Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

kontaktovanie pana Slapaka (SBS snimace)

Started by myso, 19. November , 2005, 00:04:44

myso

Mala otazocka pre tych, co kupovali snimace od pana Slapaka. Ako ste ho kontaktovali? Mejlom? Pisal som mu na ten, co ma na stranke a zatial sa mi neozval. A inak mu ta stranka momentalne ani nefici, len uvod, ale cenniky, modely atd. sa uz nezobrazia. Aspon mne nie. Tovar vam posielal na dobierku? Alebo ste za nim skocili osobne? d.

Roberto

Ja som za nim bol aj osobne, standartne sa posiela na dobierku. Mozes mu zavolat (na cislo ktore ma na stranke ~ a ta funguje) alebo napis mail na slapak@stonline.sk. Vecer mas na 100% odpoved, alebo Ti to vybavim ja. Napis mne na email robertsolcansky@gmail.com
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

myso

pisal som mu presne na ten mejl, co pises, a zatial nic. skusim este chvilu pockat, sak mohol mat nieco s netom alebo tak.

myso

Uz sme sa skontaktovali. Musim povedat, ze komunikuje vyborne. Takze mejl uvedeny na stranke funguje. A funguje aj stranka http://www.electrosonic.szm.sk , ale nesmiete ju pustat cez Firefox, ale cez Internet Explorer.

myso

Aby som uzavrel temu -> snimace prisli na dobierku a v poriadku.

Maxon

ked nema pan Slapak v ponuke co potebujem,moze mi vyrobit nieco podla mojich predstav?
ak ano,kolko by to priblizne stalo?

Roberto

zalezi co chces.. standartny humbucker stoji cca 1300sk, single do 1000sk.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Maxon

No ja by som potreboval deleny P-bass a jeden J-bass...