MiracleMan
|
|
« Odpoveď #645 kedy: 11. Február , 2013, 15:01:26 » |
|
radio devin townsend?
album tu maestra Luhu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #646 kedy: 11. Február , 2013, 15:23:01 » |
|
urcite sa tam dostal cez postel.. v radiu predsa nehraju normalnu muziku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #647 kedy: 11. Február , 2013, 15:43:21 » |
|
radio devin je jedno z mala normalnych ... inac minule tam bol s nim aj rozhovor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #648 kedy: 12. Február , 2013, 13:07:19 » |
|
Hej, počúvam rádio Devín v posteli. Boli super, lebo sa mi sami od seba ozvali, že chcú môj album do vysielania, tak sme rovno spravili aj rozhovor. Najprv som netušil, odkiaľ na mňa prišli, ale potom som sa náhodou od niekoho dozvedel, že o mne hlasovali na Radio Head Awards a o jeden bod som nepostúpil do záverečného výberu. Śkoda, našťastie som o tom nevedel.. Ale aspoň sa tak dostal album viac do povedomia, už ho chceli aj z Rádia Lumen.. Pridávam ďalšiu vecičku, začal som strihať konečne materiál, čo sa mi nakopil. Tak tu je skladba "For Lucy" z decembrového krstu albumu Viaje del Alma v Hlave 22, kde si so mnou zahral na basu aj Juro Griglák. A rozbehol to fajnovo v niektorých skladbách, dostali dobrý koncertný šmrnc. For Lucy
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:48:22 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #649 kedy: 12. Február , 2013, 13:41:50 » |
|
Hej, počúvam rádio Devín v posteli. Boli super, lebo sa mi sami od seba ozvali, že chcú môj album do vysielania, tak sme rovno spravili aj rozhovor. Najprv som netušil, odkiaľ na mňa prišli, ale potom som sa náhodou od niekoho dozvedel, že o mne hlasovali na Radio Head Awards a o jeden bod som nepostúpil do záverečného výberu. Śkoda, našťastie som o tom nevedel.. Ale aspoň sa tak dostal album viac do povedomia, už ho chceli aj z Rádia Lumen.. Pridávam ďalšiu vecičku, začal som strihať konečne materiál, čo sa mi nakopil. Tak tu je skladba "For Lucy" z decembrového krstu albumu Viaje del Alma v Hlave 22, kde si so mnou zahral na basu aj Juro Griglák. A rozbehol to fajnovo v niektorých skladbách, dostali dobrý koncertný šmrnc. For Lucyfantazia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #650 kedy: 12. Február , 2013, 13:50:56 » |
|
Hej, počúvam rádio Devín v posteli. Boli super, lebo sa mi sami od seba ozvali, že chcú môj album do vysielania, tak sme rovno spravili aj rozhovor. Najprv som netušil, odkiaľ na mňa prišli, ale potom som sa náhodou od niekoho dozvedel, že o mne hlasovali na Radio Head Awards a o jeden bod som nepostúpil do záverečného výberu. Śkoda, našťastie som o tom nevedel.. Ale aspoň sa tak dostal album viac do povedomia, už ho chceli aj z Rádia Lumen.. Pridávam ďalšiu vecičku, začal som strihať konečne materiál, čo sa mi nakopil. Tak tu je skladba "For Lucy" z decembrového krstu albumu Viaje del Alma v Hlave 22, kde si so mnou zahral na basu aj Juro Griglák. A rozbehol to fajnovo v niektorých skladbách, dostali dobrý koncertný šmrnc. For Lucykrása...
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:48:09 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #651 kedy: 14. Február , 2013, 10:03:47 » |
|
díky. Tu je ďalšia vecička z krstu - Fool Moon. Celkom sa tam vybláznil Juro Griglák na basu a vyšiel z toho fajnový jam. Na mandolínu hral Jožo Scheiner a Dino de Valeria na cajon:
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:47:56 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #652 kedy: 14. Február , 2013, 10:11:52 » |
|
díky. Tu je ďalšia vecička z krstu - Fool Moon. Celkom sa tam vybláznil Juro Griglák na basu a vyšiel z toho fajnový jam. Na mandolínu hral Jožo Scheiner a Dino de Valeria na cajon: paradna vec, aj vyborny gitarovy sound.. cez co si bol zapojeny?
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2013, 12:47:44 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #653 kedy: 14. Február , 2013, 10:18:26 » |
|
paradna vec, aj vyborny gitarovy sound.. cez co si bol zapojeny? Z gitary do malého akustického komba Roland AC33, piezo aj magnetické snímače zvlášť. Zvuk z magnetických snímačov ešte preháňam cez nejakú simuláciu aparátu v BOSS MicroBR. Kombo bolo snímané jedným mikrofónom a to je aj výsledný zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #654 kedy: 14. Február , 2013, 10:45:02 » |
|
Axe co nepouzivas ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #655 kedy: 14. Február , 2013, 10:54:19 » |
|
na ten roland si hral aj tuna ?
mi fest reze ten zvucik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #656 kedy: 14. Február , 2013, 10:57:42 » |
|
Axe co nepouzivas ? BR - ko od Bossu strci do vrecka.. zbytocne mu tahat Axe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #657 kedy: 14. Február , 2013, 11:04:03 » |
|
na ten roland si hral aj tuna ?
mi fest reze ten zvucik
myslim, ze tu je to skor o inej gitare... ten zvuk je taky viac smooth ako ten zvuk, ktory pouziva teraz. Ale aj ten sa mi paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #658 kedy: 14. Február , 2013, 11:58:44 » |
|
Axe co nepouzivas ? Nemám možnosti ho nosiť na cesty a čistý zvuk mám vyriešený inak, aby znel viac akusticky. AXE som preto aj teraz posunul kamarátovi, nech ho využíva, je škoda, keď je zavreté doma. na ten roland si hral aj tuna ?
mi fest reze ten zvucik
Tu je to podobné, ale cez môj druhý Roland AC60, vtedy ešte bez pieza, zvuk je viac jazzový. S piezom môžem trochu variovať ten zvuk. Dá sa docieliť aj s Framusom rovnako jazzový zvuk. Na albume som to riešil podobne, som išiel na dva aparáty bez simulácie /tú používam len live na naladenie mierne lampového charakteru/, ale snímal som aj miestnosť, hrali sme sa s postavením mikrofónov.
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2013, 12:02:40 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #659 kedy: 14. Február , 2013, 12:08:31 » |
|
sranda . vobec som netusil ako dobre moze zniet elektricka gitara do akustickeho komba. tam na tej klasovke moli T topy ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|