2009, 12:59:30 »

nezavolas si na hostovacku Rytmusa ? on je teraz in, uz nerebeluje, je v kazdej telke od detskych az po seniorske relacie... hm ?

nie. Žmurk
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #290 kedy: 07. December , 2009, 15:57:07 »

Pitu sa pravdebodobne nevozí na bavoraku / možno ano/ ale ako muzikant je milionkrat zaujimavejší ako riťmus.  Na zdravie! A mat bavorak to je ako čo- znak najvyššieho,najlepšieho alebo čo?
s týmto názorom súhlasím, i ked si myslím že by mal radšej viac hrať na gitare, ako takéto pokusy, i ked ladí presne, a divím sa že nehudba je v dnešnej dobe v mode myslím tých čo majú bavoráky
« Posledná zmena: 07. December , 2009, 15:57:34 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #291 kedy: 07. December , 2009, 16:08:29 »

s týmto názorom súhlasím, i ked si myslím že by mal radšej viac hrať na gitare, ako takéto pokusy, i ked ladí presne, a divím sa že nehudba je v dnešnej dobe v mode myslím tých čo majú bavoráky

s prvou castou 100 % suhlas. ja tak trochu nerozumiem ze aky je zamer tohoto a vlastne vseobecne, lebo ako tak pitua dlhodobejsie vnimam tak mi utkvelo v pameti (nie chronologicky) ze:
cvicil niekolko mesiacov X hodin denne na vejarovej gitare slap
potom si zvykal spat na 6 strunovu elektriku
potom astro songs
aj guitarfest si pametam
ze si modeloval nejake specialne brnkatko

proste velmi vela cinnosti ktore ocividne zaberali dost casu a teraz bum bac vokalne nahravky, opat nieco uplne ine od toho co robil. este aj nejaky projekt rockovy spominal ale to neviem teda ze co. ako jasne ze je to pituova vec, len by ma zaujimala nejaka dlhodobejsia vizia a vlastne ze aka je koncepcia  :) tie stare veci sa uz neriesia?
Zaznamenané

o-yep sro
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #292 kedy: 07. December , 2009, 17:13:17 »

premazal som to od OT o Rytmusovi, ktorý ma vôbec nezaujíma, ani sa tejto témy netýka..

aspoň niečo k veci -
len by ma zaujimala nejaka dlhodobejsia vizia a vlastne ze aka je koncepcia  :) tie stare veci sa uz neriesia?

Rieši sa všetko.
Ten, kto ma pozná dlho a viac ako len zbežne, vie, že spevové veci ma zaujímajú rovnako ako gitarové, takže nikam som neodbočil, len si robím radosť. Vždy som chcel mať aj vlastný a-kapela projekt, len tu nie je moc dobrých spevákov a tých pár nie sú dobrí zboristi alebo na to nemajú čas alebo proste na to nemajú.. Tak si robím sám radosť týmto projektom. Dám si tam všetko, čo ma hlasovo zaujíma a budem sa snažiť odprezentovať len to nalepšie, čo vo mne hlasovo je. Samozrejme aby to boli aj dobré pesničky, čo chytia ľudí. Nie len spevákov alebo iných muzikantov, ale svojou melodikou a rytmom aj bežných ľudí. Nechcem ale v žiadnom prípade robiť prvoplánové sračky. Tí, čo u mňa počuli už kompletné skladby, to vedia.

Ďalšia vec sú moje gitarové veci. Celé akustické gitarové CD mám v hlave aj v prstoch pripravené, mám na to cca 20 skladieb, už len ich začnem (popri spevovom projekte) natáčať. Asi polovica je pre sólovú gitaru, ostatné budú aj s inými nástrojmi.

Ešte sú v pláne aj iné projekty, nebudem predbiehať, uvidím, ako sa budú vyvíjať..
« Posledná zmena: 07. December , 2009, 18:43:37 od Pitu » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #293 kedy: 14. Marec , 2010, 15:18:28 »

Pridávam len tak pre zaujímavosť staršie nahrávky niektorých mojich skladieb. Nahrávané to bolo jeden večer v 1998 roku v ŠD Bernolák v malom štúdiu pri internátnom rádiu, čo tam kamaráti prevádzkovali. Neviem, či to tam ešte funguje. Chcel som na druhý deň nejaké stopy prehrať, ale už sa nedalo, tak mi ostala na to obdobie aspoň takáto demo spomienka.
Basu hral Tóno Ďuratný, už dlhšiu dobu žijúci v Prahe a bicie Braňo Zifčák, ktorý po krátkej dobe bohužiaľ odišiel na oný svet z vlastnej vôle. Tak aj na neho je to aspoň malá spomienka.

- inštrumentálka Ó dečka, pretože je od éčka :). Hrával som ju aj v akustickej verzii neskôr, ale toto je jej pravá tvár..
  - ďalšia skoro inštrumentálna skladba, názov podľa spevovej vsuvky - Tibaa
  - rocková gitarová inštrumentálka s pracovným názvom Intuition
« Posledná zmena: 14. Marec , 2010, 15:20:10 od Pitu » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #294 kedy: 14. Marec , 2010, 15:24:54 »

a ak ma pamat neklame, tak sa to nahravalo na Marshall JMP-1 preamp a Mesa Boogie 20:20 koniec :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #295 kedy: 14. Marec , 2010, 15:26:54 »

a ak ma pamat neklame, tak sa to nahravalo na Marshall JMP-1 preamp a Mesa Boogie 20:20 koniec :)

vôbec netuším.. :)  Mal som pocit, že na Peavey Classic 30, ale tuším sa tam požičiavalo aj niečo iné..
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #296 kedy: 14. Marec , 2010, 15:29:03 »

...he, velka parada . . . tibaaa a-la  king crimson elephant talk alebo kudasai alebo hocico z toho obdobia . . .fajn fajn
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #297 kedy: 14. Marec , 2010, 15:29:45 »

...he, velka parada . . . tibaaa a-la  king crimson elephant talk alebo kudasai alebo hocico z toho obdobia . . .fajn fajn

chcem sa teraz vrátiť do podobného obdobia.. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #298 kedy: 14. Marec , 2010, 15:34:25 »

vôbec netuším.. :)  Mal som pocit, že na Peavey Classic 30, ale tuším sa tam požičiavalo aj niečo iné..

tak to tam mali aspon niekde polozene :) alebo si ja pletiem uplne nieco ine :)
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #299 kedy: 14. Marec , 2010, 15:43:40 »

Intuition je vazne dobra muzika  Bravooo
Neda sa ta skladba niekde zohnat ? Pripadne v co najlepsej kvalite
« Posledná zmena: 14. Marec , 2010, 15:46:57 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 52 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 22 otázok.