Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

styrioci

prave som si poslintal klavesnicu   :drink:

Branko

OUUUUUU
tak toto hej. FAKT kraaaaaaaaasna je. Vidno, ze Igor si daava zalezat. Obdiv velky z mojej strany.

SUPER to vyzera. Chcel by som si hraaabnut do toho.
Najviac ma zaujimaju tieto kusky, od Igora samozrejme: PRS, LP, MUSICMAN. Pripadne nejaky ten Fender so svetlym hmatnikom...

:drink: :drink:

Branko

styrioci

Quote from: Branko on 19. Október , 2008, 14:34:29
Ja aj kolena  ;D
nj..len ak je to do bodky kopia (roberto by mohol napisat), tak nechapem preco si ju ten finalista dal robit a nekupil si origo. predpokladam, ze cena by bola ronvaka

yngsteen

Quote from: styrioci on 19. Október , 2008, 15:06:52
nj..len ak je to do bodky kopia (roberto by mohol napisat), tak nechapem preco si ju ten finalista dal robit a nekupil si origo. predpokladam, ze cena by bola ronvaka

Nechaj sa prekvapiť. Bude recenzia  :drink: .

rastis

Quote from: spyros on 19. Október , 2008, 07:58:54
Celkom pekne a havne usability... mozno by som header fotku prerobil tie biel prepaly...

PS: Toto ti nefunguje http://www.uberpro.sk/

podla mna je ta header velmi velka - zabera polovicu okna prehliadaca a zvysok textu treba rolovat kamsi do riti.

Gila

. . .

Slayer24

chcelo by to nového smailíka... mal by vypleštené oči a slintal... ináč neviem vyňadriť svoje pocity... fakt nádhera...

joey

Quote from: styrioci on 19. Október , 2008, 15:06:52

s tymto absolutne suhlasim....krasna gitara to je resp krasna kopia...  :(

nechapem preco tak malo svk vyrobcov sa pusta do vlastneho dizajnu...  :(
sak nech je to aj ta najskaredsia gitara ale nech je to unikat a ne len kopia... par ludi by sa mohlo kuknut na nejakych japoncov z 80´rokov...skarede jak svina ale unikaty

Zeck

Quote from: joey on 19. Október , 2008, 20:40:09
s tymto absolutne suhlasim....krasna gitara to je resp krasna kopia...  :(

nechapem preco tak malo svk vyrobcov sa pusta do vlastneho dizajnu...  :(
sak nech je to aj ta najskaredsia gitara ale nech je to unikat a ne len kopia... par ludi by sa mohlo kuknut na nejakych japoncov z 80´rokov...skarede jak svina ale unikaty

a kto by to kupoval tie vlastne dizajny ???
takto aspon niekto sa chyti :drink:
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

styrioci

Quote from: Slayer24 on 19. Október , 2008, 20:32:33
chcelo by to nového smailíka... mal by vypleštené oči a slintal... ináč neviem vyňadriť svoje pocity... fakt nádhera...
nieco take?

Slayer24

joey

Quote from: Zeck on 19. Október , 2008, 20:43:04
a kto by to kupoval tie vlastne dizajny ???
takto aspon niekto sa chyti :drink:

kebyze je zaujimavy tak si ho trebars kupim aj ja...resp si myslim ze hoc kto...akoze LP je vrchol gitaroveho dizajnu?  ;D

a inak nechapem ako by mohol vlastny dizajn gitararovi ublizit...prinajhorsom si to nikto nekupi a radsej si objedna kopiu PRSka...

ide o to ze ten vlastny dizajn nema skoro ziadny gitarar ani v ponuke... co je dost hamba...

styrioci

Quote from: joey on 19. Október , 2008, 21:23:14
ide o to ze ten vlastny dizajn nema skoro ziadny gitarar ani v ponuke... co je dost hamba...
ale maju a nie jeden  ;) (nie jeden tvar a nie jeden gitarar)

joey

Quote from: styrioci on 19. Október , 2008, 21:33:00
ale maju a nie jeden  ;) (nie jeden tvar a nie jeden gitarar)

skus hodit par linkov lebo sa mi tie svk dizajny nejako nevryli do pamati

viem ze greben ma velmi pekny vlastny dizajn...ale zbytok neviem nic