Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 06. September , 2011, 13:02:10 » |
|
ospraveldlnujem sa panovi umelcovi ze som si dovolil napisat kritiku. slubujem ze to uz nikdy nespravim. pre istotu, aby mi nebol zmazany ucet.
PS: pripomina mi to druheho pana umelca co tu na fore je
Toto sú zas len ďalšie keci z tvojej strany, na základe ktorých vidím, že si úplne zaujatý. Keď ti to napíšem, tak sa rozčuľuješ a útočíš. Za takéto blbé poznámky na adresu druhého ti nemám prečo mazať účet. Je to tvoja vizitka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 06. September , 2011, 13:02:20 » |
|
miso si super chalan, ale absolutne nechapem ze co sa teraz udialo ale pripomina mi to mna ked som mojej byvalej siel za nieco vypicovat s tym ze sa s nou urcite pohadam a aj tak bolo lebo vlastne som to chcel uz od zaciatku aby sme si skocili do vlasov heh.. nebud hysterka v tomto sak.. sak Pitu ti normalne odpisal a aj mne.. preveze som obcas az prekvapeny ako veci riesi v klude lebo este stale som od inych zazil take ze - co ty mas co hovorit ludom co je napicu co si dokazal/spravil/nahral.. aj ty aj ja sme mu povedali urcite veci a.. on na to zareagoval a argumentoval tym ze ano aj takuto hudbu pocuva ale momentalne ma obdobie kde sa venuje nejakemu zanru a ten sa u neho prejavi v jeho tvorbe.. vybavene nie? ja si tiez pustim pesnickovejsiu tvorbu to je fakt a to je na tom to fajn ze hudba nie je exaktna veda a neda sa merat (pokial neni vyslovene zle zahrata)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 06. September , 2011, 13:02:48 » |
|
Ano, je tu na fore asi jediny gitarista co sa citenim muziky (plus sa to snubi s technikou) vymyka tak preco ho nepresviedcat, nech robi nieco ine ja naopak vobec nesuhlasim, uz dlhodobo sa mi pacia jeho ukazky a velmi sa mi paci AJ takato hudba. Treba si uvedomit, ze je blbost sediet na troch stolickach naraz, ze tu hram flam. a tu sa tvarim ako som velmi ovplyvneny beatles. Tiez sa mi paci ako zareagoval autor temy na misa, to by nebol kolo keby so sebou vsade nenosil oblacik negativizmu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 06. September , 2011, 13:03:51 » |
|
snad som napisal nieco zle? naozaj sa ospravedlnujem za tu kritiku
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 06. September , 2011, 13:04:12 » |
|
miso ty si super chalan, ale strasny koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 06. September , 2011, 13:05:17 » |
|
snad som napisal nieco zle? naozaj sa ospravedlnujem za tu kritiku
nič som nemal proti tvojej kritike..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 06. September , 2011, 13:05:43 » |
|
boha toto je v pici. pan autore temy zacal pisat o zaujatosti ale ja vnasam oblaciky negativizmu
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 06. September , 2011, 13:06:24 » |
|
"treba byt pozitivny. zahrat kokotinu a chvalit to. a jeden druhemu si chvalit picoviny. to ohromne pomaha potom to napreduje"
len na margo vzniknutej situacie
|
|
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 13:08:13 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 06. September , 2011, 13:14:30 » |
|
"treba byt pozitivny. zahrat kokotinu a chvalit to. a jeden druhemu si chvalit picoviny. to ohromne pomaha potom to napreduje"
to je opacny extrem a aspon ja netvrdim, ze to tak ma byt. Akoze urcite aj Pitu-a caka svoja cesta, ale u neho je trochu narocnejsie vynasat konstruktivne kritiky, nez ked napisem niekomu "nalad sa, menej tych gitar, spevak napicu" a podobne. V podstate v tom co robi, je dobry a nejaky posun v ramci utvaru (k pesnickam, alebo improvizaciam, alebo...) je uz len jeho osobna volba. S cim suhlasim je to, ze by som si od neho urcite rad vypocul aj taky "vycuc", minimalistickejsie zahrate veci, nejaky projekt jednoduchsi na pocuvanie... mam par takych projektov co pocuvam, je tam pomiesany jazz, world a neviem, mam rad aj takuto hudbu. Tie pnutia medzi vami su uz len vasa vec. Pravda je uprostred, aj ked skor ju vidim na jeho strane tentokrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 06. September , 2011, 13:18:27 » |
|
to je opacny extrem a aspon ja netvrdim, ze to tak ma byt. Akoze urcite aj Pitu-a caka svoja cesta, ale u neho je trochu narocnejsie vynasat konstruktivne kritiky, nez ked napisem niekomu "nalad sa, menej tych gitar, spevak napicu" a podobne. V podstate v tom co robi, je dobry a nejaky posun v ramci utvaru (k pesnickam, alebo improvizaciam, alebo...) je uz len jeho osobna volba. S cim suhlasim je to, ze by som si od neho urcite rad vypocul aj taky "vycuc", minimalistickejsie zahrate veci, nejaky projekt jednoduchsi na pocuvanie... mam par takych projektov co pocuvam, je tam pomiesany jazz, world a neviem, mam rad aj takuto hudbu. Tie pnutia medzi vami su uz len vasa vec. Pravda je uprostred, aj ked skor ju vidim na jeho strane tentokrat.
