Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 18:31:49
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78177 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #150 kedy: 26. Január , 2008, 16:37:44 »

nie, na stranke je ze ARES je Roman
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #151 kedy: 26. Január , 2008, 16:43:22 »

ked bol nedavno adam durica s dr.karpatom v siedmom nebi tak mali 100x lepsi zvuk a to bol maly klubik, zvucilo sa nastrojovkou  Som za vodou kámo
btw tusim, ze tie polorozpadnute amati (alebo nejaka ich cast) absolvuju pomaly kazdy takyto metlacky koncert.. Bavím sa skvele
...kde su zlate casy butterfly-u? ..ICCT alebo Ges by taketo koncerty nezobrali, pokial by za organizaciou nebol niekto serioznejsi...IMHO mozte byt radi aspon za tu salu, lebo myslim, ze aj ta bola viacmenej poznamosti vybavena  ha ha ha

ares je druhy (nespievajuci) gitarista z BB
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #152 kedy: 26. Január , 2008, 19:03:02 »

..ICCT alebo Ges by taketo koncerty nezobrali, pokial by za organizaciou nebol niekto serioznejsi...IMHO mozte byt radi aspon za tu salu
podla mna kazdy podnik milerad usporiada akciu, na ktorej zarobi. tak ako to robi randal tu a tak ako to urobi ktorykolvek iny podnik, ktoremu dokazes, ze to bude mat navstevnost. je to ale dost o nervy uz potom s organizaciou. neda sa vsak ocakavat, ze ak ma takato akcia byt na urovni, udeje sa to bez namahy a nervov. cize je to hlavne o tom zostavit kapely, na ktore ludia pridu, zabezpecit im podmienky na hranie, dohodnut komplet vybavu, vyplaty a potom sa mesiac potit a robit akcii promo ako svina.
IMHO ta sala bola akusticka sebevrazda. myslim, ze to bolo este horsie ako slavna doombrafka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #153 kedy: 26. Január , 2008, 19:21:24 »

podla mna kazdy podnik milerad usporiada akciu, na ktorej zarobi. tak ako to robi randal tu a tak ako to urobi ktorykolvek iny podnik, ktoremu dokazes, ze to bude mat navstevnost. je to ale dost o nervy uz potom s organizaciou. neda sa vsak ocakavat, ze ak ma takato akcia byt na urovni, udeje sa to bez namahy a nervov. cize je to hlavne o tom zostavit kapely, na ktore ludia pridu, zabezpecit im podmienky na hranie, dohodnut komplet vybavu, vyplaty a potom sa mesiac potit a robit akcii promo ako svina.
IMHO ta sala bola akusticka sebevrazda. myslim, ze to bolo este horsie ako slavna doombrafka  Bavím sa skvele

hlavneje to o chceni...po tom, co zrusili u nas snad jediny "klub" (neratam ICCT alebo GES, lebo to su zalezitosti na vacsie akcie, co maju aj nejake sponzorske zazemie ), butterfly, tak to co ste vcera zazili na vlastnej kozi, je viacmenej bezna vec na takychto malych "undergroundovych" koncertoch...
a nie kazdy je ochotny riskovat naval zhulenej a ozratej tlupy mladeze, preto je tu viacmenej dost problem zo zhananim priestorov..
« Posledná zmena: 26. Január , 2008, 19:22:11 od styrioci » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #154 kedy: 26. Január , 2008, 20:20:56 »

...kde su zlate casy butterfly-u? ..ICCT alebo Ges by taketo koncerty nezobrali, pokial by za organizaciou nebol niekto serioznejsi...IMHO mozte byt radi aspon za tu salu, lebo myslim, ze aj ta bola viacmenej poznamosti vybavena  ha ha ha

Niekedy neboli kluby ziadne, ak si odmyslim Drevaren, tu si pamatas? Tak tam boli koncerty ti poviem. Polka osadenstva ganja tipci a druha pivari. Moj oblubeni zazitok ako jeden stamgast pri mne podupkaval nohou a pritom popijal pivecko a potom si pomylil nohu s rukou a fajne roztrieskal krigel o stol...  stare dobre casy...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
obsidian.sk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« Odpoveď #155 kedy: 26. Január , 2008, 20:21:35 »

Pred zhruba 6-7 rokmi sa v tej sale usporaduvali metalove koncerty. Zvucil ich jeden velmi sikovny zvukar. Mal asi dobre vychytanu miestnost, kvalitnu aparaturu a patricne know-how, pretoze tak dobry zvuk, ktory tam dokazal urobit som nepocul uz nikdy nikde. Mam vsak pocit, ze oproti vcerajsku bolo okolo stropu viac absobcneho materialu. Taktiez zmizla terasa (ci co to bolo) po stranach saly.
Zaznamenané

Ibanez RG321MH-RB
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #156 kedy: 26. Január , 2008, 20:33:54 »

spyros: asi som prilis mlady, alebo ty prilis stary  ha ha ha ale nepamatam...

