Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

yngsteen

igork

Ja by som chcel vsetkych pozvat na akciu kde si budete moct vyskusat a uvidet  prace vacsiny gitararov na Slovensku (jeden aj z Ciech)    
Igor

MUSIC EXPO

Termín konania: 9. - 12. 5. 2012

Miesto konania: Národné osvetové centrum, Námestie SNP 12, Bratislava

Vstupné: 3 Eur | Zľavnené vstupné: 1 Eur

Cieľ akcie: Interaktívna prezentácia hudby pre odbornú a širokú verejnosť

Záštita: Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky

http://www.musicexpo.sk/

Roberto

chcel by som sa pochvalit novou gitarou od Igora, ktora mi robi uz nejaky tyzden. Sustain a rezonancia nastroja uplne super. Americky javor a americky bahenny jasen + Smits snimace.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

shanike

Branko

Ze Igor Keller guitars ? :)

Padla mi sanka prave.  :ohmy:

georgik

práve som to kukol na fb,som sa posral.  :drink:
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER

Semish

fataljoe

to je co za drevo na tom tope?
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

kaolko

kuna

BrokenWings

Vratko

pfuu  :uff: to už áno...nejdem sa pýtať čo to vyšlo :-D práca parádna...ani mi nevadia tie bodky na boku hmatníka...ostatne to prebíja :-D....úžasná je... :bravo:
hm... :-D

mn

asi nejlapsie co som z lokalnych ruk videl, Symbiosis bude cool aj na pohlad odteraz. hlava je grc, ale gitara je asi najkrajsi 7string aky som kedy videl, neskutocna robota  \m/
"Practice cures most tone issues" John Suhr

axelk

AHOJTE
Mám od Igora gitarku.Je to akustika ,pôvodná farba treba ju nalakovať.Cez leto sa spojím s Igorom a dokončím tú gitarku.Ináč dolu klobúk pred tým chlapom.Na slovensku patrý medzi top aj v európe
Pozdravujem Igora
s pozdravom Alexander zo Šale

brko

http://www.youtube.com/watch?v=VCNkxBoexEY

fajny esquire od igora
vraj vyhrala dajaky challenge podla popisu

roberto, igor   povravte viac
co sa s nou stalo teraz?