Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 20:43:29
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78269 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #180 kedy: 27. Január , 2008, 16:08:23 »

rastis: ten chalan bol v pohode. vobec nevedel, ze niekto chce cez to jeho kombo hrat. myslim, ze to bol za danych okolnosti (i ked mierne spekulantsky) celkom pochopitelny tah...

ja akosi stale nerozumiem...

ze akoze chalan ma nastaveny svoj zvuk a nechce aby mu ho niekto svojou hrou prestavil tak nech si da radsej krabicku ?

alebo ze akoze chalan ma svoj aparat na ktorom ma svoj zvuk a nechce aby mal niekto iny tiez este zvuk toho aparatu tak nech si da krabicku ? aby mal teda iny zvuk, de facto vlastne nahovno ?

obe moznosti su desive, prva scasti pochopitelna, druha vo svojej podstate az obludna...
Zaznamenané
eter
pravidelný návštevník
Príspevkov: 157

« Odpoveď #181 kedy: 27. Január , 2008, 16:11:25 »

iggy: no ...dufam, ze coskoro uz aj ja budem povazovat ten metalzone len ako positku pre pripad nudze...
k tomu PA ...no ...radi by sme mali schopnost predvidat, ze uprostred vasho setu "odide" PA ...zatial nam taka nebola udelena, takze na to sme Vas nemohli upozornit pochopitelne ...  ha ha ha
bicie mali byt zvucene, do saly boli ...na podiu ...hmm ani neviem
jj ...dost vela emocii je v tom celom ... emocie si nechajme na koncerty  Žmurk

imbus: videl som, ze si nieco fotil ...tak pls, posli nam nejako tie fotky ...

takze ... Peace, Love, Empathy ...  Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 16:12:33 od eter » Zaznamenané
moso333
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #182 kedy: 27. Január , 2008, 16:14:32 »

Ludia hlavne klud vsetci. Kapely si musia pomahat a nie sa natahovat!!! Ak by nas vtedy na zaciatku januara necakane uz po 108 krat neodsunul klub ICCT ako sme mali dohodnute tak by sme si vsetci zahrali urcite na lepsej aparature s lepsimi podmienkami a kazdy v klude ako potreboval. Len zial sa to nepodarilo a nam bolo blbe ze sme vam museli presunut termin na pozdejsie tak sme hladali kazdu moznu alternativu a zial toto riesenie bolo nestastne. Snazili sme sa v ramci nasich moznosti a toho co mame k dispozicii ale bolo to samozrejme malo pre kapely a aj pre fanusikov. A mrzi ma taktiez zlyhanie komunikacie medzi nami ohladne tychto veci s aparatom. Urcite sa tym ponaucime a nabuduce to dopadne lepsie a budeme spokojnesi. Taktiez stale si upgradujeme nase vybavenie takze snad ked sa stretneme znova na jednom podiu tak vam ponukneme zvuk a podmienky na ake ste zvyknuti. Pretoze kazdy mame svoj standard to je samozrejme.
 dufam ze sa prestanu tieto nezmyselne debaty pretoze to k nicomu nevedie. Ak ma niekto pocit ze sme nieco nezvladli zamerne tak kludne. Iba ma mrzi ze sa taketo veci takto pretriasaju na neakych forach. Myslim ze sme si to po koncerte povedali. Snazili sme sa aby sa kazdy citil prijemne hned ked vojde do satne.

Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #183 kedy: 27. Január , 2008, 16:27:26 »

skoda, ze su kosice tak daleko, ja by som zbehol na pivo  Na zdravie!

rastis: jedna sa o tu druhu moznost. Mozno to bola reakcia na mieste - nikto mu nepovedal, ze potrebuje nosit svoje veci, doniesol si ich preto, lebo to tak robi vzdy a ked zrazu za nim chodili ludia s otazkou "a mohol by som hrat na Tvojom aparate?", tak sa mozno trochu nastval a toto bola reakcia. Na jednej strane chapem Tvoj pohlad, osobne by som to tiez asi takto neriesil, na druhej strane chapem jeho pocity a z nich vyplyvajucu reakciu. podla Teba je to uplne mimo?
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 16:30:22 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #184 kedy: 27. Január , 2008, 16:37:52 »

skoda, ze su kosice tak daleko, ja by som zbehol na pivo  Na zdravie!
aj som rozmyslal nad tym, ze dame jedno, ale uz nebolo  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #185 kedy: 27. Január , 2008, 16:44:31 »

...podla Teba je to uplne mimo? ...