jop presne s tymto suhlasim ze ked vlastne pride u Pitua nejaka kritika uz to je skor na inu nuotu nez u inych ale zas to si je vedomy aj miso.. tak ono to su prave tie rozdiely kedy sa gitarista formuje ze ci pojde cestou pesnickovou alebo cestou techniky a vymyslania jak pripevnis muslu na brnkatko v 50 stupnovom horku v spanielsku tak ci tak v tom co robi Pitu je pan a v com je pre mnohych vzor je skor tym ze ma tu moralku ze na sebe stale maka
|
|
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 13:19:15 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 06. September , 2011, 13:21:02 » |
|
jop presne s tymto suhlasim ze ked vlastne pride u Pitua nejaka kritika uz to je skor na inu nuotu nez u inych ale zas to si je vedomy aj miso.. tak ono to su prave tie rozdiely kedy sa gitarista formuje ze ci pojde cestou pesnickovou alebo cestou techniky a vymyslania jak pripevnis muslu na brnkatko v 50 stupnovom horku v spanielsku tak ci tak v tom co robi Pitu je pan a v com je pre mnohych vzor je skor tym ze ma tu moralku ze na sebe stale maka Mám aj pesničkovú tvorbu a je toho dosť. Nejako teraz na to nieje priestor..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 06. September , 2011, 16:59:26 » |
|
chalani, trochu nechapem ton a zmysel debaty co som si tu precital... pitu je jeden skvely gitarista, ktory hra pestro, dynamicky, technicky, precizne... to, co hra je jednoducho jeho volba, zameranie, obmedzenie, nazvite to ako chcete. vsetci mame nejake. a mnohi z nas ich maju omnoho viac ako pitu. nechapem taku nastojicu kritiku, je to trochu mimo takt. akoby sme zabudli tesit sa z veci bez prilisneho mentorovania. radsej podme cvicit :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 06. September , 2011, 18:13:08 » |
|
yesfan.. vcelku dobry prispevok cislo 666
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 15. September , 2011, 10:34:53 » |
|
Pre tých, čo majú chuť si pozrieť aj niečo iné, pridávam krátke video, ktoré sme spravili s mojou priateľkou výtvarníčkou. Je to prevažne ručne robená animácia a stop-motion, ktorú po výtvarnej stránke mala na starosti ona, ja som potom strihal, editoval, dával to dohromady a robil k tomu zvuky a muziku. Viac pocitový krátky film o hľadaní cesty, životného naplnenia, túžbach, prekážkach a pod.. ovplyvnený Španielskom, aj flamencom.. Ak to niekoho osloví, budem rád. http://www.spain.lucypaint.com
|
|
« Posledná zmena: 15. September , 2011, 10:45:15 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 15. September , 2011, 10:44:47 » |
|
zaujimave a super animacia len tam este treba dat disclaimer "ministerstvo zdravotnictva varuje, zivotu nebezpecne pre uzivatelov LSD"
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|