Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 00:15:16
Strán: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 52 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PITU  (Prečítané 162757 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #645 kedy: 11. Február , 2013, 15:01:26 »

radio devin townsend?

album tu maestra Luhu  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #646 kedy: 11. Február , 2013, 15:23:01 »

urcite sa tam dostal cez postel.. v radiu predsa nehraju normalnu muziku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #647 kedy: 11. Február , 2013, 15:43:21 »

radio devin je jedno z mala normalnych ... inac minule tam bol s nim aj rozhovor  Zdravíčko
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #648 kedy: 12. Február , 2013, 13:07:19 »

Hej, počúvam rádio Devín v posteli. :)
Boli super, lebo sa mi sami od seba ozvali, že chcú môj album do vysielania, tak sme rovno spravili aj rozhovor. Najprv som netušil, odkiaľ na mňa prišli, ale potom som sa náhodou od niekoho dozvedel, že o mne hlasovali na Radio Head Awards a o jeden bod som nepostúpil do záverečného výberu. Śkoda, našťastie som o tom nevedel.. :)
Ale aspoň sa tak dostal album viac do povedomia, už ho chceli aj z Rádia Lumen..  Bavím sa skvele

Pridávam ďalšiu vecičku, začal som strihať konečne materiál, čo sa mi nakopil. Tak tu je skladba "For Lucy" z decembrového krstu albumu Viaje del Alma v Hlave 22, kde si so mnou zahral na basu aj Juro Griglák. A rozbehol to fajnovo v niektorých skladbách, dostali dobrý koncertný šmrnc.

For Lucy
« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:48:22 od Pitu » Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #649 kedy: 12. Február , 2013, 13:41:50 »

Boli super, lebo sa mi sami od seba ozvali, že chcú môj album do vysielania, tak sme rovno spravili aj rozhovor. Najprv som netušil, odkiaľ na mňa prišli, ale potom som sa náhodou od niekoho dozvedel, že o mne hlasovali na Radio Head Awards a o jeden bod som nepostúpil do záverečného výberu. Śkoda, našťastie som o tom nevedel.. :)
Ale aspoň sa tak dostal album viac do povedomia, už ho chceli aj z Rádia Lumen..  Bavím sa skvele

Pridávam ďalšiu vecičku, začal som strihať konečne materiál, čo sa mi nakopil. Tak tu je skladba "For Lucy" z decembrového krstu albumu Viaje del Alma v Hlave 22, kde si so mnou zahral na basu aj Juro Griglák. A rozbehol to fajnovo v niektorých skladbách, dostali dobrý koncertný šmrnc.

For Lucy

fantazia...  Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #650 kedy: 12. Február , 2013, 13:50:56 »

For Lucy

krása...  Zdravíčko
« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:48:09 od Pitu » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #651 kedy: 14. Február , 2013, 10:03:47 »

díky. Žmurk

Tu je ďalšia vecička z krstu - Fool Moon.  Celkom sa tam vybláznil Juro Griglák na basu a vyšiel z toho fajnový jam. Na mandolínu hral Jožo Scheiner a Dino de Valeria na cajon:

« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:47:56 od Pitu » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #652 kedy: 14. Február , 2013, 10:11:52 »

díky. Žmurk

Tu je ďalšia vecička z krstu - Fool Moon.  Celkom sa tam vybláznil Juro Griglák na basu a vyšiel z toho fajnový jam. Na mandolínu hral Jožo Scheiner a Dino de Valeria na cajon:

paradna vec, aj vyborny gitarovy sound.. cez co si bol zapojeny? Na zdravie!
« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:47:44 od Pitu » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #653 kedy: 14. Február , 2013, 10:18:26 »

paradna vec, aj vyborny gitarovy sound.. cez co si bol zapojeny? Na zdravie!

Z gitary do malého akustického komba Roland AC33, piezo aj magnetické snímače zvlášť. Zvuk z magnetických snímačov ešte preháňam cez nejakú simuláciu aparátu v BOSS MicroBR. Kombo bolo snímané jedným mikrofónom a to je aj výsledný zvuk.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #654 kedy: 14. Február , 2013, 10:45:02 »

Axe co nepouzivas ? :)
Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #655 kedy: 14. Február , 2013, 10:54:19 »

na ten roland si hral aj tuna ?  

mi fest reze ten zvucik
Zaznamenané

kuker
stály hosť

« Odpoveď #656 kedy: 14. Február , 2013, 10:57:42 »

BR - ko od Bossu strci do vrecka.. zbytocne mu tahat Axe :)
Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #657 kedy: 14. Február , 2013, 11:04:03 »

mi fest reze ten zvucik

myslim, ze tu je to skor o inej gitare... ten zvuk je taky viac smooth ako ten zvuk, ktory pouziva teraz. Ale aj ten sa mi paci :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #658 kedy: 14. Február , 2013, 11:58:44 »

Nemám možnosti ho nosiť na cesty a čistý zvuk mám vyriešený inak, aby znel viac akusticky. AXE som preto aj teraz posunul kamarátovi, nech ho využíva, je škoda, keď je zavreté doma. Žmurk

mi fest reze ten zvucik

Tu je to podobné, ale cez môj druhý Roland AC60, vtedy ešte bez pieza, zvuk je viac jazzový. S piezom môžem trochu variovať ten zvuk. Dá sa docieliť aj s Framusom rovnako jazzový zvuk.

Na albume som to riešil podobne, som išiel na dva aparáty bez simulácie /tú používam len live na naladenie mierne lampového charakteru/, ale snímal som aj miestnosť, hrali sme sa s postavením mikrofónov.
« Posledná zmena: 14. Február , 2013, 12:02:40 od Pitu » Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #659 kedy: 14. Február , 2013, 12:08:31 »

sranda . vobec som netusil ako dobre moze zniet elektricka gitara do akustickeho komba.
tam na tej klasovke moli T topy ze ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 52 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.