Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 05:43:16
Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211167 krát)
0 užívateľov a 88 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #480 kedy: 25. Január , 2008, 18:15:42 »

Očúvajte, vážení, ku mne chodia dosť často hiphoperi a tí majú jedno také zdravé pravidlo - môžeš pičovať od rána do večera na druhého koľko chceš, ale musíš spĺňať jedinú podmienku - byť lepší ako on, robiť veci lepšie, a nerobiť to isté ako ten, z koho sa vysmievaš. Ak na to nemáš, tak nemáš rešpekt, tvoje slovo je nula bodov a každému si len na smiech.
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #481 kedy: 25. Január , 2008, 18:16:58 »

Očúvajte, vážení, ku mne chodia dosť často hiphoperi a tí majú jedno také zdravé pravidlo - môžeš pičovať od rána do večera na druhého koľko chceš, ale musíš spĺňať jedinú podmienku - byť lepší ako on, robiť veci lepšie, a nerobiť to isté ako ten, z koho sa vysmievaš. Ak na to nemáš, tak nemáš rešpekt, tvoje slovo je nula bodov a každému si len na smiech.
no presne k tomuto som ta chcel dokopat, ze ci to napises..
a co ked sa tym riadia? podla mna su zase na smiech oni iba kvoli takemuto primitivnemu nazoru..ja si myslim ze to tak nie je, povedz preco by malo byt?
uz som spomenul tu jemnu analogiu s doktorom, ktory ked mi odoperuje miesto lavej ruky pravu nohu, tak ak by nahodou som ho si dovolil ho kritizovat kvoli tomu tak som na smiech?
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 18:18:29 od floydak » Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
predator
Hosť
« Odpoveď #482 kedy: 25. Január , 2008, 18:22:12 »

Sofistikovaná argumentácia, ale chybná. Tu nejde o názor diváka (konzumenta) na tvorcu filmu, ale o názor gitaristu na svojho kolegu od nástroja (ak to tak nadnesene môžem nazvať) a názor skladateľa na svojho kolegu skladateľa. A to je trochu rozdiel.

A na to, ako hraješ Vaia, nie som zvedavý. Keď chcem Vaia, pozriem si Vaia. Ja som zvedavý na to, ako hraješ SEBA ... či sú tie tvoje skladby fakt lepšie ako Malmsteenove. Lebo o tom je debata, nie o tom, či sa nadrvíš nejaké sólo od niekoho naspamäť.
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 18:25:58 od Predator » Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #483 kedy: 25. Január , 2008, 18:24:11 »

Ja som zvedavý na to, ako hraješ SEBA ... či sú tie tvoje skladby fakt lepšie ako Malmsteenove. Lebo o tom je debata.

Podla mna o tom nieje. Tu je debata, co hovorime na Malmsteena. Ci sa nam paci alebo nie. A to je velky rozdiel.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
floydak
pravidelný návštevník

« Odpoveď #484 kedy: 25. Január , 2008, 18:24:29 »

Sofistikovaná argumentácia, ale chybná. Tu nejde o názor diváka (konzumenta) na tvorcu filmu, ale o názor gitaristu na svojho kolegu od nástroja (ak to tak nadnesene môžem nazvať). A to je trochu rozdiel.

A na to, ako hraješ Vaia, nie som zvedavý. Ja som zvedavý na to, ako hraješ SEBA ... či sú tie tvoje skladby fakt lepšie ako Malmsteenove. Lebo o tom je debata, nie o tom, či sa nadrvíš nejaké sólo od niekoho naspamäť.
ja uz sa stracam...takze..za predpokladu ze nehram na gitare ale iba pocuvam intenzivne hudbu uz mozem povedat ze je podla mna malmsteen neinvencny?  Popiskujem si
a ak nahodou by som zacal hrat na gitare tak stracam toto privilegium?  Smútim
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #485 kedy: 25. Január , 2008, 18:25:52 »

ja uz sa stracam...takze..za predpokladu ze nehram na gitare ale iba pocuvam intenzivne hudbu uz mozem povedat ze je podla mna malmsteen neinvencny?  Popiskujem si
a ak nahodou by som zacal hrat na gitare tak stracam toto privilegium?  Smútim

No, vyzera to tak. Alebo na zakladnej (ked som musela kreslit na vytvarke) som nemohla povedat, ze tento obraz sa mi nepaci. Ale teraz uz mozem. Supis  Beeee Beeee
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 18:27:43 od Zuzka » Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #486 kedy: 25. Január , 2008, 18:27:56 »

Citácia
a uz sa stracam...takze..za predpokladu ze nehram na gitare ale iba pocuvam intenzivne hudbu uz mozem povedat ze je podla mna malmsteen neinvencny?

