Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. November , 2005, 22:38:36 » |
|
Neviem ktory z tych spevakov zaspieva napr. Osbourna alebo Planta . Nevie mi niekto povedat aky styl je Slipknot?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. November , 2005, 23:13:44 » |
|
...zevraj nu-metal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
A.J.
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. November , 2005, 23:24:58 » |
|
moj nazor? tiez berem niektore tieto kapely ako grcanie.Ale ked som pocul cradle..nedaval som si ich dokopy s ostatnymi. I ked nemam ten zaner rad,nemusim ho..ziskaval som z toho atmosferu..a fakt dost dobru..tu kapelu mam rad len kvoli jej dojmu.Super feeling a atmosfera je perfekt tajomna P.S.nekritizujem instrumentalne stranky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. November , 2005, 23:30:01 » |
|
Vcelku usmevne nazory, ze na death netreba cvicit. Praveze v dnesnej dobe patri moderny death metal medzi najnarocnejsie zanre...za posledne roky to bolo vyskrutkovane skutocne do extremu, aj co sa tyka instrumentalnych zalezitosti, aj co sa tyka celkoveho zvuku. Inak ku Cannibal Corpse: streamovacie video z koncertu na Googl Kultova kapela, kultovy song. Na zivo je to masaker, malo kapiel je tak vyhranych. Alex Webster je pan basgitarista.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. November , 2005, 23:44:51 » |
|
presne tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. November , 2005, 01:57:07 » |
|
inak pocul som minule vyraz, ze ""crust"" objasni mi niekto tento zaner?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. November , 2005, 04:00:33 » |
|
mne minule kamos odporucil kapelu Meshuggah, co je tiez nejake grcanie a busenie, ja si myslim, ze death, ale s rytmikou sa hraju ozaj pekne. V tomto smere je to progres ako vysity. skoda, ze tam nie je spev, ani sola. A k tym black/death bubenikom vseobecne: mozno su rychli, ale hraju prd. to je jak pocuvat toho Farreriho. ruka mu ide jak vrtula, ale muzika ziadna. aj ked su bicie 'len' rytmicky nastroj, treba na ne vediet hrat kreativne a s citom.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. November , 2005, 09:24:33 » |
|
takze bubennici v death metale hraju malo kreativne hej? tak to by si sa mal porozpravat s fanusikmi kapely Death a ti by Ti hned objasnili kto je a kto nie je kreativny :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. November , 2005, 10:48:04 » |
|
Originally posted by Iggy mne minule kamos odporucil kapelu Meshuggah, co je tiez nejake grcanie a busenie, ja si myslim, ze death, ale s rytmikou sa hraju ozaj pekne. V tomto smere je to progres ako vysity. skoda, ze tam nie je spev, ani sola. A k tym black/death bubenikom vseobecne: mozno su rychli, ale hraju prd. to je jak pocuvat toho Farreriho. ruka mu ide jak vrtula, ale muzika ziadna. aj ked su bicie 'len' rytmicky nastroj, treba na ne vediet hrat kreativne a s citom. No tu akurat vidiet ze z deathu si asi pocul tak 2 nahravky, inak by si asi tazko take nieco mohol napisat... Meshuggah ma aj sola ak ma pamat neklame. Malo, ale par sa ich najde myslim. Nemam to napocuvane. A ked je uz rec o nekreativnych bicich, tak myslim, ze tu v metale asi tazko nieco dokaze byt horsie ako typicky speed.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. November , 2005, 11:15:54 » |
|
MageZ: Ty si prorok. presne ako pises. aboslutny suhlas :! :! :! :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. November , 2005, 11:24:33 » |
|
veru iggi.....jediny death co si ocul bude asi CC,co bolo minuli piatok na ocku (madhouse).... a bubenik vo VADER je vseobecne uznavany... je to teraz podbne ako s ""obycajnymi,normalnimi ludmi""-najvacsi metal co v zivote oculi bol LINKIN PARK,no a s trochou stastia St. Anger od metli..... z tohto si urobia obraz,alebo co a potom ""metal je len vrieskanie""......:no: slovo ""nekreativnost"" spojovat s kapelou dea7h ( ) je HRIECH.
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 17. November , 2005, 12:04:02 » |
|
Bubenik z Cannibal Corpse urcite neohuruje svojou krativitou, skor slaby priemer. Avsak spevak ma fantasticku techniku grcania.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. November , 2005, 12:08:54 » |
|
Originally posted by martinLM Bubenik z Cannibal Corpse urcite neohuruje svojou krativitou, skor slaby priemer. Avsak spevak ma fantasticku techniku grcania. Pekny krk. )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. November , 2005, 12:10:19 » |
|
Originally posted by Iggy ...ale s rytmikou sa hraju ozaj pekne. V tomto smere je to progres ako vysity. skoda, ze tam nie je spev, ani sola. Trochu pomimo, tomuto je celkom nerozumiem, preco, ked sa niekde stiedaju nepravidelne rytmi a pod., tak to dostava krabicku progres. Progres by podla mna mal byt pokrok - ak niekto hral nepravidelne rytmi v roku 1992, tak nejaka nova kapela, ktora spusti nieco v tom style si uz toho oznacenie predsa nezasluhuje. V death metale sa hovori ""technicky"" death metal, co je podla mna urcite vhodnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373