Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 05:34:29
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 210982 krát)
0 užívateľov a 72 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #330 kedy: 10. Január , 2008, 16:09:42 »

podla mna vie malmsteen jedno fakt dobre a to hrat stupnice a arpegia horedole super rychlo... co vsak vobec nevie je frazovanie praca s dynamikou a prednes... takisto je to mizerny skladatel... keby sa niekto pytal co je to frazovanie tu je klip v ktorom to Scott Henderson paradne polopate a s trochu vtipne vysvetluje : a tu je link na YM v ktorom lame Bacha ale nedokaze potiahnut jednu suvislu frazu... proste to odohra uplne ako dobre namazany stroj :

...toto myslis vazne? No, ja ti tvoj nazor neberiem, ale podla mna sa mylis. Je tu velmi vela ukazok, ktore priamo popieraju to, co tvrdis. Prave ze diskusia o vyraze, jeho tone a rychlosti tu uz zaznela a vzdy sa da s uspechom poukazat na jeho tvorbu, kde ukaze, ze vie s citom narabat s tonom. Ja si myslim, ze je super skladatel...dost tazko by som nasiel niekoho podobneho, kto dokaze takym prirodzenym sposobom narabat s klasikou a davat ju dohromady s rockovou hudbou... moj nazor Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #331 kedy: 10. Január , 2008, 16:27:39 »

...toto myslis vazne? No, ja ti tvoj nazor neberiem, ale podla mna sa mylis. Je tu velmi vela ukazok, ktore priamo popieraju to, co tvrdis. Prave ze diskusia o vyraze, jeho tone a rychlosti tu uz zaznela a vzdy sa da s uspechom poukazat na jeho tvorbu, kde ukaze, ze vie s citom narabat s tonom. Ja si myslim, ze je super skladatel...dost tazko by som nasiel niekoho podobneho, kto dokaze takym prirodzenym sposobom narabat s klasikou a davat ju dohromady s rockovou hudbou... moj nazor Na zdravie!

jasne vsak ani ja ti neberem tvoj nazor  Žmurk yngwieho hra je fakt jednoducha a dost atraktivna... aj ja som na nom frcal... ale asi tak dva dni som si ho hustil do lebky ale po druhom albume ma prestal bavit lebo sa mi ho podarilo precitat... uz som nepocul v jeho hre alebo skladbe nic nove, ziadny vyvoj... tym nevravim ze by som ho zahral... bozechran... ale rychlost a technika podla mna cloveku nic nepovie a sama o sebe mu nesprostredkuje ziadne pocity... dolezite je to ako dany hudobnik dokaze pomocou gitary rozpravat  Na zdravie!
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #332 kedy: 10. Január , 2008, 16:49:12 »

V pohode ha ha ha ja si len myslim, ze on gitarou rozprava, len strasne rychlo Žmurk
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #333 kedy: 10. Január , 2008, 16:52:40 »

V pohode ha ha ha ja si len myslim, ze on gitarou rozprava, len strasne rychlo Žmurk

veru strasne rychlo a stale to iste...   Žmurk  ale tak aj to sa da povazovat za isty sposob sebavyjadrenia... ale opakovany vtip prestava byt vtipom    Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #334 kedy: 10. Január , 2008, 17:06:33 »

V pohode ha ha ha ja si len myslim, ze on gitarou rozprava

On gitarou predovsetkym nudi az otravuje.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #335 kedy: 10. Január , 2008, 17:14:02 »

On gitarou predovsetkym nudi az otravuje.

suhlas  Bavím sa skvele ale nemozes nanho nadavat predsa... vsak hra na plexiny... to musi mat super zvuk nie? ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #336 kedy: 10. Január , 2008, 17:21:14 »

suhlas  Bavím sa skvele ale nemozes nanho nadavat predsa... vsak hra na plexiny... to musi mat super zvuk nie? ha ha ha

To mi je ukradnute. Taketo sterilne nenapadite roboticke hranie s otrasnym az pomaly zbytocnym doporovodm ma vobec nebavi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #337 kedy: 10. Január , 2008, 18:38:46 »

Malmsteen je vynikajuci inventivny gitarista s vybornym tonom a brutalnym vibratom. Toto sa o nom mohlo pisat v osemdesiatych rokoch. Odvtedy uz ubehlo strasne vela rokov a mam pocit, ze on trosku zaspal dobu. Hlavne v tom, ze hra takisto ako pred tymi dvadsiatimi rokmi. Nikde svoju hru neposunul. Myslim, ze to bol Steve Vai, ktory ho oznacil za najtalentovanejsieho gitaristu poslednych 20 rokov. Vzdy vsak pride s niecim zaujimavym ako napriklad skladba "Like an angel" alebo Baroque and Roll". Ale pre mna tvorba YM konci albumom Seventh Sign. Tie dalsie ma uz totiz nebavia. A co sa tyka jeho koncertov. Tam sa mi nepaci z podobneho dovodu ako Henry Toth; ze sa castokrat preteka sam so sebou. A castokrat clovek ani nevie aku hra skladbu. Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #338 kedy: 10. Január , 2008, 22:45:28 »