Môžeš. Ale bude mať asi takú váhu ako názor strýca Francka od susedov na problematiku hypotekárnej krízy v USA.
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #487 kedy: 25. Január , 2008, 18:30:06 »

Este dobre, ze niesom hiphoper.  ha ha ha
Zaznamenané

floydak
pravidelný návštevník

« Odpoveď #488 kedy: 25. Január , 2008, 18:31:10 »

Môžeš. Ale bude mať asi takú váhu ako názor strýca Francka od susedov na problematiku hypotekárnej krízy v USA.
v poriadku..takze podla tohto tvojho nazoru...aj Ty mas moznost vyjadrovat sa iba k zalezitosti ktorej sa venujes (prepac,neviem kde pracujes) a aj tu mozes iba hovorit o ludoch horsich ako si ty.
.
vo vsetkych ostatnych pripadoch 99.9 percenta veci k comu zachovas vlastny nazor su iba "nazory stryka Francka"
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #489 kedy: 25. Január , 2008, 18:33:20 »

...... daju sa v klude porovnat... neviem ja mam hierarchiu vysokych a nizkych stylov... najvyssie je jazz a klasika, potom rock, za tym metal, potom punk a emo... vytvoril som si ju podla toho, ako narocne tie styly su, a kolko toho maju spolocne s hudbou... napriklad v takom punku tej hudby vela nenajdes... to su skor zvasty o politike a agitacne kecy...

?§!. ?§!. ?§!.  vidiet ze mas FAKT prehlad  a hlavne nadhlad ha ha ha
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #490 kedy: 25. Január , 2008, 18:38:38 »

Ja si to plne uvedomujem. Vieš, muzikant musí pozerať, kto všetko je úrovňou za ním, aby si zachoval zdravé sebavedomie. Ale musí si byť vedomý aj toho, kto všetko je pred ním, aby si zachoval zdravú sebakritickosť a motiváciu na zlepšovanie sa. Ten rad je ale moc dlhý a ťažko sa v ňom predbieha. Akonáhle začneš preceňovať ľudí za tebou alebo podceňovať ľudí pred tebou, je zle, si mimo.

A podceňovať skladateľa, ktorý zbieral zlaté a platinové platne ešte v časoch, keď prevažná väčšina z vás ťahala dreveného káčera po dvore, to je skutočne mimóza ako vyšitá.

Nečudujem sa, keď to trepne niekto, kto sa v muzike nevyzná a za vrchol kvality hudby pokladá kdejakú sračku, čo mu naservírujú médiá. Ale keď to začne hovoriť človek, ktorý sa vyzná v hudbe, je to na pováženie, či nestráca pôdu pod nohami.
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 18:39:56 od Predator » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #491 kedy: 25. Január , 2008, 18:41:24 »

blazej si povedal úplne v pohode názor na jedného hráča. Nevidím na tom nič divné, sú iní experti, čo tárajú do vetra a zhadzujú iných bez argumentov. Ale normálny slušný názor nemôže nikomu prekážať.
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #492 kedy: 25. Január , 2008, 18:44:13 »

viete co? radsej chodte cvicit  Žmurk
Zaznamenané
metalhead
pravidelný návštevník
Príspevkov: 459

« Odpoveď #493 kedy: 25. Január , 2008, 18:50:52 »

Bravooo dobre citanie
Zaznamenané

I hate commercion
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #494 kedy: 25. Január , 2008, 19:50:31 »

je rozdiel ked niekto povie nepaci sa mi jeho styl hrania alebo nepaci sa mi styl jeho vibrata a je rozdiel ked niekto povie hra nahovno alebo ma nahovno vibrato!!!tu je ten zasadny rozdiel.niekto ma rad jazz niekto rock kazdemu sa paci nieco ine ale nemoze pre boha povedat na malmsteena ze ma zle vibrato alebo ze hra nahovno a to nie len na malmsteena!to moze povedat len absolutny nemuzikant!hej kazdy ma svoj nazor nikomu ho neberiem ale ked sa niecomu nerozumiem radsej drzim hubu :)
Zaznamenané

AETHERON.SK
Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.