Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

kisi.bass

no tak vela muziky za malo penazi hlada asi kazdy...:D hm a tu gitarku by som aj bral len sakra musim predat najprv basu co mam...aby som nanu mal peniaze...hm nichce niekto elektroakusticku basu za 140 ? :D

rastis

cize vlastne este nekupujes, lebo nemas peniaze, ale uz je tu dllllllha debata, ci to za 100€ nebude naaaahodou zle...  :evil:

kisi.bass

no ved ak by som ju hend predal tak hned beriem tuto...ak by sa dalo vobec s tymm typkom spojit s tou gitarou...:P ako prinajhorsom neje problem pozicat a po predani basy vratit ...cize nevidim v tom nejaky velky problem :D
a ze je otom dlha debata...ved radsej sa poinformujem dopredu jak sa nanu pytat jak ju kupim no nie ? :P

Duger

Quote from: kaolko on 09. September , 2011, 12:29:20
plnych 0 eur :) to len tak na margo toho ze ci sa to oplati/neoplati.. za 100e sa to oplati urcite..

aj keby vobec nehrala za 100€ je to v pohode, a verim že je natom lepšie ako harley benton, SX, X-pose ktore nove stoja 100€... a pokial od nej neočakavaš vela mal by si byť spokojny

igork

Ano je to nastroj z mojej dielne vyrobeny tak desat rokov dozadu, zamky tam uz asi namontoval niektory z majitelov.
Vtedy som pouzival vystuhy Martin , a  vobec sa mi neosvedcili..... Cena noveho nastroja v tej dobe bola okolo 7-10tisic korun.
Igor

styrioci

poslal som igorovi gitarku na mensi servis a pri tej prilezitosti som ho poprosil, nech mi spravi aj nejake cacky macky - rosewood ramiky na snimace, ebenci binding na telo a logo na hlavu.. sorry, mam len blbe mobilove fotky

igor, diky  :zdar:

cubo

toto tvoje drevo je mi neviem preco velmi sympaticke, taka prakticka masina to vyzera byt  :drink:

Yugi00

to co tam mas za prazce inak? na 6100ky su nejake privelke  ;D
Im a little princess

styrioci

Quote from: Yugi00 on 22. November , 2011, 15:42:10
to co tam mas za prazce inak? na 6100ky su nejake privelke  ;D
neviem, igorovi som povedal, ze nechcem ani velke ani male, ani dlhe ani kratke a take tam dal

este tam o nejake 2 tyzdne pribudne miniswitch medzi velky prepinac a potak, uz ma nebavia ostary s pushpull potakmi, tak to bude takto natvrdo a hodim tam klasicky potak

cubo: je, akurat, ze v mojich rukach sa chudera trpi, ale tak snad sa naucim niekedy aj trochu hrat

pelko

tie ramiky a binding sa mi nelubia, pačila sa mi tá surová jednoduchá podoba  :)

styrioci

tie ramiky vyzeraju po naolejovani a navoskovani takto

inac samozrejme, kazdemu sa paci nieco ine..ja som pomaly dva roky rozmyslal ci tam este nieco dorobit alebo nechat tak, nakoniec som sa rozhodol tak, ludom v mojom okoli sa to takto paci viac, moja draha polovicka cisto zo zenskeho pohladu povedala, ze to takto vyzera elegatnejsie. moja prva myslienka, ked som takto gitarku vytiahol z puzdra bola, ze som si spomenul na jeden krastny vyrok, este od vadima, ked tu chodieval, ked povedal, ze gitara ta musi pri otvoreni puzdra pozdravit  :) hlavne, ze som spokojny a mozem igora dalej vrelo odporucat  :drink:

sevo

Pekna gitarka. Same drevo, parada :)
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

kubog

Jedine šťastie, že sa gitare uz tolko nevenujem, inak by som to pokupil vsetko. Par dni dozadu bol na bazari Rockerverb 50W MkII za 750 EUR.

Je tam Rockerverb Mk I 100W s 412 Orange bednou za 1399€. Teraz táto gitara... fakt mrte ceny teraz.  :drink: