Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 05:46:00
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211212 krát)
0 užívateľov a 78 Hostí prehliada túto tému.
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #525 kedy: 31. Január , 2008, 12:15:27 »

Dakujem za nevtieravu ponuku po 18rokoch si vystacim sam.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #526 kedy: 31. Január , 2008, 12:20:20 »

Dakujem za nevtieravu ponuku po 18rokoch si vystacim sam.

ale babu mas nie ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #527 kedy: 31. Január , 2008, 12:54:29 »

inak, páni, nechápem jednu vec: ako môže niekoho natoľko rozohniť to, že niekto kritizuje jeho obľúbeného kytáristu. Ja mám napríklad rád Gilmoura, ale ešte na strednej škole som sa naučil, že na akúkoľvek kritiku jeho hry nereagujem. Počul som aj dosť názorov, že Gilmour je pre niekoho nudný, pomalý a podobne... Ja to nikomu neberiem a vôbec o takýchto veciach nepolemizujem. Ono totiž Gilmour môže byť pre gitarových pretekárov ozaj nudný a pomalý, šak furt len oýba tóny a vyťahuje struny, to aby stále ladil gitaru potom  Bavím sa skvele
No a keď už hovoríme o tej invencii, samozrejme aj Gilmour sa opakuje, napr. určitými postupmi hry aj kompozične. Jediné, čo môžem na toto povedať, že vyjadruje vo svojej hudbe pocity mne blízke, a Ingvíííí vyjadruje vo svojej hudbe pocity pre mňa nie blízke, alebo naprijateľné, alebo jednoducho také, ktoré sú mi cudzie. No a z toho vyxplýva zákonite, že keď sa niekto opakuje, ale mne po chuti, tak ho mám rád, a naopak.
No a ešte k tej invencii: ja som podpriemerný hráč na gitaru, technicky slabý, vibráto mám nevypracované a vždy iné, málo kedy sa mi podarí, hrám s intonačnými aj rytmickými chybami, gitara mi neladí, ale (teraz sa držte páni), mylím si o sebe neskromne, že som invenčnejší, ako Ingvííííí  Bavím sa skvele
Invenčnejší ako skladateľ, nie ako gitarista...dopĺňam.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 31. Január , 2008, 13:02:12 od opossum » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #528 kedy: 01. Február , 2008, 13:28:29 »

ale (teraz sa držte páni), mylím si o sebe neskromne, že som invenčnejší, ako Ingvííííí  Bavím sa skvele
Invenčnejší ako skladateľ, nie ako gitarista...dopĺňam.  Zdravíčko

Presne aj ja si to o sebe myslim, len som to sem nechcel napisat neskromne prvy. Na zdravie! Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #529 kedy: 01. Február , 2008, 13:39:58 »

Jediny kto do tejto debaty ,nieco aspom rozumne  podla mna povedal je Pitu.
Vsetci tu len tlachate pitomosti.Jediny kto na tomto fore vo svojich nahravkach
hral MALMSTEENA JE Pitu.Klobuk dole.Hral to ako to citi on. A nebol to ani Malmsteenov stratocaster za neviem kolko tisic  sk.

no to si nepočul dušana uk to pitu sa ani nepribližuje...tie arpegia dušan presne...ale nestači dobre hrat to je mala vstupenka..gitarista musi davata atmošku a enegiu..angus je tiež šuchtavy a hra lepšie ako všetci tu dokopi ..to je gitara nie nudaplaž...
« Posledná zmena: 01. Február , 2008, 13:40:20 od joe » Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #530 kedy: 01. Február , 2008, 14:40:40 »

Neviem čo tu rozoberate kto ako zahra Mamláča.Ked chcem počut Malm. tak si pustim Malms. A vobec ma netankuje ani nazaujima či ten ho hra tak,a ten lepšie. Ked sa ho niekto "nadrvil",jeho problem. Pravdepodobne by ma daka jeho vlastna skladba/mam ny mysli tych drvičov/ zaujala viac,ako okopirovany Malmač.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #531 kedy: 01. Február , 2008, 14:52:04 »

Presne. Najlepšie hrá Malmsteena Malmsteen a v tom je jedinečný.  Na zdravie!

joe - s arpeggiami nemám žiaden problém, nemám ale dôvod sťahovať Malmsteena.. Žmurk
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #532 kedy: 01. Február , 2008, 14:57:33 »

ja nemam dovod stahovat nikoho,čo sa uražaš ja mam nahaku  malmstina len som povedal že dušan  hra tak tie arpegia ako nik...to nieje o tom zahrat ale ako to znie ...vela ludi hra aj taping a neznie to zvačša na hovno ...mne zas ten znie dobre a arpegia nehram lebo mi nezneju dobre tak na ne serem...nemusim hrat všetko..duško zas nehra tak taping..kto si mysli že vie dobre všetko je na velkom omyle....skokan do vyšky nehadze dobre gulou Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 01. Február , 2008, 14:58:36 od joe » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #533 kedy: 01. Február , 2008, 14:58:54 »

čo sa uražaš
ha ha ha

Nerobí mi problém ani tapping ani arpeggia..  Som frajer
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #534 kedy: 01. Február , 2008, 15:01:17 »

tak potom ani mne Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #535 kedy: 01. Február , 2008, 15:05:44 »

dokonca ani mne
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #536 kedy: 01. Február , 2008, 15:09:03 »

no vidíte, stačí vás trochu nakopnúť a hneď všetko viete.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #537 kedy: 01. Február , 2008, 15:11:43 »

všetci hrame ako hovado ....len Pitu je najlepšii  Bavím sa skvele Bavím sa skvele   chlapci moji mne nerobi problem som zistil ahi klavir ani som nevedel a to som dnes hral prvy x
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #538 kedy: 01. Február , 2008, 15:12:45 »

no vidíte, stačí vás trochu nakopnúť a hneď všetko viete.  Bavím sa skvele

dakujem si dobry učitel Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #539 kedy: 01. Február , 2008, 15:13:12 »

Ale určite hraješ na ten klavír iba alternatívny jazz  :)  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.