Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

Roberto

caves, gitara isla na ebay a odtial Svedska myslim. chlapec je spokojny. inak krk bolo rovnake poleno ako si mal na svojom.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

taku istu hlavu malo ukulele z Lidlu co som dostal na narodky  :evil:

proghopik

Inak TDPRI je velke celosvetove forum nadsencov Telecastrov, cize to ozaj klobuk dolu, ta gitara musela byt fantasticka.

http://www.tdpri.com/
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

MMgutars

kato

Quote from: proghopik on 09. Január , 2014, 18:43:27
Inak TDPRI je velke celosvetove forum nadsencov Telecastrov, cize to ozaj klobuk dolu, ta gitara musela byt fantasticka.

http://www.tdpri.com/
Tak toto im tam  pekne nandal .dobry pekar  pece len dobry chlebik.

kato

Mne sa paci ze chalan zo Slovenska predviedol perfektnu pracu a tam su ozajstni majstri.Modelari ako ja tam namaju sancu.

exhumer

WEIRD THRASH

kaolko

akurat som chcel povedat ze to je Mato Konrad zo superstar.. ale vlastne to z toho aj vidno..  ;D

PS1984

pán Keller, ďakujem za veľmi dobre odvedenú prácu na mojom bielom stratocasteri, ktorý bol u Vás v tieto dni.

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

Stano

Tak toto je fakt pekna gitarka - Keller LP P90 - Bigsby: https://www.facebook.com/pages/Keller-guitars/278395322999
Marian - GRATULUJEM ku krasnej gitare a Igora chvalim.  :drink:
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808

brko

do Igora sa nechysta dakto z BA na navstevu? potreboval by som poslat gitarku
isiel by som aj sam ale vytazeny som ze by som sa k tomu dostal ojojoooj, no neskoro
a nove prazce treba cim skor  :drink:

RobG

Igor ma zase presvedčil, ze je absolútna špica. Opravoval mi poškodenú gitaru a urobil to tak, ze to nechapem..velka vdaka !! A coskoro dufam zverejníme výsledok ročnej spolupráce ;-)

futox

Quote from: RobG on 04. Október , 2018, 08:07:46
Igor ma zase presvedčil, ze je absolútna špica. Opravoval mi poškodenú gitaru a urobil to tak, ze to nechapem..velka vdaka !! A coskoro dufam zverejníme výsledok ročnej spolupráce ;-)
Som zvedavý, nejaký nový stroj?  :P . Inak musim aj ja pochváliť Igora preprazcoval mi gitaru, nastavil, na akustike mi opravoval prasklinu.. Velka spokojnosť, maximálny profik, a za dobrú cenu, nehovoriac otom ze sa uneho vždy zdržim na fajn pokec. Vyborny profik a super človek.

RobG

Rekonštrukcia ozaj vintage nastroja

futox