jc
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:44:16 » |
|
poznam Martinove gitary dobre a musim povedat ze nie su najlepsie na akych som hral maju zvuk vyskovy a basovy ale ak hrate solo je takmer stratena v stredoch robi to jeho velky tvar gitar treba pozret na rozawood.cz tie hraju perfektne aj v stredoch zvuk je specificky niekomu staci bas niekomu vysky ale ako celok to nemusi hrat,,treba mat viac gitar celomasivov pri sebe a rozne tvary a potom sa nazory budu riadne menit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jc
okukávač
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:45:31 » |
|
ano tie stredy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jc
okukávač
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:48:02 » |
|
klemove gitary su basy a vysky a hral si niekedy s niekym a soloval si? asi nie lebo by sa strady stracali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 10. Apríl , 2013, 08:57:22 » |
|
debata s imaginarnym priatelom, alebo odpovede na PM v teme
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:07:08 » |
|
male faux pas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 10. Apríl , 2013, 11:35:26 » |
|
zhodou okolnosti som vcera riesil cosi s Klemovkou a podobny pocit som mal - malo stredov. velke telo, na tie pomery dost tichy zvuk. perfektne ladenie, aj pekna hlasitostna vyrovnanost medzi strunami, len trochu do "V".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:29:12 » |
|
tak.. a nebol to nahodou model grand auditorium? lebo presne tak to ma hrat.. na stredove strikovanice by bol lepsi ten mensi model imho.. inak..naco treba mat na akustike vela stredov? lebo sak tam nejde o to rezat skrz mix hudobnikov co kazdy brusi na 300db
|
|
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2013, 12:30:03 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:59:19 » |
|
neviem, ako sa ten model volal, ale klasicky Dreadnought. a naco stredy ? no lebo ked ich musis dodatocne na EQ vytahovat, aby ta gitara nezaliezla do stratena medzi ostatnymi nastrojmi, tak si povies, ze skoda, ze ich nema viac sama o sebe, bez nutnosti EQ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 10. Apríl , 2013, 13:48:26 » |
|
Dreadnought by mal byť viac stredový, počul som to tak aj na Klemových gitarách. Ja mám Grand Auditorium, tam je skôr zvuk pekne vyrovnaný, nie je až tak výrazne hlasný, ale ani tichý. Možno trochu do V, ako rastis spomínal. Veselé, že sa niekto registruje na fórum, len aby pokritizoval gitarovú značku a porozprával sa sám so sebou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 10. Apríl , 2013, 14:32:29 » |
|
jako vzdy zalezi na pozadi.... solista stredy skutecne nepotrebuje, naopak takova akustika muze mit hodne surovy az neprijemny zvuk sama o sobe, ale do slozitejsiho mixu je to jedina zachrana.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 23. August , 2013, 13:16:06 » |
|
vie niekto ako to momentalne funguje s firmou pana Klemu ? Z gitar vyrobenych na Slovensku sa da kupit iba to co je v ponuke na stranke ako "black line" cez distributora, alebo je stale mozne kupit priamo od neho a mierne upravit specifikaciu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 23. August , 2013, 15:56:27 » |
|
vie niekto ako to momentalne funguje s firmou pana Klemu ? Z gitar vyrobenych na Slovensku sa da kupit iba to co je v ponuke na stranke ako "black line" cez distributora, alebo je stale mozne kupit priamo od neho a mierne upravit specifikaciu
Dá sa určite kúpiť aj priamo od neho, distribúcia je hlavne do zahraničia. Treba mu zavolať, dá sa dohodnúť aj na špecifickom modeli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
oblaty
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 23. August , 2013, 23:28:07 » |
|
Dá sa určite kúpiť aj priamo od neho, distribúcia je hlavne do zahraničia. Treba mu zavolať, dá sa dohodnúť aj na špecifickom modeli.
Ak sa nemýlim, on teraz sídli v USA... mal by priamo tam vyrábať či?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 24. August , 2013, 00:17:00 » |
|
nie, stále sídli tu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 24. August , 2013, 17:28:07 » |
|
Pred tyzdnom bol doma .Doma je len doma trepes k....Ked chces dobru gitaru neznamena ze v usa maju patent na rozum. je to pan majster obdivujem jeho pracu .
|
|
« Posledná zmena: 24. August , 2013, 17:37:40 od kato »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|