Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 06:11:18
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78437 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #330 kedy: 28. Jún , 2008, 01:15:39 »

jaj ty si taky hamblivy?  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele mne to zas bolo sproste ,ze by som ti nahodou potom 5 minut vysvetloval , kto som   Bavím sa skvele

Ja som najviac a este som tam mal pocit ze robim pedagogicky dozor :).
Fakt som si nebol isty ze ci si to ty, mal si dojst, normalne do mna vrazit a hned by som vedel :).
Takto som za namysleneho co sa s nikym nebavi :).
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #331 kedy: 28. Jún , 2008, 01:16:47 »

swordy, ved som videl, ze si bol vysmiaty ako slniecko, ked ste sa spolu bavili. Žmurk

Neviem o tom, ze by to bolo nepresne, bubenik hral totiz takmer cely koncert na metronom (teda mal ho cely cas v usiach, snad bol zapnuty)
To s tym, ci kapela slape, alebo nie, je celkom zaujimavy postreh. Ja tento fakt celkom vnimam a dnes som nemal take to "nieco" co ide z kapely a dava mi energiu...mozno to bude prave tym.
Dik za nazory, ide sa spat.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #332 kedy: 28. Jún , 2008, 01:21:47 »

swordy, ved som videl, ze si bol vysmiaty ako slniecko, ked ste sa spolu bavili. Žmurk

Neviem o tom, ze by to bolo nepresne, bubenik hral totiz takmer cely koncert na metronom (teda mal ho cely cas v usiach, snad bol zapnuty)
To s tym, ci kapela slape, alebo nie, je celkom zaujimavy postreh. Ja tento fakt celkom vnimam a dnes som nemal take to "nieco" co ide z kapely a dava mi energiu...mozno to bude prave tym.
Dik za nazory, ide sa spat.

Zial ani ten metronom nepomohol, hned som to vravel aj Adriane. Ked tam sadol ten bubenik z druhej kapely a prvy krat udrel, hned bolo jasne ze to bude uplne inak slapat, skoda len ze ta druha kapela bola zasa nejaka nevyrazna.
Proste vam to zial dnes neslapalo, nech ste sa akokolvek snazili, ale zato som sa pobavil na prihovoroch klavesaka, to je inaaa maska :).
A este som mal dost casto pocit ze gitaristi hraju mierne nad svoje moznosti, ale moj nazor nie je dolezity :). Urcite nechcem dodrbavat z pozicie ze by som to zahral lepsie, to urcite nie, skor naopak, proste to je len taky postreh. Trosku pocvicite este a bude to super ...
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #333 kedy: 28. Jún , 2008, 01:22:51 »

ono to nebolo nepresnostou, ono to bolo bambus uplnou dynamickou sterilitou. No sak hlavne je, ci ste s nim vy boli spokojni :) ja som vas prvy krat videl pred par rokmi a bubenik sa moc nezmenil. Ale ked vam to vyhovuje tak ok Žmurk
Taka trosku muzikalnost mu asi chyba, ale ja tu samozrejme nejsom od toho Žmurk este si to precita a bude nahnevany Smútim Dufam, ze uz sa nehneva na nasho bubenika, ze mu poskrabal blany Smútim
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #334 kedy: 28. Jún , 2008, 01:25:03 »

ano semish to je pravda, ze chalani si na gitary nalozili viac ako by zvladli, ale v ramci celku (ako by rastik povedal  Bavím sa skvele )... Ak to poradne docvicia a bubenikovi vdychnu zivota Žmurk
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #335 kedy: 28. Jún , 2008, 11:00:00 »

Ale picoviny, Sign hrali jak bohovia, teda az na bubenika (presny, ale to je tak vsetko). Len co bolo smutne, ze boli uplne staticki. Imbusovi budiz odpustene, bo aj pekne zaspieval, ale Iggy a ten druhy fesak? Iggyho som vyburcoval aspon na nejaku metalovu foto s pohybom Bavím sa skvele

Na prvej fotke vidite Iggyho, prvy krat v zivote s poriadnym zvukom. Celkovo Sign zvuk bol pekny. Na druhej vidite jeho arzenal, takto stal vacsinu casu.

Dalsie kapely ovela viac slapali, aj sa ovela viac dialo na podiu.

* 2DSC00042.jpg (69.12 KB, 500x667 - prehliadnuté 630 krát.)

* 2DSC00041.jpg (120.05 KB, 800x600 - prehliadnuté 251 krát.)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #336 kedy: 28. Jún , 2008, 11:29:22 »

martin, ty si predstavujes pohyb, ze sa treba hadzat do ludi a robit diving? :)
ja sa distancujem od oznacenia "staticky" :) kebyze je viac preistoru, tak tam beham jak opica :)
ale jedno s druhym suvisi samozrejme...
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #337 kedy: 28. Jún , 2008, 11:37:07 »

Tak prepac, mylim sa, nemam pravdu.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #338 kedy: 28. Jún , 2008, 11:41:16 »

ale co, skakat sa da aj na mieste :)
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #339 kedy: 28. Jún , 2008, 12:32:06 »

inac dalsia vec na je aj image:) kopa ludi si povie, ze imidz je p*covina, ale je pravda, ze dotvara celkovu atmosferu, ked idem hrat metal a dojdem tam jako ked idem na drazdik, len mi chyba uterak okolo krku, tak to posobi tak vselijak:) ale treba sa prisposobit danej situacii:)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #340 kedy: 28. Jún , 2008, 12:42:51 »

90% ludom, co lezu na kocerty, by sa to pacilo viacej, keby to na podiu zilo aj za cenu nejakych nedokonalosti, ved o tych oni nemaju ani sajn. 10% su rozni mudrlanti a sem tam nejaky muzikant, ktory na toto este neprisiel Bavím sa skvele
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #341 kedy: 28. Jún , 2008, 12:58:58 »

ja som tiez za enegriu. staci sa mrknut na AC/DC a nemozes len tak postavat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #342 kedy: 28. Jún , 2008, 13:20:51 »

nic, indianko musi dat bambusovi hodiny metaloveho tanca a porobit signu celu choreografiu  Je to frajer  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #343 kedy: 28. Jún , 2008, 13:28:14 »

ja som tiez za enegriu. staci sa mrknut na AC/DC a nemozes len tak postavat  Bavím sa skvele
Nevidel som ziadny koncert AC/DC, ale nejake zive videa ano a oni hraju na 100% a robia 100% sou. Takze zly priklad Beeee
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #344 kedy: 28. Jún , 2008, 13:35:39 »

Nevidel som ziadny koncert AC/DC, ale nejake zive videa ano a oni hraju na 100% a robia 100% sou. Takze zly priklad Beeee

ale to mi je jasne. ja som narazal iba na energiu, ktora ide z nich. hra je bez kometara - takze dobry priklad Beeee
Zaznamenané

Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 22 otázok.