Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 22. Máj , 2011, 12:54:08 » |
|
ešte, že existuje toto fórum a všetko užitočné k životu, a na čo mám nevyhnutne myslieť, mi práve vy pripomeniete.. Ja mám tento postup stále veľmi rád, je mi jedno, v ktorej ďalšej skladbe bol použitý. Skladba je úplne o niečom inom, tie akordy sú len medzihra na navodenie atmosféry pred celou témou a ja som pri nich myslel skôr na Bacha. Ale tak čo už, keď som vás nepotešil, hoši.. Dajte si aspoň pivo na mňa..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 22. Máj , 2011, 12:58:29 » |
|
hudobne pekne, zvuk hlavne tej melodickej linky je skaredy, tie akcenty su uplne nepekne, bolia v usiach...
díky rasťo. Bohužiaľ nieje to štúdiová nahrávka. Video aj zvuk je zosnímaný len foťákom, len trochu aspoň doupravený následne. Neboli tam žiadne veľké zvukové ambície teraz, je to live verzia. Normálne nahraté to bude znieť dúfam inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 22. Máj , 2011, 14:21:03 » |
|
Skladba je úplne o niečom inom, tie akordy sú len medzihra na navodenie atmosféry pred celou témou a ja som pri nich myslel skôr na Bacha. A to je ten problem! ty myslis na Bacha, my na babenky v bikinach :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 22. Máj , 2011, 19:26:08 » |
|
A to je ten problem! ty myslis na Bacha, my na babenky v bikinach :D
ty myslíš len na babenky v bikinách, ja sa tu v Malage vyvaľujem s priateľkou už druhý mesiac na pláži, keď je pekne. Bikín aj hore bez je tu toho hodne, tak pri skladaní som už myslel radšej len na Bacha.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 22. Máj , 2011, 21:03:24 » |
|
pekne to je petulo A vobec by som neriesil tie akordy, pretoze aj vo flamencu sa vlemi casto pouzivaju prave akordy z hotel california, pruser je ked od niekial zoberem melodiu Inac prave pre tie akordy ma napadla tato davno znama vec :D Takze riesit v dnesnej dobe ze akordy sa podobaju po tonach veci co su uz vymyslene nema ziaden zmysel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 17. Jún , 2011, 12:06:17 » |
|
Pridávam pre tých, čo to zaujíma, ďalšie videá na moje úpravy klasických vecí. Hrám ich už dávnejšie, tak som ich musel mať konečne zaznamenané. Sú aspoň v iných verziách, než na aké ste zvyknutí z youtubu. Potom už budú nasledovať vlastné veci, mám ich dosť pripravených. Koho to nezaujíma, nech si to proste nevšíma. Prvá skladba je Turecký pochod od Mozarta. Mám dosť kadejakých neúplnych rockových verzií a pri mojej záľube v gypsy swingu som to orientoval do tejto polohy. Druhá vec je Let čmeliaka od N.R.Korsakova, kde som sa snažil zachovať klasický duch, upravil a nahral som aj gitarový podklad podľa klavírnej notácie. Video je len! ilustračné, bavil som sa pri tom..
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2011, 12:10:36 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 17. Jún , 2011, 12:19:23 » |
|
velmi pekne.. ale stale sa mi tisne do ust otazka - nechcel by si uz konecne prezentovat vlastnu tvorbu? tym chcem len povedat ze uz si velky chlapec na to aby si coveroval to co hras uz snad 10 rokov po baroch kazdy treti vecer? (tu otazku myslim bez podpichovania alebo invektiv ) .. mna by to asi ani nebavilo uz hrat tie veci to len tak na piatok dnes.. lebo vlastne v tomto pripade sa nemame o com bavit pri tych videach.. si kvalitny hrac.. to si bol uz pred 20 rokmi, to nemoze nikto napadnut ani keby co bolo, aj zahrate to je dobre .. len je to BOOORIIIIINNGGG
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 17. Jún , 2011, 12:23:57 » |
|
Ale ja hrám vlastné veci, teraz to už bude konečne aj v prevažnej miere. Len podľa mňa by bola škoda nezaznamenať aj tieto veci, keď ich hrávam tiež.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 17. Jún , 2011, 12:26:44 » |
|
tak potom sa tesim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 17. Jún , 2011, 12:32:05 » |
|
Gratulujem Peto, fajn ukazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 17. Jún , 2011, 12:45:01 » |
|
gratulujem Peto, nech je zdravy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 17. Jún , 2011, 12:54:24 » |
|
gratulujem Peto, nech je zdravy díky aj za to zdravie.. To je potrebné. Sľubujem, že dlhší čas sa odo mňa dočkáte len ukážky vlastných skladieb.. Ale sklamem rockerov a metalistov, bude to na čistom zvuku a skôr orientované do klasiky, flamenca, gypsy jazzu a pod.. Ťažko to zaradiť, niekde medzi Al di Meolom, Tommy Emmanuelom, Rosenberg triom a pod. Ale budem to ja..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 17. Jún , 2011, 12:55:02 » |
|
Toho Rosenberga poznam, nemal on na krku zalobu nedavno?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 17. Jún , 2011, 12:59:51 » |
|
Toho Rosenberga poznam, nemal on na krku zalobu nedavno? Asi počúvame iných interpretov..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 17. Jún , 2011, 13:02:42 » |