Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Miloš Klas

Started by Pitu, 25. Jún , 2004, 13:16:48

Pitu

Hoď sem foto, jompe.

Pitu...nefacha mi to :(

Už to fachá - Jompeov model od M. Klasa. Nabudúce aj zmenši fotky, normálne ma to zaskočilo, keď sa tu začali naťahovať, ale už je to ok. ;)

Naposledy upravil martinlm, : 21.03.2006 o 18:07

-> guitman: dik, nemal som velmi cas to upravit do mensej podoby...nabuduce sa polepsim

Pitu

Pokec bol odo mňa, Majo-guitman to fajnovo prehžadne zoradil. :1: Celkom pekne Miloš urobil svoje logo na hmatník.

Martinlm

To nie je Milosove Klasove logo.

Pitu

Nie je, ale evokuje ho. Vyzerá to dobre.

Pitu, no vlastne je to moje vlastne logo a Milos ho dorabal asi pol roka po vyhotoveni gitary. Akurat nepouzil bielu (slonovinovu) perlet ale mam tam teraz cele farebne spektrum... A moj zamer bol mat gitaru v max. 3 farbach - ciernu, chrom a drobne biele doplnky. Keby bolo ""biele"" tak ho vidiet aj pekne z podia a z vacsej dialky :) Mozno keby ta gitara bola v natural vyhotoveni alebo sunburst s palisandrovym hmatnikom, tak ta farebna verzia loga tam akurat sadne. Ale nemozem povedat, ze sa mi nepaci Milosova robota a ani to, ze by som s nastrojom nebol spokojny :-) /Peter

proghopik

Mam u neho prave gitaru objednanu momentalne na zakazku a uz dva tyzdne sa s nim nemozem nijako skontaktovat. Pricom v januari mala byt uz podla slubu hotova. Mal ma zavolat ked bude robit krk, co sa este nestalo, takze ta gitara bude tak najskor v marci. Dava si riadne nacas teda. :angry:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Jimi Cimbala

Ano.V dodrzani terminov rozhodne nepatri k prikladnym vyrobcom:)

proghopik

Ale aspon telefon by mohol brat. :S
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

a co si si dal stavat? dufam ze nie les paul ;)

Jimi Cimbala

Neboj....aj to je u neho bezny jav:)

proghopik

Dnes som uz aj Pitovi volal v strachu, ze ci o nom nieco nevie :laugh:.

@Zakky - Les Paul uz nie, tentoraz ES335 z masivu ;), som na to riadne zvedavy

swordy

progrockac- no to potom zavolaj, to som naozaj zvedavy :woohoo:

proghopik

swordy napísal:
Quoteprogrockac- no to potom zavolaj, to som naozaj zvedavy :woohoo:

Kiezby som vedel, kedy bude to potom :laugh:. Ale snad este tento rok.