Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Aky hardware na rozbehanie Pro tools?

Started by Mr.Lado, 10. Január , 2006, 15:13:17

Mr.Lado

Mam DIGIDESIGN Protools 5.3.1 LE for XP  a pise ze nerozbeham na pc smola to som zistil Ale neviete pri akych hodnotach to pojde?
Sex, Gitary a Nu-Metal

max

Ja o Pro tools nic neviem ale videl som nejake informcie tu :
 http://www.digidesign.com/download/531winle/
Quote :
Compatibility Information & System Requirements

Available from the Support/Compatibility section in the Digidesign Compatibility Documents
The Pro Tools LE 5.3.1 installer application can only be installed on a Windows XP operating system.
Windows 2000, NT, Me, 98, 95, and 3.1 are not compatible with Pro Tools LE 5.3.1.
SampleCell II PCI cards and SampleCell Editor are not compatible with Windows XP.
Pro Tools LE 5.3.1 will not work with any hardware other than the Digi 001 or the Audiomedia III card, and will not work in \"standalone\" mode without the Digidesign hardware installed.
Unquote

A este toto z pdf instalacnej brozury :
Quote :
System Requirements
To use Pro Tools LE 5.3.1 on Windows, you
need:
• A Digidesign-qualified, single processor computer:
• Intel Pentium III
• Intel Pentium 4
• AMD Athlon XP
• AMD Athlon Thunderbird
• Intel (Pentium III or Pentium 4) or “pure” VIA
(AMD Athlon) chipset
• A CD ROM or equivalent drive
• An AGP display card or PCI graphics card
• Windows XP Home Edition
• QuickTime version 5 for Windows XP
• At least 256 MB RAM
• Color monitor required, minimum resolution
of 1024 x 768
Unquote
TURN IT UP !!!

Mr.Lado

Sex, Gitary a Nu-Metal

max

Ale nemas zaco,ja sa budem teraz cely den citit uzitocny. :silly:   Su sviatky, mam cely tyzden havaj tak brnkam na gitare alebo brouzdam Internetom a to vacsinou na fore.
TURN IT UP !!!

Krtko

hovno sa vyznam do kompov, mam 750Mb ram, amd sempron 2800 procesor a potreboval by som ho upgradenut aby sa dalo kus normalne pracovat v multitracku, cize nech mi to zvlada aspon 4 pazrave VST atd. som uvazoval, ze vymenim ramku za 2G, no a moja otazka znie ci mi to pomoze alebo ci by som este mal nieco ine vymenit alebo co do tej krabice kupit aby to bezalo...? dik

zakky

ak to myslis vazne tak asi komplet novy komp, tamten procesor je total slabota uz dnes

Krtko

zabudol som napisat, ze maximalne do toho mozem vrazit 50e, takze novy komp v ziadnom pripade, bud ta ramka ak pomoze alebo neviem..

styrioci

Quote from: Krtko on 08. Apríl , 2009, 21:04:15
zabudol som napisat, ze maximalne do toho mozem vrazit 50e, takze novy komp v ziadnom pripade, bud ta ramka ak pomoze alebo neviem..
potom asi to alebo neviem.. :)
ramka pomoze, ale nie je vsetko. vsak si zober soft, ktory chces pouzit a pozri si poziadavky ;)

zakky

no pluginy najviac zatazuju tusim procesor, ramka je naprikla pre EZ_drummer lebo tam ma natahane sample ale vstcka ako simulacie a podobne beru najviac procak

ff

Quote from: Mr.Lado on 10. Január , 2006, 15:13:17
Mam DIGIDESIGN Protools 5.3.1 LE for XP  a pise ze nerozbeham na pc smola to som zistil Ale neviete pri akych hodnotach to pojde?
Pokiaľ nemáš zvukovku od Digidesign,tak to nerozbeháš ani s kompjútrom od NASA :zdar:

zakky

ani protools m-powered? nato staci tusim zvukovka m-audio

ff

Quote from: Zakky on 08. Apríl , 2009, 21:09:48
ani protools m-powered? nato staci tusim zvukovka m-audio
To máš samozrejme pravdu,ale on nepíše že má Pro Tools M-Powered.

Krtko

Quote from: styrioci on 08. Apríl , 2009, 21:06:00
vsak si zober soft, ktory chces pouzit a pozri si poziadavky ;)

neviem to takto riesit.  tu ide len o to, ze teraz mi komp vykrije mozno 2 - max3  pazrave pluginy, mne by stacilo aby mi ich vykril 4 - 5, kedze ja bicie aj gitary nahravam softwarovo, takze ak mi to umozni silnejsia ramka tak by to bolo fasa.

Krtko

Quote from: Zakky on 08. Apríl , 2009, 21:08:49
no pluginy najviac zatazuju tusim procesor, ramka je naprikla pre EZ_drummer lebo tam ma natahane sample ale vstcka ako simulacie a podobne beru najviac procak

takze teraz ramka, procak, ci oboje?  :'(    stale je to tak, clovek si chce trosku pomoct malickostou a pride na to, ze na to treba vymenit polku kompu.

ff

Quote from: Krtko on 08. Apríl , 2009, 21:13:36
neviem to takto riesit.  tu ide len o to, ze teraz mi komp vykrije mozno 2 - max3  pazrave pluginy, mne by stacilo aby mi ich vykril 4 - 5, kedze ja bicie aj gitary nahravam softwarovo, takze ak mi to umozni silnejsia ramka tak by to bolo fasa.
Ked máš bicie hotové,tak si ich vyexportuj do wawu a nebude ti to žrať nič,tak isto aj gitara ...