vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 08. Marec , 2007, 10:06:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 08. Marec , 2007, 10:08:32 » |
|
Ja tam pocujem skoro Iron Maiden od 2:30
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 08. Marec , 2007, 10:10:38 » |
|
Ja tam pocujem skoro Iron Maiden od 2:30 Mám rád ten valivý rytmus.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 08. Marec , 2007, 10:27:17 » |
|
Toto by som si celkom rad vypocul s dakou "komplet" kapelkou,bolo by to velmi prijemne...ale musim sa priznat,ze tie akusticke ukazky mi na prve pocutie dako lepsie padli..ale to je aj takym mojim "obdobim" ,ze sa teraz uspesne namotavam na akusticku muziku..aj sa mi dako automaticky spaja s tvojou malickostou prave taky styl muziky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 08. Marec , 2007, 10:34:49 » |
|
Toto by som si celkom rad vypocul s dakou "komplet" kapelkou,bolo by to velmi prijemne...ale musim sa priznat,ze tie akusticke ukazky mi na prve pocutie dako lepsie padli..ale to je aj takym mojim "obdobim" ,ze sa teraz uspesne namotavam na akusticku muziku..aj sa mi dako automaticky spaja s tvojou malickostou prave taky styl muziky Mám rád aj to aj to, nerozlišujem medzi tým. Rád si dám poriadny bigbajz a rád si zahrám akustické veci. Tento rok sa budem snažiť akustické veci nahrať a na druhej strane pripraviť a nacvičiť s bigbítom takéto nové veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
milosk
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 08. Marec , 2007, 10:35:52 » |
|
Pitu ja tam cítim trošku niečo Mc Alpinovské alebo sa mýlim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 08. Marec , 2007, 10:38:10 » |
|
Pitu ja tam cítim trošku niečo Mc Alpinovské alebo sa mýlim? To už vážne netuším. Nemám ho napočúvaného.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 08. Marec , 2007, 10:44:08 » |
|
dobreeee som zvedavy na finalnu verziu...moze byt, ze tam citim trosku zavan klasickej hudby v malmsteenovskom podani (alebo ako to povedat) ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 08. Marec , 2007, 10:48:26 » |
|
dobreeee som zvedavy na finalnu verziu...moze byt, ze tam citim trosku zavan klasickej hudby v malmsteenovskom podani (alebo ako to povedat) ? presne toto iste napadlo aj mna, teda s tou klasickou hudbou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 08. Marec , 2007, 10:48:45 » |
|
dobreeee som zvedavy na finalnu verziu...moze byt, ze tam citim trosku zavan klasickej hudby v malmsteenovskom podani (alebo ako to povedat) ? Určite som hodne ovplyvnený klasikou, takže také prvky sa sem-tam budú objavovať aj v ďalších veciach. Ale nechcem to robiť až tak metalovo-shredersko-neoklasickým štýlom. Skôr tak po svojom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
milosk
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 08. Marec , 2007, 10:49:03 » |
|
Pitu ja tam cítim trošku niečo Mc Alpinovské alebo sa mýlim? To už vážne netuším. Nemám ho napočúvaného. Ok môj názor, hlavne nech už je to na svete, takáto muzička na slovensku chýba, akurát to bude len pre pár zanietených, pochybujem, že to "naše" rádiá budú hrať ibaže im dobre pod mažeš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 08. Marec , 2007, 10:52:16 » |
|
Určite som hodne ovplyvnený klasikou, takže také prvky sa sem-tam budú objavovať aj v ďalších veciach. Ale nechcem to robiť až tak metalovo-shredersko-neoklasickým štýlom. Skôr tak po svojom. nemyslel som to az tak doslova, teda s tym malmsteenom..ale on mi napadol v suvislosti s tymto lebo nieco podobne som pocul aj u neho..ale drzim palce, taka hudba by si u mna urcite nasla miesto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 08. Marec , 2007, 10:58:00 » |
|
Určite som hodne ovplyvnený klasikou, takže také prvky sa sem-tam budú objavovať aj v ďalších veciach. Ale nechcem to robiť až tak metalovo-shredersko-neoklasickým štýlom. Skôr tak po svojom. no mozno by si mohol paru takych veci spravit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 08. Marec , 2007, 11:00:20 » |
|
pocuvame vsetci tu istu nahravku? lebo ja mam pocit ze nie. sorry, neda mi to.. ale je to bez napadu, 100 krat otrepane frazy a arpegia v Pitovom podani. A bigbitom by som to uz vobec nenazval. Nic k hraniu Peto, ale ako jedna knizka napisala o Malmsteenovi - teraz budem citovat, lebo koli tebe si to najdem - "Malmsteenova ohromujuca tecnika hrania bleskove rychlych rozlozenych akordov a harmonickych mollovych stupnic pripomina houslovou hru Paganiniho. Bohuzel Malmsteenovy schopnosti napsat pisnicku urovne jeho hry na kytaru nedosahuji." - plati zrejme aj na teba.
Historie kytary Fender stratocaster, ISBN 80-7180-343-X, Svojka a Vasut.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 08. Marec , 2007, 11:08:23 » |
|
Ja si myslím že je to fajn. Tiež som chcel napísať že od 1,10 do 2,10 tam čujem Yngwieho, ale pokial som to počúval tak ma 6 prispievateľov predbehlo
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
|