chlapci moji to je debata jak hovado...progi aj ty si jemu ukradnuty...alebo????on je podla mna absolutna špica,čo ma priniest  ???on už priniesol ..čo priniesol Vai,??hovno s makom...Ked hrali spolu s nim vypadali ako školaci čo sa učia blues...Pačit sa nemusi ako každy ale nekydajte nanho nesiahate mu ani po ...ani ja ho nemusim ale si ho važim ..žiadny s gitaristov nehra tak technicky dobre a nerobi pri tom šou..Satriani pri nom stal ako zmoknuta sliepka...Všetci čo nevedia hrat rychlo pičuju že ich to nebavi a povačšinov nevedia hrat ani pomali...Progi to ten stary SLADE akože lepšie???malmsteen je gitarovy virtuoz ktory stale nema  vo svojom št.. konkurenciu...ja ho nepočuvam tak ako aj ostatnych gitaristov,lebo stejne po chvili lezu na nervy a hraju všetci dokola to iste Zdravíčko
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #339 kedy: 10. Január , 2008, 22:52:51 »

chlapci moji to je debata jak hovado...progi aj ty si jemu ukradnuty...alebo????on je podla mna absolutna špica,čo ma priniest  ???on už priniesol ..čo priniesol Vai,??hovno s makom...Ked hrali spolu s nim vypadali ako školaci čo sa učia blues...Pačit sa nemusi ako každy ale nekydajte nanho nesiahate mu ani po ...ani ja ho nemusim ale si ho važim ..žiadny s gitaristov nehra tak technicky dobre a nerobi pri tom šou..Satriani pri nom stal ako zmoknuta sliepka...Všetci čo nevedia hrat rychlo pičuju že ich to nebavi a povačšinov nevedia hrat ani pomali...Progi to ten stary SLADE akože lepšie???malmsteen je gitarovy virtuoz ktory stale nema  vo svojom št.. konkurenciu...ja ho nepočuvam tak ako aj ostatnych gitaristov,lebo stejne po chvili lezu na nervy a hraju všetci dokola to iste Zdravíčko

s tym Satrianim a Vaiom nesuhlasim,ale inak mas pravdu..tu su ludia,ktori zapicuju do hocijakych gitaristov a nikto im nic nepovie. Keby som to napisal ja,zas ma tu idu vsetci jebat,aky som hudobny analfabet a nemam nic napocuvane. Ano hra to iste,ale ukazte mi gitaristu,ktory je tu 20 rokov a stale hra nieco ine? Malmsteen je virtuoz a kto napise,ze nema intonaciu a frazovanie a podobne veci,tak si o nom myslim svoje  Popiskujem si
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #340 kedy: 10. Január , 2008, 22:54:30 »

...čo priniesol Vai,...

podla mna dost, nielen gitaristicky, ale aj hudobne.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #341 kedy: 10. Január , 2008, 22:56:35 »

mne sa tiez z toho videa nejak nezdalo, ze nema intonaciu alebo cit. ja Malmsteena nepocuvam takze to je este plus. keby hej, tak by som mozno bol ovplyvneny tym, ze je to moj oblubenec a nedal by som dopustit. takto mi je to jedno. to, ze hra rychlo a ze ma to nebavi, je vsak druha vec, ale intonuje dobre, frazuje
« Posledná zmena: 10. Január , 2008, 22:57:02 od mario bross » Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #342 kedy: 10. Január , 2008, 22:56:45 »

som rad, že si to napisal pačit sa nemusi ani mne sa nepačia všetci..ale nebudem pisat  kokotiny ...ked pišem o satrošovi myslim to na 90% zo srandy ...je to drze a nevažiace si umenia pindat na takychto hračov hlavne muzikanti ktori si proti nemu nevedia naladit ani gitaru..
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #343 kedy: 10. Január , 2008, 22:58:30 »

mali by ste sa spojit a urobit koncert a som zvedavy kolko ludi na vas dojde a kolkych zaujmete s niecim novym a prevratnym!malmsteen dal do gitarovej hry az az!to sa necitite rozoberat ho???on je hurikan na podiu!ako povedal joe na g3 zmietol vaia a satrianiho pod koberec ani nevedeli ako sa maju tvarit chudaci:Dto je u mna jeden z najvazenejsich gitaristov!
joe sa ti zapacila rozpravka co som ti dal co? ked mas toho mysiaka v avatare:)
Zaznamenané

AETHERON.SK
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #344 kedy: 10. Január , 2008, 22:59:19 »

neviem ci si niekto pameta malmsteena ako hral v alcatraze potom by pochopil ten dalsi vyvoj
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.