MageZ
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 27. Apríl , 2006, 13:21:03 » |
|
Flo je velmi sikovny, patri do uplnej elity spolus George Kolliasom, Derekom Rhoddym.. http://flomounier.com/videos/FloMounierDrumSolohigh.movCryptopsy nemam napocuvane, je to prilis \"bordel\" na mna. Tato nova vec sa mi ale paci. Inak predtym mali vynikajuceho basak, ten novy neviem aky je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 27. Apríl , 2006, 15:20:38 » |
|
Vsak to je jedna z najrychlejsich (ak nie najrychlejsia) kapiel na svete... Tak sa to na prve pocutie trosku moze podobat na bordel nedeathmetalovemu uchu (iked bordelom v pravom slova zmysle by som skorej nazyval niektore nevydarene nezrozumitelne dema amaterskych grind/crust/noise kapiel - cryptopsy nikoliv)...:silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 09. August , 2006, 10:04:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 09. August , 2006, 11:55:27 » |
|
Co sa mysli tym, ze \"americky skokani\" ? To pocuvam, ked nechtac idem okolo zapnuteho radia alebo TV hitparady :hm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 09. August , 2006, 11:57:48 » |
|
Maju miestami celkom nasliapane hopsave riffy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 09. August , 2006, 12:00:54 » |
|
Ja som myslel, ze to je nieco take, ako ze sa vysvihli s poslednej priecky hitparady az na vrchol. Aky som blby ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 17. November , 2006, 05:01:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 20. Január , 2007, 01:00:48 » |
|
Haha, Japonci su v mnohom popredu, zenska deathmetalova kapela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 20. Január , 2007, 09:30:33 » |
|
preboha to je ako nutit ariel chodit
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 20. Január , 2007, 18:48:23 » |
|
Baby si zasluzia uctu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 25. Január , 2007, 21:54:19 » |
|
mne sa tie baby tiez pacia, ma to ako taku uroven
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 25. Január , 2007, 22:04:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 20. Február , 2007, 11:41:52 » |
|
moja srdcovka z tvrdeho zanru je NAPALM DEATH - pocuvam ich uz od zakladnej skoly, bol som na dvoch koncertoch (bystrica, zilina). v zivote som nezazil taku energiu - kto nebol, nepochopi - je to ako vybuch jadrovej bomby, lepsie to neviem prirovnat. po dvojhodinovom nareze som oba razy len nechapavo krutil hlavou... je to masaker a kazdy, kto si mysli, ze je hudobne otvoreny posluchac, mal by absolvovat koncert z takymito gulami :-)
su to Majstri svojho remesla, par excellence vo svojom zanri
podobna hudba tvori z toho co bezne pocuvam asi tak 1 percento, ale myslim, ze si ho viem vychutnat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 20. Február , 2007, 13:13:11 » |
|
moja srdcovka z tvrdeho zanru je NAPALM DEATH - pocuvam ich uz od zakladnej skoly, bol som na dvoch koncertoch (bystrica, zilina). v zivote som nezazil taku energiu - kto nebol, nepochopi - je to ako vybuch jadrovej bomby, lepsie to neviem prirovnat. po dvojhodinovom nareze som oba razy len nechapavo krutil hlavou... je to masaker a kazdy, kto si mysli, ze je hudobne otvoreny posluchac, mal by absolvovat koncert z takymito gulami :-)
su to Majstri svojho remesla, par excellence vo svojom zanri
podobna hudba tvori z toho co bezne pocuvam asi tak 1 percento, ale myslim, ze si ho viem vychutnat
Bol som na nich tiez v Ziline a bol to fakt koniec sveta . Naozaj tolko energie, co ty chlapici zo seba vydali som este pokope nezazil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|