a ako tak citam na fore ravenclaw, tak mozte byt vobec radi, ze bolo kde hrat  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. Január , 2008, 20:35:24 od styrioci » Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #157 kedy: 26. Január , 2008, 21:04:24 »

Dubravka bol (je) podla mna fantasticky priestor na taketo koncerty. 
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #158 kedy: 26. Január , 2008, 23:04:42 »

misko ma pravdu, poslednu dobu tam bol zvuk kamarade mozno najlepsi v Blave. No zial zazil som aj kapely, ktore nikdy nemali dobry zvuk a furt sa vyhovarali na zvukara, ale ani on neni boh.
Zaznamenané

moso333
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #159 kedy: 27. Január , 2008, 01:09:41 »

Nazdar pri aparate moso z Ravenclaw. Chcem sa takto podakovat kapelkam a ludom co prisli na koncert. A taktiez sa vam chcem ospravedlnit za to co sme im poskytli. Snazili sme sa z celych sil vratit vyborny koncert v bratislave zial nedopadlo to podla nasich ocakvani. Hladali sme vhodne priestory pre koncert. ICCT nas ma uz rok na salame a stale nas presuva. Tam by bol vyborny koncert lenze zial maju nas akosi na haku slusne povedane. Podarilo sa nam zohnat aspon ten kulturak lenze sme netusili do coho ideme. Pretoze majitelka nam hadzala polena pod nohy ako sa len dalo. Za co sa jej chcem podakovat. Akciu sme organizatorsky nezvladli...zial ucime sa na nasich chybach ale viac ma mrzi ze na to doplatili ostatne kapelky a fanusikovia. Snazili sme sa aby bolo vsetko fajn a citili ste sa dobre no zial neocakavane udalosti nam to prekazili...a zial nemame takeho sponzora a tiez take vybavenie aby sme vam poskytli to co by sme radi. Dalej ma mrzi ze to muselo skoncit tak skoro ale vonku uz stalo policajne auto a cakali kedy pride 22ha hodina a daju nam pokutu. Uz aj tak sme museli teda aspon ja doplacat za rozbite podium a najom. Takze je jasne ze sa tato akcia nepodarila a nesieme za to samozrejme zodpovednost. Takze este raz sa ospravedlnujem za tento koncert. Robili sme co sa dalo v ramci nasich skromnych moznosti. Prajem vela uspechov kapelkam. Majte sa
Zaznamenané
cypruss
nováčik
*
Príspevkov: 17

Prog ON! Brothers

« Odpoveď #160 kedy: 27. Január , 2008, 01:34:34 »

Zdravim :)
no.. Kosicku akciu tu teda pekne pretriasate, zostava dodat uz len malo, ale to si neodpustim....

najprv teda reakciu na nasu nezohranost - nebudem nikoho presviedcat o opaku, lebo naozaj my (INVICTUS) nemame odohrate tolko ako ktorakolvek z kapiel, ktore sa tam s nami o stage delili, na nasu obhajobu snad len tolko, ze je zazrak ze nas Drummer odohral nase skladby v podstate zpamati kedze akokolvek sme sa snazili nedocielili sme to, aby ma bolo pocut v okoli bicich co i len trochu zrozumitelne :) co sa nakoniec odrazilo na nasom velmi nestastne podanom coveri "Pull me Under", co nas samozrejme mrzi :)

a neda mi reagovat na avizovanu organizacnu neschopnost kapely Ravenclaw:

s Ravenmi sme uz v KE aj mimo hrali nejednu akciu, aj dvojdnovku zahrnujucu ubytko a presun z mesta do mesta a dopadli dobre... aj po zvukovej stranke, takze ako jeden z ucinkujucich, kt. sa na mieste zdrzoval odkedy Raveni Halu prevzali az kym ju neodovzdali som nepochybnym svedkom toho, ze zodpovedne osoby z kulturaku mali rovno povedat, ze si tu akciu nezelaju, ako ju zorganizovat a potom skusat nasu trpezlivost prekazkami doslova na kazdom kroku.

K vyberu haly len a len tolko, ze Raveni hladali halu dlho dlho dlho....., lebo v KE uz NAOZAJ NIE JE KDE HRAT.... a preto skor ako negativnu kritiku s argumentami, ktore su jasne vsetkym, by som skor udelil pochvalu, ze sa pokusili zacat niekde novu Eru Kosickych koncertov, to ze nevyslo mrzi nielen ich ale aj nas vsetkych....

takze na zaver, aby som nevycnieval tak idem dakovat :)
Vdaka za akciu RAVENCLAW, snad len tolko, ze nie je kazdy den nedela :D
Vdaka kapelam Baron-Blade a Sign za moznost zahrat si s nimi, bolo nam ctou
Special THX Mosovi za prepozicanie vysielacky... :) uz viem ake je to byt Wireless (je to super:D)
vrela vdaka vsetkym zucastnenym za ucast, support i kritiku...
a slub verejnosti, kazda dalsia akcia uz bude len lepsia :D HOWGH....

« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 01:36:35 od cypruss » Zaznamenané

Please don´t follow me... into the sun!!!
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #161 kedy: 27. Január , 2008, 02:32:13 »

Ten mosov prispevok znel strasne ubito, ze mi az jeho autora prislo luto  No hanbím sa.. . Myslim, ze sa netreba nejak velmi ospravedlnovat a sypat si popol na hlavu. Snaha zorganizovat koncert v tych podmienkach o akej tu pomerov-znali pisu, je urcite chvalyhodna. Druha vec je, ze mozno bolo fer pripravit ucinkujuce kapely na podmienky, v ktorych budu hrat. Taktiez by som povedal, ze tie 4 hodiny na hranie urcite stacia. Ak viem, ze mam 4 kapely na vecer, tak si nedovolim posuvat zaciatok koncertu. A to ani v pripade, ze cakam, ze nejaki ludia dorazia az neskor. Proste kazdy zacne vtedy, kedy ma a hra tolko, kolko ma a kolko bolo dohodnute. Idealne je pred koncertom dohodnut vsetko, co sa da. A to ako s kapelami, tak s majitelom priestorov. Fakt, ze im dosli v polovici koncertov zasoby naozaj dost vela napoveda o ich pristupe, ale aj na tomto sa da dohodnut vopred, len na to treba mysliet. Holt, nemate to tam lahke, ale ocividne Vam nechyba zazemie fanusikov, tak dufam, ze Vas ta akcia neznechutila a neodradila a nejaky zivot tomu vasmu kosickemu undergroundu zase vdychnete.

AD Cypruss: to, ze mate malo odohrate sice vela vysvetluje ale neospravedlnuje. Ja keby som mal za taky koncert zaplatit, tak ma to mozno ako posluchaca trochu stve. Neplatim predsa za pozorovanie verejnej skusky, ale za hudobnu produkciu. Iste, takyto underground je trochu ina vec, ale principialne tam nieco z toho zostava. A k tomu bubenikovi... kvalitny bubenik svoje skladby pozna, ten vas v nich mal hokej. Dobry bubenik vie ist po pamati a kapela nanho potom  slape ako na metronom. Ten vas zrychloval-spomaloval, vypinal sa, proste bol nepripraveny. Nic v zlom, proste treba este vela skusat a vela cvicit.
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 02:35:48 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #162 kedy: 27. Január , 2008, 09:15:52 »

Add malo moznosti koncertovat... tusim nedavno bol v KE Napalm Death, ze...

Inak v skratke to tam chce zapaleneho cloveka, co pojde za tetuskami na magistrat a isto tam je cele jedno nic nerobiace kulturne oddelenie (pikoska, mesto Kosice kadiduje na nejaku gebuzinu Europske mesto kultury). Na tomto oddeleni urobit vietor, dristami typu, ze treba mladych podporit. Ak nepomoze, Korzar sa toho rad chyti a ked ten clanok resp. seria pristane Trebulovi pred gebulou... treba pozitivne mysliet  Na zdravie!  Bavím sa skvele

Napr. ma napada vydrankat love za akciu "Drogy na pieskovisko nepatria" a v ramci toho urobit vystupenie blackmetalovych a hardcorovych kapiel... moznosti je vela, treba to chytit za spravny koniec.

Dalsia moznost je spravit si krcmu po svojom...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #163 kedy: 27. Január , 2008, 11:36:44 »

Add malo moznosti koncertovat... tusim nedavno bol v KE Napalm Death, ze...

tak napalm death je trosku ina kava ako miestne kapely, ze..  Na zdravie! (inac ten napalm bol v ICCT, ktory na taketo male kapely viacmenej kaka  Bravooo)
Zaznamenané
cypruss
nováčik
*
Príspevkov: 17

Prog ON! Brothers

« Odpoveď #164 kedy: 27. Január , 2008, 12:32:17 »

tak napalm death je trosku ina kava ako miestne kapely, ze..  Na zdravie! (inac ten napalm bol v ICCT, ktory na taketo male kapely viacmenej kaka  Bravooo)

vdaka ze si odpovedal ty, lebo ked som toto videl tak az mi oci prevratilo, ze napalm death ....... Napalm Death, je kapela, ktorej by otvorili v KE mozno aj Statne divadlo......

som Kosican a teda ked tvrdim, ze NIE JE KDE HRAT (toto som naschval zvyraznil v prvej sprave) tak si z atym stojim, lebo mam pocit ze viem o com hovorim)

keby bola co i len o trosku lepsia sala, v ktorej by bola realna moznost hrat, bud RAVENCLAW, alebo my by sme sa po nej boli vrhli vsetkymi desiatimi...

vysli z toho dva kulturaky... no a ani v jednom este Ravenclaw nehrali,,, tak to bolo proste hop alebo trop.....
Zaznamenané

Please don´t follow me... into the sun!!!
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 22 otázok.