ci je mimo z akehosi "naschvalu" nechat ostatnych hrat na buster ? "pozicam, ale nebudete mi podakovat ? " ano - je to uplne mimo. svoj aparat si nosim vzdy, vacsinou aj bednu. vsetko vzdy ochotne poziciavam, pomozem nastavit, vysvetlim prepinanie... ... pozical by som aj gitaru, nakolko aj mne uz bola gitara pozicana. isli sme turne so slavnejsimi kolegami a bolo nam ochotne ponuknute na pouzivanie VSETKO, kto si chcel nosit svoje si nosil, kto si nechcel nosit svoje si nemusel. to sa mi zda normalne a prirodzene.
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 16:45:23 od rastis » Zaznamenané
ArEs
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #186 kedy: 27. Január , 2008, 16:50:50 »

ci je mimo z akehosi "naschvalu" nechat ostatnych hrat na buster ? "pozicam, ale nebudete mi podakovat ? " ano - je to uplne mimo. svoj aparat si nosim vzdy, vacsinou aj bednu. vsetko vzdy ochotne poziciavam, pomozem nastavit, vysvetlim prepinanie... ... pozical by som aj gitaru, nakolko aj mne uz bola gitara pozicana. isli sme turne so slavnejsimi kolegami a bolo nam ochotne ponuknute na pouzivanie VSETKO, kto si chcel nosit svoje si nosil, kto si nechcel nosit svoje si nemusel. to sa mi zda normalne a prirodzene.

mozno to bola to asi reakcia z momentalneho soku .. keby sme boli dopredu informovany boli by sme si doniesli komplet aparat .. s tym problem nemame .. ale musel by si asi poznat celu historiu .. aj tu nevypovedanu .. ale nema zmysel to znovu rozpitvavat ..
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #187 kedy: 27. Január , 2008, 16:55:59 »

Koncerty Sign su tusim uz udalosti mimoriadneho vyznamu, ako tak citam. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #188 kedy: 28. Január , 2008, 01:30:46 »

Koncerty Sign su tusim uz udalosti mimoriadneho vyznamu, ako tak citam. Bavím sa skvele
pozeram, ze Ty zase potrebujes par veci dovysvetlit na pive  Na zdravie!
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #189 kedy: 28. Január , 2008, 02:16:19 »

Rastis, mne to neprislo az-tak mimo. Si predstav, ze vlacis svoj aparat 250km a nikto ti nepovie, ze na nom bude hrat aj niekto iny, ked tu zrazu sa dozvies, ze na nom ma hrat zbytok gitaristov. Ty si ten aparat nosis preto, ze to je TVOJ zvuk, na ktory si proste potrpis a nemusi sa ti pacit, ze na TVOJOM zvuku hra niekto iny. Mne sa to napriklad tiez nie-az-tak paci, ale ked treba pozicat, tak poziciam samozrejme.

Si predstav, ze kolko energie ty si dal do hladania tvojho zvuku/aparatu. Kolko si spekuloval, babral sa s tym, menil aparaty a uz konecne ked mas ten SVOJ zvuk a ides sa nim prezentovat publiku, tak ho v podstate "podarujes" inemu a on zlizne slavu :))
Prehanam, ale vies snad co som tym chcel povedat.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #190 kedy: 28. Január , 2008, 02:22:42 »

Zvuk je v prstcoh.  Beeee
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #191 kedy: 28. Január , 2008, 09:02:27 »

Zvuk je v prstcoh.  Beeee

Na zdravie! ha ha ha
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #192 kedy: 28. Január , 2008, 09:38:42 »

Ty si ten aparat nosis preto, ze to je TVOJ zvuk, na ktory si proste potrpis a nemusi sa ti pacit, ze na TVOJOM zvuku hra niekto iny. Mne sa to napriklad tiez nie-az-tak paci, ale ked treba pozicat, tak poziciam samozrejme.
Tak teraz normalne ziram.Preco by niekomu malo vadit, ze niekto iny bude hrat na jeho zvuku?   Fuuha zíram
To mi pride trochu sebecke a egocentricke.   Na zdravie!     
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #193 kedy: 28. Január , 2008, 09:41:53 »

Si predstav, ze kolko energie ty si dal do hladania tvojho zvuku/aparatu. Kolko si spekuloval, babral sa s tym, menil aparaty a uz konecne ked mas ten SVOJ zvuk a ides sa nim prezentovat publiku, tak ho v podstate "podarujes" inemu a on zlizne slavu :))

To mi príde smiešne. Aj keby som mal nastavený svoj zvuk, tak každý gitarista, čo na ňom bude hrať, z toho dostane niečo iné. Je to v prstoch, intenzite a dynamike hrania, sklone trsátka (to spraví veľmi veľa), pracovania s poťákom, výberom snímačov, typom gitary a pod.. Hlavne ale je to v rozdielnom spôsobe hrania.

Okrem iného, aj tak by som si na aparáte nakrútil niečo iné asi, ako má niekto pôvodne natočené. Ľahká pomoc je - opísať si nastavenie korekcií a nech si každý natočí, čo chce. Aspoň budeš spokojný, možno natočí horšie. A kto vie, možno lepšie ako ty..
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #194 kedy: 28. Január , 2008, 09:57:59 »

dopici, tak som majetnicky, no a? :D :))
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 21 otázok.