inak, páni, nechápem jednu vec: ako môže niekoho natoľko rozohniť to, že niekto kritizuje jeho obľúbeného kytáristu. Ja mám napríklad rád Gilmoura, ale ešte na strednej škole som sa naučil, že na akúkoľvek kritiku jeho hry nereagujem. Počul som aj dosť názorov, že Gilmour je pre niekoho nudný, pomalý a podobne... Ja to nikomu neberiem a vôbec o takýchto veciach nepolemizujem. Ono totiž Gilmour môže byť pre gitarových pretekárov ozaj nudný a pomalý, šak furt len oýba tóny a vyťahuje struny, to aby stále ladil gitaru potom
No a keď už hovoríme o tej invencii, samozrejme aj Gilmour sa opakuje, napr. určitými postupmi hry aj kompozične. Jediné, čo môžem na toto povedať, že vyjadruje vo svojej hudbe pocity mne blízke, a Ingvíííí vyjadruje vo svojej hudbe pocity pre mňa nie blízke, alebo naprijateľné, alebo jednoducho také, ktoré sú mi cudzie. No a z toho vyxplýva zákonite, že keď sa niekto opakuje, ale mne po chuti, tak ho mám rád, a naopak.
No a ešte k tej invencii: ja som podpriemerný hráč na gitaru, technicky slabý, vibráto mám nevypracované a vždy iné, málo kedy sa mi podarí, hrám s intonačnými aj rytmickými chybami, gitara mi neladí, ale (teraz sa držte páni), mylím si o sebe neskromne, že som invenčnejší, ako Ingvííííí
Invenčnejší ako skladateľ, nie ako gitarista...dopĺňam.